Belépés
menusgabor: Gondolatok nő és férfi viszonyáról + Videó
akár csak két métert is előrébb menni. Ez felér egy nagy sport teljesítménnyel. Persze ezeket a cipőket férfiak tervezték, de bennük tuti, hogy nem közlekedtek soha egy másodperc erejéig, kivéve azon férfi egyedek, akik viselkedésben erősen közelítenek a női nemhez. Na, ezt jól körülírtam.

Nyitásnak határozottan nem rossz. Lehet, hogy éppen Hamupipőke siet a bálterem
2021-06-13 22:30:27
suzymama: János piros takarója
és nem ért még el eredményt egyiknél sem. Hetente behívta a kórházigazgató, beszéljen, mi újság a gyerkőcökkel, de ő igazán semmit nem tudott még mondani róluk.
Csak beszélget velük, kivéve Zsoltikát, ő hallgat.
A gyerek megrázkódott, János fentebb vette a fűtést, éppen működött a konvektor, s odatette a gyerek mellé a piros takarót.
- Terítsd magadra nyugodtan!
2021-05-23 15:20:52
eva6: 647 az új fertőzött, elhunyt 48 beteg
maszkviselés sem.

Ugyanez az érvényes szabályozás a szállodai rendezvényeknél is, azonban a védettségi igazolás nélküli személyek a szálláshelyet az esemény végén kötelesek elhagyni, kivéve, ha egyébként jogszerűen tartózkodnak a szálláshelyen.

A védelmi intézkedés betartatásáról a családi esemény vagy magánrendezvény szervezője, helyszínének üzemeltetője, va
2021-05-22 20:12:42
menusgabor: Barátságról: Versek, idézetek, videók
Mottó

A barátság az égvilágon semmit nem követel,
kivéve egyvalamit: őszinteséget.
Csak ezt az egyet, de ez nem kevés.
2021-05-20 19:30:28
koszegimarika: Diós kocka
porcukrot. A még forró süteményre simítjuk, és 2-3 percre visszatoljuk a sütőbe. Elzárjuk a lángot, és még 5 percig hagyjuk a süteményt a sütőben, hogy a máz megkeményedjen.
A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni. Vízgőz felett megolvasztjuk az étcsokoládét, és díszítjük vele a mázat. Várjunk, amíg a csokoládé megdermed, majd kockákra vágva tálalhatjuk a süteményt.
2021-05-16 08:28:26
kalmanpiroska: Istenimádat, győzelem, eltávolodás Istentől
áthágta Isten világos parancsát a házasságra vonatkozóan. A feleségei 70 fiút és sok lányt szültek neki (8:30). Halála után a sikemi ágyasának fia Abimelek, megölte apja összes fiát egyet kivéve, Jótámot, akinek sikerült megmenekülnie. Az Abimelek név azt jelenti, hogy: ,,apám a király." Megpróbált király lenni Izráel fölött (Bír 9) amit valószínű az apja életmódjából t
2021-05-13 22:34:41
koszegimarika: Önmagával jóban lenni csak az képes, aki sejti, hogy ...
Nevelni kell magad, de szeretettel. Mert ha az egód nem szeretetben nő fel, dideregni fog egy életen át.
A tévesen értelmezett vallások - amelyek azt hirdették, hogy mindenkit szeress, kivéve önmagadat - sokat ártottak az embereknek. Mert ez nem így van! Az önfeláldozás és a jóság nem pótolja a szeretet!
Főleg a nők szenvednek ettől a téveszmétől, akiket emberemlékezet ó
2021-05-12 08:14:06
kalmanpiroska: Győzelmes szolgálat
kivágott szent fa hasábjain!"

Gedeon apja Jóás Baal-oltárt és Asera oltárt (,,szent fa") készített; ezek a kánaániták hamis istenei voltak; nemcsak Jóás és házanépe (kivéve Gedeont) áldozott ott, hanem a falu közössége is. Az 5Mózes 13 szerint nem Gedeont kellett volna halálra ítélni hanem a falu közösségét az ők bálványimádásuk miatt. Gedeon engedelmes
2021-05-08 21:56:44
ovarzolee: Hívatlan vendég
esetleg anyu ki akart menni és elesett vagy öcsém nem talált haza...
Gyorsan kifutottam a fürdőbe, ott minden a helyén volt, anyu is aludt, körbe néztem minden rendben volt, egy dolgot kivéve, horkolást hallottam a bejárati ajtó felöl. Gondoltam öcsém felöntött a garatra és ott pihent le, mert már volt rá példa. Minden erőmet összeszedve kinyitottam az ajtót és egy idegen emb
2021-05-02 22:26:00
menusgabor: Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert
hiszen erre vannak nálam sokkal kompetensebb személyek, és a valós magyarországi gyakorlat alapján meglehetősen érdektelen lenne a barokk vagy a rokokó stílus ismertetése a műemléki kerteket kivéve. A megrendelőinket ismerve sokkal hasznosabb a XXI. század igényeinek megfelelő, és a hazai környezetben is alkalmazható szakmai és esztétikai alapfogalmak ismertetése. A jól tájékozott
2021-05-02 21:30:32
suzymama: Első wellington próbálkozás! Egészen jól sikerült!
szorosan feltekerjük. Itt is a tökéletes hengeralak elérése a cél. Minimum 20 percre a hűtőbe helyezzük, hogy megszilárduljon. Ha egy éjszakára ott marad, az sem baj.

A hűtőből kivéve kicsomagoljuk, majd tojássárgájával bekenjük. Egy kés hátával mintát húzunk a tésztára. Egy kicsit megsózzuk a tetejét, így ropogós lesz a tészta. 200 Fokra előmelegített sütőben, 35 perci
2021-04-09 16:47:37
suzymama: A recept az egybe sütött nyakasra!!
kb. másfél deci vizet öntünk.

Befedjük fedővel vagy alufóliával és 170 fokos sütőben 2.5- 3 órát sütjük. Ha a villát könnyen bele tudjuk szúrni akkor kész.

A tepsiből kivéve az alatta képződő szaftot felhasználhatjuk a köret ízesítésére.

A köretnek ajánlom;

Zöldséges krumpli és mexikól keverékes rizs, erre ráönthetjük a szaftot.
És
2021-04-09 16:14:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jóás Baal-oltárt, egybe sütött, nagy sport, cipőket férfiak, másodperc erejéig, gyerek megrázkódott, gyerek mellé, piros takarót, érvényes szabályozás, szállodai rendezvényeknél, védettségi igazolás, esemény végén, védelmi intézkedés, családi esemény, égvilágon semmit, sütőből kivéve, csokoládé megdermed, házasságra vonatkozóan, sikemi ágyasának, apja életmódjából, tévesen értelmezett, kánaániták hamis, falu közössége, falu közösségét, helyén volt, dolgot kivéve,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.