Belépés
velemenyezd: Brexit - Sajnálatát fejezte ki Juncker a kiválási megállapodás brit alsóházi elutasítása miatt

Juncker közölte: az EU nem akar rendezetlen Brexitet, de kedd este megnőtt ennek a kockázata.
Az Európai Bizottság mindazonáltal folytatja a felkészülést a brit kilépésre - jelentette ki.
Juncker hangsúlyozta, a decemberben elfogadott brit kiválási megállapodás tisztességes kompromisszum és a lehető legjobb ajánlat az unió részéről, amely a körülményekhez képest a l
2019-01-15 22:23:06
velemenyezd: Brexit - A spanyol kormány sajnálatát fejezte ki a megállapodás-tervezet elutasítása miatt
kétszer annyian utasították el a javaslatot, mint ahányan támogatták, annak ellenére, hogy ismerik a lehetőségeket és a figyelmeztetéseket.

A spanyol kormány múlt pénteken jelentette be, hogy készenléti tervet dolgoz ki arra az esetre, ha Nagy-Britannia végül megállapodás nélkül távozik az Európai Unióból.
A várhatóan februárban kormány elé kerülő intézkedéscsomag
2019-01-15 22:12:59
foldinefehereva: Kásler örömmel jelentette a sürgősségi ellátás javulását, ma
Ötvenkilenc kórházból mindössze háromban akadtak problémák január elején az új sürgősségi ellátási előírások teljesítésével, de ezekben is rendezték a hiányosságokat - mondta Kásler Miklós egy hétfő délelőtti sajtótájékoztatón, amin azonban kérdezni nem lehetett az emberi erőforrások miniszterétől.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere sajtótájékoztatót tart az
2019-01-15 20:14:06
velemenyezd: Letartóztatták az óbudai kábítószer-kereskedő bűnszervezet tagjait
határo
2019-01-15 18:32:01
velemenyezd: Férfi kézilabda-vb - Zsiga Gyula: nehezen éljük meg Balogh Zsolt kiesését
veszélyes távoli lövéseikkel két-két embert stabilan leköthetnek, a gyors kézilabdázók pedig kihasználhatják az ezáltal keletkező szabad területeket.
A védőspecialista Ilyés Ferenc kijelentette, visszavárják a sérült átlövőt, de a legfontosabb, hogy a lába rendben legyen.
"Nagyon megható pillanata volt a mai napnak, hogy a videózás előtt Balogh Zsolt beköszönt hozzánk, é
2019-01-15 18:12:29
velemenyezd: A német kormány szeretné elkerülni Oroszország kilépését az Európa Tanácsból

"Világos, hogy nehéz időszak ez az Európa Tanács számára, aggodalomra ad okot Oroszország további távolodása" - jelentette ki Heiko Maas, miután Thorbjorn Jaglanddal, a páneurópai szervezet főtitkárával egyeztetett.
"Oroszország Európa része, tehát az Európa Tanácshoz tartozik. A két félnek dolgoznia kell azon, hogy elkerüljék a kilépést" - fogalmazott.
Kiemelte, a
2019-01-15 18:03:03
velemenyezd: ITM-államtitkár: a kormány 2018-ra az építőipar 25 százalékos bővülésével számol
forintot a magyar állam megrendelései tesznek ki, amelyek nagy részben infrastrukturális fejlesztések. Az állami megrendelések a magyar emberek életminőségének a javítását szolgálják - jelentette ki az államtitkár. Példaként említette, hogy 2023 végéig az összes megyeszékhelyet összekötik a gyorsforgalmi úthálózat segítségével a fővárossal.
Hozzátette, a magyar gazdasági növ
2019-01-15 16:21:49
velemenyezd: Eurovíziós Dalfesztivál - Sátortábort építenek Tel-Avivban a vendégeknek
rendszeres minibuszok a fesztivál helyszínére.
"Tel-Aviv önkormányzata mindent elkövet a csodálatos Eurovízió, a rendkívüli élmény érdekében a városba érkező turisták számára" - jelentette ki Ron Huldai, a tengerparti város polgármestere a sátorváros meghirdetésekor.
Izrael idegenforgalma jelenleg rekordszinten van, és ez új kihívásokat jelent számunkra különösen a szá
2019-01-15 16:11:52
velemenyezd: Többen bírálták az osztrák kancellárt az EP-ben az ENSZ migrációs csomagjának elutasítása miatt
Bizottság elnöke értetlenségének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Ausztria nem szavazta meg decemberben az egyezményt.
"Nem értettem, hogy mi történik, és most sem értem" - jelentette ki Juncker, aki Kurzhoz hasonlóan a jobbközép erőket tömörítő Európai Néppárt (EPP) tagja.
A brüsszeli testület vezetője az osztrák elnökség méltatásával kezdte felszólalását, mondván,
2019-01-15 15:52:06
velemenyezd: Jobbik: meg kell állítani a Fidesz terjesztette gyűlöletet
2008-tól az összes kampányában tudatosan, a gyűlöletkeltésre, mások bemocskolására, az emberek szembefordítására és hazug, mesterséges ellenségképek megalkotására helyzete a fő hangsúlyt - jelentette ki az ellenzéki politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának, George Birnbaumnak Svájcban a hétvégén me
2019-01-15 14:21:44
velemenyezd: Másfél milliárd forintos ösztöndíjprogram indult egészségügyi hallgatóknak
nyertes pályázat esetén visszamenőleg a teljes tanévre megkapják az ösztöndíjat, összesen 640 ezer forintot - tette hozzá.
A sikeres egészségügyben jól képzett szakdolgozók kellenek - jelentette ki Horváth Ildikó.
Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke hangsúlyozta, hogy üdvözlik a kezdeményezést. Az ösztöndíjprogram segítségével mérsékelhető, ső
2019-01-15 14:02:11
velemenyezd: Húsz hektáros területet vásárolt Tatabányán az Otto Fuchs
többek között az Audi, a BMW és a Mercedes. A társaság 2017-ben 30 milliárd, 2018-ban pedig több mint 36 milliárd forintos árbevételt ért el.
Az Otto Fuchs Hungary Kft. 2016-ban jelentette be, hogy 12,8 milliárd forintos beruházással megduplázza tatabányai gyárának kapacitását, ezzel évente kétmillió alumínium keréktárcsát állít elő. A bővítéshez a magyar kormány 1,2 milliárd
2019-01-15 13:51:41
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Zsiga Gyula, Balogh Zsolt, Európa Tanácsból, Eurovíziós Dalfesztivál, Otto Fuchs, Európai Bizottság, Európai Unióból, Kásler Miklós, Ilyés Ferenc, Európa Tanács, Heiko Maas, Thorbjorn Jaglanddal, Oroszország Európa, Európa Tanácshoz, Európai Néppárt, Arthur Finkelstein, George Birnbaumnak Svájcban, Horváth Ildikó, Balogh Zoltán, Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Otto Fuchs Hungary Kft, kiválási megállapodás, spanyol kormány, sürgősségi ellátás, német kormány, kormány 2018-ra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.