Belépés
maroka: Ferenc pápa köszöntését küldte Budapestre
Lélekben egyesülve haladjunk tovább az előkészületekkel, az Eucharisztiában találva meg az Egyház életének és küldetésének f
2020-09-20 14:53:42
velemenyezd: Netanjahu: új korszak kezdődik Izrael és az arab világ kapcsolatában
amerikai külügyminiszternek a hozzájárulásukat ezen lépéshez" - tette hozzá az izraeli külügyminiszter.
"Üdvözlöm az egyoldalú annektálási terv elkerülését, és ígérem, hogy a későbbiekben részletesen megvitatjuk a régió országaival konzultálva a teljes és kiegyensúlyozott Trump-tervet"- zárta véleményét Gabi Askenázi.
"Gratulálok Izrael államnak és Netanjahu miniszterel
2020-08-13 20:22:50
maroka: Simon György örökös főszerkesztő 2020. augusztus 8-án elhuny
A Szent István Rádió és Televízió mély megrendüléssel tudatja, hogy Simon György örökös főszerkesztő 2020. augusztus 8-án elhunyt.
Búcsúztatásáról a család szándéka szerint adunk tájékoztatást a későbbiekben.
Imádkozzunk lelki üdvéért! Nyugodjék békében!
2020-08-13 10:12:55
velemenyezd: GKI: az árak stagnálására, csökkenésére számítanak a lakáspiacon a szakértők
árnövekedés már csak negyede-harmada a korábbi időszakokban megfigyelt éves drágulási ütemnek. Ráadásul a lassulás még a koronavírus megjelenése előtti időszakra esik, ezért az elemző a későbbiekben is nyugodtabb lakáspiacra számít stagnáló vagy csökkenő árakkal.
Hozzátette, a saját célra lakást vásárlók lehetnek a jelenlegi helyzet nyertesei, hiszen számukra kiszámíthatóbbá
2020-08-03 11:11:42
pacsakute: A citromos víz 20 hatása, ha üres gyomorra issza
bioflavonoidok a citromos vízben segítenek csökkenteni a sejtek oxidációját amit a szabad gyökök általi károsodásnak köszönhető. A lúgos környezet, amit a citromos víz teremt elő segít a későbbiekben kimosni a károsult sejteket, megelőzve a rák vagy szívbetegségek kialakulását.

20. Csökkenti a gyulladást
A krónikus gyulladás a szervezetben többféle betegséghez is
2020-08-01 18:38:22
velemenyezd: ITM: rugalmasabbá válhat a távmunka szabályozása
alapokra helyezése, ami mindkét fél érdekeinek érvényesítését segítheti. A munkavégzés helye a munkavédelmi előírások betartása mellett szabadon választhatóvá válna - tudatták.
A későbbiekben a távmunka akár részlegesen, a felek megállapodása szerint a munkanapok egy részében is megvalósulhatna.
A szabályozás lehetőséget biztosítana arra, hogy a munkáltató távmunkavégzé
2020-07-20 10:01:20
klarika47: Bogdán Lászlót gyászoljuk
útján. Minden más hír hamis, kegyeletsértő, szégyenletes, és ellenkezik a gyászoló Család minden felajánlkozásra egyértelműen közölt akaratával.

Laci halálának körülményei a későbbiekben is kizárólag a Családra tartoznak. Aki méltón kíván emlékezni Őrá, kérjük, foglalkozzon az életével, aminek középpontjában küldetése állt: a cigány embereket is, ahogyan mindenkit megil
2020-07-18 07:05:09
velemenyezd: Megkezdődhet az új pécsi vásárcsarnok építése
forrást. A polgármester rámutatott: azért kellett dönteni, hogy a top-forrást - annak felhasználási határideig - 2022 végéig a beruházásra fordíthassák. Megjegyezte: bíznak abban, hogy a későbbiekben megkapja az önkormányzat az igényelt többletforrást, így a most - hitelkeret terhére - biztosított pénzt a jövőben más célra fordíthatják.
A kivitelezésre kiírt közbeszerzés ered
2020-07-15 17:26:41
velemenyezd: Emmi: idén ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök
tájékoztatása szerint az állami intézményfenntartók felmérése és az intézményvezetők kérése alapján 288 köznevelési és 203 szakképzési intézményben indul iskolaőrség.
Az intézményi kör a későbbiekben változhat, előfordulhat, hogy egy intézményben egy idő után okafogyottá válik az iskolaőr jelenléte, míg más iskola - amennyiben kéri - bekerülhet az iskolaőrség által érintett i
2020-07-15 11:25:23
velemenyezd: Koronavírus - Oroszország 200 millió dózis vakcinát tervez gyártatni az év végéig
klinikai kísérletekben részt vevő önkénteseknél immunitás alakult ki. Mint mondta, az alanyokat nemcsak antitestek, hanem vírussemlegesítő antitestek jelenlétére is tesztelik, és a későbbiekben a T-sejtes immuntás kialakulását is vizsgálni fogják náluk.
Murasko egészségügyi tárcavezető csütörtökön a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva úgy vélekedett, hogy az Oroszországba
2020-07-14 17:02:24
velemenyezd: Koronavírus - Osztrák egészségügyi miniszter: minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését
újranyitásokat követően regionálisan ismét megnő a fertőzöttek száma. Arról is szót ejtett, hogy őszig a tervek szerint több mint egymillió koronavírustesztet végeznek el. A tesztet a későbbiekben azok számára is hozzáférhetővé teszik, akiknek nincsenek tüneteik, illetve enyhe tüneteket éreznek - tette hozzá.
Ausztriában eddig 18 948 ember koronavírustesztje lett pozitív. A
2020-07-13 19:02:18
velemenyezd: Az európai műszaki diploma rendszerét kidolgozó szövetség része lett a Műegyetem
képzésben résztvevő diákok, kutatók és adminisztratív területen dolgozó munkatársak mobilitását is elősegíti. A szervezet a mesterképzésekre összpontosítja kezdeti tevékenységét, amelyet a későbbiekben az alap- és a PhD-képzésekre is terveznek kiterjeszteni. A program a felsőoktatás, a gyártástechnológiák, a kutatásfejlesztés terén szerzett tapasztalatok megosztását is célozza.
2020-07-13 10:01:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Simon György, Bogdán Lászlót, Gabi Askenázi, Gratulálok Izrael, Szent István Rádió, arab világ, árak stagnálására, távmunka szabályozása, vírus további, európai műszaki, hozzájárulásukat ezen, izraeli külügyminiszter, egyoldalú annektálási, későbbiekben részletesen, régió országaival, család szándéka, korábbi időszakokban, koronavírus megjelenése, saját célra, jelenlegi helyzet, citromos vízben, sejtek oxidációját, szabad gyökök, lúgos környezet, későbbiekben kimosni, károsult sejteket,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.