Belépés
kirscha: Szép napot mindenkinek!
kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket az ünnepelt felé, és vidám, sokszor eszem-iszommal összekötött családi, baráti együttlétre is.

Összefoglaltunk számodra néhány érdekes információt, amire talán eddig nem is figyeltél. Honnan ered a névnap, és milyen szokások kötődnek hozzá Európában?

Gondoltál már rá, hogy miért is vannak nevek? A név lényege a szemé
2019-08-18 11:08:44
koszegimarika: Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket, állítsuk be az agyunk
találni ennek az összefüggéseit a modern kvantumfizikában, akkor egész nyugodtan menjünk utána, mert megtaláljuk. A szemünk persze mindent magába fogad, és viszi hátra a tarkólebenybe az információt - de ha az agyunk azt az üzenetet kapta, hogy ma jó dolgok történnek majd, akkor csak jókat keres. Meg van ígérve, te üzented meg - hol van az a jó? És egyszer csak valóban
2019-07-31 17:27:44
velemenyezd: Fogyasztóvédelmi füzeteket adott ki a közműszolgáltatásról a MEKH
helyzeteket - olvasható a közleményben.
A tájékoztatás szerint a 7-es számú fogyasztóvédelmi füzet segít megismerni a tartozás miatti ki- és visszakapcsolás alapvető szabályait, valamint információt nyújt a lehetőségekről. A 8-as számú kiadványban a társasházakban, lakásszövetkezti lakásokban élőknek foglalják össze a közművekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
Sc
2019-07-31 13:31:16
velemenyezd: Beismerte két lány meggyilkolását a 66 éves caracali férfi
miatt.
Az ügy nagy felháborodást váltott ki Romániában, főleg a hatóságok mulasztása dühítette fel az embereket, hiszen a 15 éves lány háromszor is felhívta a segélyhívó számot, elég sok információt megadott arról a helyről, ahol fogva tartották.
Klaus Iohannis román elnök már pénteken részletes tájékoztatást kért az ügyben, és közölte, a hatóságok intézkedésének módja
2019-07-28 15:31:57
pacsakute: Laboratóriumi vizsgálatok
120-160 g/l.

Hemoglobin A1c: Ez az érték azt mutatja meg, hogy mennyi cukor tapad a vörösvérsejtjeidhez. Minthogy a vörösvérsejtek 120 naponta kicserélődnek, ez az érték információt nyújt az ez idő alatti vércukorszintről. Egy 1%-nyi A1c-változás egy 1,67 mmol/l-nyi változást tükröz az átlagos vérglükózszintben. Például a 6% A1c-érték 7,5 mmol/l átlagos vérglükózszintne
2019-07-26 20:35:18
velemenyezd: Cenzúra címén az orosz alkotmánybírásághoz fordult a Pionyer moszkvai mozi
kulturális minisztertől, hogy állíttassa le a szerintük kegyeletsértő, valamint az orosz (szovjet) ember "alsóbbrendűségét propagáló" film bemutatását. Az aláírók szerint a "szélsőséges információt tartalmazó" filmnek a sztálingrádi győzelem 75. évfordulóján való bemutatása "arcul köpése mindazoknak, akik ott elestek".
A Pionyer a tilalommal dacolva négy alkalommal vetítette
2019-07-26 18:41:56
velemenyezd: A kínai hatóságok szerint a FedEx megmásította a tényeket a Huawei félrekézbesített csomagjai ügyében
szerint a kínai hatóságok vizsgálata arra derített fényt, hogy a FedEx állítása, miszerint a csomagokat "műveleti hiba" miatt kézbesítették félre, nem felelt meg a tényeknek, ennél bővebb információt azonban a tudósítás nem közöl.
A vizsgálat során az is kiderült, hogy a FedEx több mint száz, a Huaweihez köthető, Kínába irányuló csomag kézbesítését lassította - írja a Hszinh
2019-07-26 10:31:18
kirscha: Szép napot mindenkinek!
létezik-e "boldog tudatlanság", mik azok a gyenge pontjaink, amelyeken keresztül mindannyian megvásárolhatóvá válunk, és azt, hogyan működik a szándékos izoláció - tényektől, információtól, más kultúráktól, végső soron egymástól - áll az alkotói olvasatban.

"A Tiszta Szem néhány évvel ezelőtt még csak egy merész terv volt. Mára szertefoszlottak a hiedelmek,
2019-07-22 11:02:19
velemenyezd: Elindult a Felső-tiszai víziturisztikai fejlesztés
attrakciók megújulásával a térségben
2019-07-16 07:05:29
velemenyezd: Női röplabda Eb - Elkezdte a közvetlen felkészülést a magyar válogatott
augusztus elején minden játékos házi feladatot fog kapni: az összes Eb-ellenfélről - sorrendben az észtekről, a románokról, az azeriekről, a horvátokról és a hollandokról - minden fontos információt oda fog adni a kerettagoknak, akinek ebből fel kell készülniük.
"Szeretném, hogy amikor elkezdjük az ellenfelek elemzését, és én mondok például az azeri csapatból egy meghatározó
2019-07-13 09:51:10
maroka: 14. évközi hét szerda 07.10
aki később az Úr árulója lesz. Nincs részletezve, hogy mely városból származnak, milyen családból jönnek és mi a foglalkozásuk. Minderről az evangéliumok más helyein is nagyon kevés információt találunk, mert nem ez a lényeges. Hanem az, hogy Jézushoz tartoznak, tőle kapnak küldetést és ahhoz hatalmat, valamint egy közösséget alkotnak.
Az Egyház igehirdetőit, misszionáriusai
2019-07-10 13:56:09
pacsakute: A testbeszéd olvasása
A testbeszéd nagyszerű információt szolgáltathat nekünk, ha tudjuk, hogy mit keressünk. És ki ne akarná olvasni az emberek elméjét? A kutatások kimutatták, hogy a kommunikáció csupán 7% alapul ténylegesen a szavakon, 38% a hangsúly a maradék 55% pedig a testbeszédből tevődik össze. Legközelebb, ha éppen egy meetingen ülsz, vagy randin vagy figyeld meg ezt a 7 jelzést.

2019-07-10 13:30:54
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Klaus Iohannis, Hemoglobin A1c, kínai hatóságok, közvetlen felkészülést, magyar válogatott, testbeszéd olvasása, ünnepelt felé, modern kvantumfizikában, szemünk persze, információt &#8211, üzenetet kapta, tájékoztatás szerint, 7-es számú, tartozás miatti, 8-as számú, közművekkel kapcsolatos, hatóságok mulasztása, segélyhívó számot, hatóságok intézkedésének, érték információt, 1%-nyi A1c-változás, átlagos vérglükózszintben, szerintük kegyeletsértő, aláírók szerint, sztálingrádi győzelem, tilalommal dacolva,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.