Belépés
foldinefehereva: Ezt olvastam!
ideje alatt az egész orvosi tudomány legjobbjai tevékenykedtek Taskentben. Még 2020 tavaszán, az első hullám idején az egész világra megjelentek tudományos alapú és rendkívül fontos információt a Covid - ról.
EZT FONTOS TUDNI MINDENKINEK! ⠀Taskent. 21.03.2020
Suhrat HALILOV (orvostudomány kandidátusa)
- A Covid vírus legfőbb veszélye, hogy első sorban az immu
2020-11-19 00:01:22
pacsakute: A mák gyógyhatásairól
növénye? Hogy a néphit szerint gyógyította a vakon született csecsemőket? Hogy spirituális hatásaiért mindig is alkalmazták a boszorkányok és a varázslók? Sok egyéb érdekes és hasznos információt megtudhatsz a mákról.

A mák az egyik legrégibb egyéves növény. De milyen növényt is illetünk ezzel a névvel?

A mák a boglárkavirágúak rendjébe tartozó mákfélék csalá
2020-10-28 21:16:38
menusgabor: Mielőbbi jobbulást kívánunk kedves Lila!Tegnap este kaptam az alábbi levelet nagyon kedves régi Ismerősömtől, Papp Györgynétöl itt a TVN-en. Nagyon régóta ismerem és nagyon szeretem. Biztos sokan Ismerik itt a TVN oldalán Ti is és - hozzám hasonlóan má
2020-10-14 21:30:47
azenujsagom: "Szállj perbe uram azokkal, akik ártottak nekünk.” (Zs
(108.o.). Ez utóbbiban még csak említés szintjén sem olvasni a nyilas rémuralom helyi eseményeiről.

Másodjára Kovács Sándorné Back Irén könyveit néztem át. Ezekben aztán több információt, de még képet is találtam. Köszönet érte.

Farkas Panki mosonmagyaróvári lakos visszaemlékezése Lukács Leóra

,, Lukács Leóra emlékezem. A sógorom volt. Magyaró
2020-09-13 06:50:16
pacsakute: A hatodik érzék fejlesztése
figyeljük az eredményt! Általában többször sikerül eltalálni a számot, mint a matematikai valószínűség.
- Reggelente írjuk le az álmainkat! Utólag visszaolvasva sokszor kiderül, mennyi információt tartalmaznak a jövővel kapcsolatban, és az álmokkal való foglalkozás az ébrenléti intuíciót is komolyan fejleszti.
- Mielőtt felhívnánk vagy felkeresnénk barátunkat, próbáljuk
2020-09-09 22:54:04
maroka: Újabb budapesti iskolában találtak fertőzötteket
három tanárának koronavírus tesztje.
Az Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában három pedagógus koronavírusos tesztje is pozitív lett. Hivatalos információt még nem közölt az intézmény, de az ittlakunk.hu a szülők beszámolói alapján megírta, hogy az igazgató levélben tájékoztatott a fejleményekről. A 24.hu-nak az iskola részéről megerősítették
2020-09-01 13:33:39
pacsakute: A gyógynövények sokat segíthetnek
odafigyeléssel szabad csak fogyasztani vérhígító gyógyszerek szedése mellett. A cikkben két olyan gyógynövényről lesz szó, melyeket már sokan ismernek, de talán még nem tudtak minden információt róluk.

Bíbor kasvirág
A bíbor kasvirágot évszázadok óta használják mint hatékony gyógyszer-helyettesítőt. Előnyös lehet az immunitás fokozására, de influenza és megfázás es
2020-09-01 09:01:38
azenujsagom: Nem Sopronkőhidán
Itt írom (2020!), hogy a győri Földes-per halálraítéltjeit nem Sopronkőhidán végezték ki, hanem Győrben. Nem értem, hogy lehet még ennyi idő után is olyat leírni, ami nem igaz. Két helyen is ezt olvastam a hétvégén. Miért nem lehet utána nézni a pontos adatoknak! Aztán a helytelen információt írják le újra és újra.
2020-08-31 05:02:11
pacsakute: Trükkös csalók
rugalmasak, és rendkívül gyorsan alkalmazkodnak egy adott szituációhoz. Minden esetben egy cél vezérli őket, a sértett értékeinek, pénzének megszerzése. Hirtelen és hihetetlenül sok információt zúdítanak az idős emberre, elterelve annak figyelmét, vagy - egy kilátásba helyezett haszon reményében - elaltatva gyanakvását, bizalmatlanságát.

A tettesek által alkalmazott mód
2020-08-30 00:27:32
pacsakute: Laborértékek
120-160 g/l.

Hemoglobin A1c: Ez az érték azt mutatja meg, hogy mennyi cukor tapad a vörösvérsejtjeidhez. Minthogy a vörösvérsejtek 120 naponta kicserélődnek, ez az érték információt nyújt az ez idő alatti vércukorszintről. Egy 1%-nyi A1c-változás egy 1,67 mmol/l-nyi változást tükröz az átlagos vérglükózszintben. Például a 6% A1c-érték 7,5 mmol/l átlagos vérglükózszintne
2020-08-06 23:39:24
azenujsagom: In memoriam Ferenczy Erika 1.
siófoki könyvet ma is ugyanazzal az érdeklődéssel olvasom, mint akkor.

"Az 1956-os forradalom kiemelkedő történeteiről és kimagasló szerepű személyeiről meglehetősen sok információt gyűjtöttek össze, s tettek nyilvánossá a történészek - különösen az elmúlt időszakban.
Mégsem mondhatjuk azonban, hogy teljes a kép, mert hiányoznak a forradalom tablójáról a vidék, el
2020-08-06 05:09:44
velemenyezd: A tervek szerint 2023 tavaszán avatják fel a Háborúkban megerőszakolt nők emlékművét Budapesten
majd megtekinteni - közölte Népessy Noémi.
Kenyeres István elmondta, hogy hétfő délután elindult a projekt honlapja, amely a www.elhallgatva.hu címen érhető el. Ott minden lényegi információt megtalálhatnak az érdeklődők, és várják az esetleges visszaemlékezéseket is. A honlapot és a hozzá kapcsolódó Facebook-oldalt Budapest Főváros Levéltára működteti.
Mélyi József előa
2020-08-04 14:41:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ferenczy Erika, FONTOS TUDNI MINDENKINEK, Suhrat HALILOV, Papp Györgynétöl, Másodjára Kovács Sándorné Back Irén, Farkas Panki, Lukács Leóra, Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában, Hemoglobin A1c, Népessy Noémi, Kenyeres István, Facebook-oldalt Budapest Főváros Levéltára, Mélyi József, hatodik érzék, gyógynövények sokat, tervek szerint, egész orvosi, első hullám, egész világra, néphit szerint, vakon született, egyik legrégibb, boglárkavirágúak rendjébe, alábbi levelet, nyilas rémuralom, sógorom volt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.