Belépés
velemenyezd: Tízmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség
távozott, és azóta nem adott magáról életjelet.
A pénz annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsí
2020-02-17 09:11:26
velemenyezd: Koronavírus - Ismét rekordszámú ember halálát okozta a járvány a közép-kínai Hupej tartományban
január 27-én sugározott, vele készült interjújában beismerte: "nem csak a kellő tájékoztatást mulasztottuk el időben megtenni, de még csak nem is használtuk a rendelkezésünkre álló információt a munkánk javítására".
A polgármester mindazonáltal arra is rámutatott, hogy a fertőző betegségek terjedésének megelőzéséről szóló törvény szerint a helyi kormányzatok csupán a központ
2020-02-04 07:04:44
velemenyezd: Koronavírus - Izrael nem engedi belépni az országba azokat a külföldieket, akik az elmúlt két hétben Kínában já
kötelesek visszaszállítani az indulási országba.
Tájékoztatásuk alapján utasoknak az indulási repülőtéren, az utasfelvételkor kell beszámolniuk korábbi utazásaikról, a megadott információt a bevándorlási hatóságok mind az indulási, mind az érkezési repülőtéren ellenőrzik.
Az izraeli tizenhármas tévé szerint hatalmas a kereslet az arcot elfedő orvosi maszkokból. Eddig Kín
2020-02-03 19:33:21
velemenyezd: Koronavírus - Hétfőtől ingyenesen hívható zöldszámokon lehet tanácsot kérni
hogy a 06-80-277-455-ös és a 06-80-277-456-os információs vonal a hét minden napján 24 órában elérhető, mobil- és vezetékes telefonról is tárcsázható. A vonalakon szakemberek adnak információt az új koronavírusról.
A szolgáltatás célja a szakszerű, hatékony, időbeni reagálás biztosítása és elősegítése a megelőzés érdekében - tették hozzá.
A központ arra kéri a lakosságot
2020-02-03 08:01:04
velemenyezd: Impeachment - Fehér Ház: John Bolton könyve nem jelentethető meg a jelenlegi formájában
Kijev nem indít vizsgálatot a demokraták elnökjelöltségére pályázó Joe Biden egykori alelnök és a fia, Hunter Biden korrupciógyanús ukrajnai üzleti ügyeiben. Trump már hétfőn tagadta az információt.
Több amerikai lap értesülései szerint a könyvből származó információkat az NSC egyik ukrán származású amerikai munkatársa, Jevgenyij Vindman szivárogtatta ki. Jevgenyij Vindman a
2020-01-29 22:02:07
velemenyezd: OH: rendben, fennakadások nélkül zajlik az iskolai felmentési kérelmek feldolgozása
létszámú vizsgálatot a szakszolgálatok fennakadások nélkül el tudják majd látni, mi
2020-01-28 17:02:17
maroka: 01.27. Hétfő - Szováta szentmise a plébániatemplomban,
lenne tudni, hogy körülbelül hányan lennének akik az idén Budapesten akarnak elsőáldozók lenni? Hányan készülünk az Eucharisztikus Kongresszus találkozójára? Kedves vendégeink, minde
2020-01-26 12:16:45
velemenyezd: Koronavírus - Menczer: senki ne utazzon a kínai Hubei tartományba!
van. Őket arra kérték, hogy ha a kínai külügyminisztériumban van információ további magyarok jelenlétéről a lezárt tartományban, adjanak róla tájékoztatást.
A minisztérium minden információt figyel azzal kapcsolatban, hogy a tartományt mikor lehet elhagyni - hangsúlyozta az államtitkár.
Menczer Tamás a közleményben kitért arra is, hogy a szakemberek a vírus terjedése ell
2020-01-25 12:22:40
pacsakute: Az emberi test jelzései ha vitaminhiány alakul ki
A testünkbe ugyan nem látunk bele, pedig nagyon sokféle folyamat megy benne végbe, amiről jó lenne, ha időben információt szereznénk. Azonban a testünk szemmel látható jelzéseket is lead, hogy a segítségünkre legyen abban, hogy időben cselekedjünk és a komoly betegségektől megóvjuk magunkat.

Ha azt tapasztalja, hogy száraz a fejbőre, vagyis korpásodása van, annak az lehe
2020-01-24 23:40:53
maroka: Kolozsvár, szentmise a ferences templomban. 01.26
tudni, hogy körülbelül hányan lennének akik az idén Budapesten akarnak elsőáldozók lenni? Hányan készülünk az Eucharisztikus Kongresszus találkozójára?
Kedves vendégeink, minden információt a Kongresszussal kapcsolatosan megosztanak velünk a szentmisék végén, ezért is nagy-nagy szeretettel hívlak, várlak, gyertek, hogy imádkozzunk együtt, jó testvérekként találkozzunk.
.
2020-01-24 21:59:55
velemenyezd: Az MNB 5 millió forintra bírságolta a 4iG Nyrt.-t
kibocsátók a bennfentes információkról a lehető leghamarabb tájékoztassák a nyilvánosságot. A befektetők é
2020-01-23 10:41:06
velemenyezd: Rákóczi nyomában - könyvbemutató Sátoraljaújhelyen
hozzátette: a kötetből megismerhető a Rákóczi-család történelme ugyanúgy, mint a jelentősebb történelmi és természeti látnivalók, de a szálláshelyekről, kávézókról és éttermekről is sok információt közöl. A kiadvány egynapostól az egyhetes túráig ajánl úti célokat, gyalogosoknak éppúgy, mint autósoknak, illetve busszal vagy vonattal útnak indulóknak. A szerzők saját tapasztalataik
2020-01-22 16:31:54
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fehér Ház, John Bolton, Eddig Kín, Hunter Biden, Jevgenyij Vindman, Eucharisztikus Kongresszus, Menczer Tamás, közép-kínai Hupej, országba azokat, jelenlegi formájában, iskolai felmentési, kínai Hubei, emberi test, ferences templomban, pénz annak, bűncselekmény elkövetésével, kellő tájékoztatást, rendelkezésünkre álló, munkánk javítására, polgármester mindazonáltal, fertőző betegségek, helyi kormányzatok, indulási országba, indulási repülőtéren, utasfelvételkor kell, megadott információt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.