Belépés
eva6: Húsvétra is oszthatnak be oltásra várókat a háziorvosok
várókat a háziorvosok
2021. április 02. - 11:29Húsvétkor is nyitva lesznek a kórházi oltópontok, a háziorvosok így ezekbe, valamint a kijelölt szakrendelőkbe is küldhetnek oltásra várókat a hosszú hétvégén - olvasható az elektronikus levélben, amelyet az országos oltási munkacsoport vezetője a budapesti háziorvosoknak írt.

György István közölt
2021-04-02 11:32:35
velemenyezd: Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta idei versenysorozata
elővágta rendezői pedig további két települést juttathatnak be.
A négy határon túli - vajdasági, felvidéki, muravidéki és székelyföldi - elővágta rendezői három-három települést küldhetnek a Hősök terére.
A Kishuszár Vágták előfutamairól az első és második helyezettek jutnak a döntőbe, valamint további négyen szabadkártyával kerülhetnek be - mondta el a versenyigazgató
2020-08-12 07:06:01
velemenyezd: Labdarúgó NB I - Orosz Pál a szurkolók miatt is örül a folytatásnak
rendezik majd a selejtezőket.

Orosz Pál arról is beszélt, hogy miképp próbálják feldobni a hangulatot az egyelőre nézők nélküli Groupama Arénában: a szurkolók fényképeket küldhetnek magukról, ezeknek a nyomtatott mását pedig a székeken helyezik majd el - több ezer drukker élt már a lehetőséggel -, valamint különböző effekteket is használnak majd a létesítményben.
T
2020-05-15 19:16:08
velemenyezd: Koronavírus - Rendhagyó május 1-jei rendezvényekkel és anyák napi köszöntésekkel készülnek országszerte
alkalmából felajánlotta online felületeit, hogy közvetítse a jókívánságokat - "karanténból karanténba". A vállalkozó szelleműek maximum másfél perces hang- vagy videófelvételt készíthetnek és küldhetnek szeretteiknek a teátrum honlapján keresztül.
Kecskeméten anyák napján reggel nyolc és délután öt óra között ingyen kiszállítja a telefonon megrendelt csokrokat és cserepes növ
2020-04-30 22:07:42
velemenyezd: Koronavírus - Miniszteri tanácsadó: hosszú távú tervhez tartozik a kórházi ágykapacitások felszabadítása
egyik napról a másikra "kényszerítették a kórházakat" betegek elbocsátására - jelentette ki, hozzátéve: Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter utasítása egyértelmű: olyan beteget nem küldhetnek el, aki emiatt életveszélyes állapotba kerülne, vagy tartósan romlana az egészségi állapota.
Megjegyezte, sok országban hirtelen tört ki a járvány, nem volt erre felkészülve az egészs
2020-04-14 22:22:31
velemenyezd: A naponta könyvet olvasó gyerekek jobban teljesítenek az iskolában
rendszeres olvasása nem járt hasonlóan pozitív hatással a kutatók eredményei szerint, a novellaolvasás pedig csak nagyon csekély előnyt hozott.
A kutatás megállapításai fontos jelzést küldhetnek a szülőknek, tanároknak és a politikusoknak. A nemzetközi kutatócsoport azt ajánlja a fiataloknak, hogy az olvasással töltött idejüket szenteljék a könyveknek - olvasható az Eurekaler
2020-02-28 18:42:07
eva6: ÉletMentő alkalmazás
központ felé. A fejlesztők azokra is gondoltak, akik esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tudnak beszélni, ők vészhelyzetben a kijelzőn megjelenő és jól látható ikonok lenyomásával küldhetnek specifikus vészjelző üzeneteket a központba.

A gyorsan és egyszerűen kezelhető applikáció hasznos információkat nyújt az elsősegélynyújtással kapcsolatban, így többek közt azt i
2020-01-27 12:22:23
velemenyezd: NBC: Washington további mintegy 3000 katonát vezényel a Közel-Keletre
akkor Kuvaitot jelölték meg.
Az amerikai védelmi miniszter már akkor jelezte, hogy készenlétbe helyezik az említett hadosztály más alakulatait is, amelyeket szintén a Közel-Keletre küldhetnek.
A védelmi minisztérium pénteken közölte, hogy Mark Esper a kialakult helyzetre tekintettel elhalasztotta a szabadságát.
Az amerikai belbiztonsági minisztérium közleményben tud
2020-01-03 20:32:38
velemenyezd: Brit választások - Skót miniszterelnök: Johnson nem vétózhatja meg a függetlenségi népszavazást
több mint három évtizede példátlan fölénnyel, Skóciában azonban a konzervatívok szavazataránya 3,5 százalékponttal 25,1 százalékra csökkent, és mindössze hat skóciai választókerületből küldhetnek képviselőt a londoni alsóházba.
A vasárnapi BBC-műsorban Nicola Sturgeon kijelentette: az SNP Skóciában nagyobb szavazataránnyal győzött, mint a Johnson vezette Konzervatív Párt az E
2019-12-15 12:31:25
velemenyezd: Brit választások - Skót miniszterelnök: Skócia nemet mondott a Brexitre
több mint három évtizede példátlan fölénnyel, Skóciában azonban a konzervatívok szavazataránya 3,5 százalékponttal 25,1 százalékra csökkent, és mindössze hat skóciai választókerületből küldhetnek képviselőt a londoni alsóházba.
Nicola Sturgeon a választás eredményét értékelő rövid edinburghi felszólalásában kijelentette: sajnálkozással ugyan, de el kell ismernie, hogy Johnson
2019-12-13 19:00:28
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Ma 16 óráig lehet delegáltakat bejelenteni
delegált, a helyi választási iroda póttagokkal egészíti ki a testületeket.
A többszavazókörös települések választási bizottságaiba és a területi választási bizottságokba egy-egy tagot küldhetnek a választókerületben jelöltet, listát állító jelölőszervezetek.
Két tagot küldhet a szavazatszámláló bizottságba az egyéni listás vagy egyéni választókerületi képviselőjelöltet,
2019-10-04 07:04:19
velemenyezd: Azonnali pénzküldő szolgáltatás indul a Rakuten Viber és a Mastercard együttműködésével
majd végezni. Az EU pénzmosásról szóló szabályozásának megfelelően a Viber Moneytou funkciójával a felhasználók havonta maximum 125 000 forintot, évente pedig maximum 780 000 forintot küldhetnek, de a kártyakibocsátó bank is meghatározhat további limiteket.
Idén év végéig a Moneytou szolgáltatást szombatonként kedvezményes tarifával hirdetik: vasárnaptól péntekig a pénzküldés
2019-10-03 14:37:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzeti Vágta, Labdarúgó NB, Orosz Pál, Rakuten Viber, György István, Kishuszár Vágták, Groupama Arénában, Kásler Miklós, Mark Esper, BBC-műsorban Nicola Sturgeon, Konzervatív Párt, Nicola Sturgeon, Viber Moneytou, szurkolók miatt, kórházi ágykapacitások, naponta könyvet, függetlenségi népszavazást, kórházi oltópontok, kijelölt szakrendelőkbe, hosszú hétvégén, elektronikus levélben, országos oltási, budapesti háziorvosoknak, négy határon, egyelőre nézők, szurkolók fényképeket,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.