Belépés
lilagondolatok: Olykor az Isten is hajléktalan...
viszonyban van, de Ő is elhárította, mert nem tudja ki a szerző. Felhatalmazott arra, hogy ha szóba kerül valahol, hivatkozhatom rá Kányádi Sándorral kapcsolatban. Megköszönve a hasznos információt, elbúcsúztam a művésznőtől továbbra is kételyekbe merülve. Ott voltunk, a menyasszonyommal, ahol eddig, igazából semmit nem tudva bizonyosan a szerzőről.
2012. 05. 20 - án Vasárnap
2023-02-04 07:23:42
pacsakute: HAARP információ


2023-01-25 17:53:54
menusgabor: Végezd el minden nap ezt a négy gyakorlatot, hogy frissen ta
pár másodpercig rajta tartod a szemedet. Ha készen vagy, rajzolhatsz magadnak másik táblát. A lényeg, hogy ugyanígy összekeveredve legyenek rajta a számok.

Ez a feladat az információ átvitel sebességét növeli az agyban, valamint karban tartja a periférikus látást.
2023-01-23 15:30:11
kalmanpiroska: Bevezetés Lukács evangéliumába
újszövetségi egyház teológiáját és etikáját adja nekünk, Lukács pedig ugyanezt teszi, de evangéliumában visszanyúlva az Úr Jézus eljöveteléhez és szolgálatához.
A Lukácsról szóló többi információnk nagy része bizonytalan. Érdeklődik Antiókhia iránt, számos utalást tesz erre az egyetemi városra, tehát talán antiókhiai ember; minden bizonnyal rendkívül intelligens. Kétkötetes t
2023-01-22 19:43:00
pacsakute: Colitis ulcerosa – A fekélyes vastagbélgyulladás
ételt, illetve italt fogyasztottunk, hogy éreztük magunkat, illetve milyen volt az emésztésünk. Ez a fajta jegyzetelés nem csak nekünk, hanem a kezelőorvosunknak is rengeteg hasznos információt tartalmaz, amelyek felhasználhat a megfelelő kezelés összeállításához.

Fontos tudnunk, hogy egyetlen specifikus étel sem képes teljes mértékben meggyógyítani a colitis ucerosát.
2023-01-14 23:00:45
pacsakute: Árnikát a zúzódások kezelésére
használatát. Az esetleges gyógyszermellékhatások elkerülése érdekében az árnika alkalmazása akkor is kerülendő, amennyiben bármilyen vérhígító gyógyszert szedünk. 

A fenti információk tájékoztató jellegűek! Hosszú ideig fennálló, nehezen szűnő, gyakran visszatérő, vagy súlyosbodó panaszok esetén forduljunk orvoshoz! Minden esetben tartsuk be gyógyszerészünk vagy kezelőo
2023-01-12 22:40:47
pacsakute: Memóriaserkentés természetesen
forrásokkal szemben az omega-3 zsírsavakat aktív, EPA és DHA formákban tartalmazza és hatékony az ízületek, a szív- és érrendszer, a szem és az agy védelmében is. 

A fenti információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a személyre szabott szakorvosi ellátást. Új étrend-kiegészítő alkalmazása előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal, gyógyszerészünkkel!
Forrás
2023-01-08 17:48:48
pacsakute: Természetes lendület az agy számára
élelmiszereket, étrend-kiegészítőket és szintetikus gyógykészítményeket, amelyek a klinikai vizsgálatok és felhasználói beszámolók szerint pozitívan befolyásolhatják gondolkodási és információ-feldolgozási képességünket. A nootropikumként ismert természetes étrend-kiegészítők lehetnek növényi és állati eredetűek egyaránt és ezek közül számos hazánkban is nagy népszerűségnek örvend
2023-01-08 16:58:17
pacsakute: Nootropikumok az agyműködés fokozására
mellékhatásokat. Ez utóbbiak közé tartozik a remegés, a hányinger, a fejfájás, a szorongás és az alvászavar is, ezért minden esetben ajánlott a mértékletesség betartása.

A fenti információk tájékoztató jellegűek. Új étrend-kiegészítő és meghatározó életmódbeli változtatások előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal, gyógyszerészekkel! Az étrend-kiegészítők hatása egyéni tén
2023-01-08 16:43:22
pacsakute: Hatékony módszerek a fejfájás megelőzésére és csillapítására
illóolajokat
Alkalmazzunk hideg vizes borogatást
Alkalmazzunk Q10 koenzim étrend-kiegészítőt
Mozogjunk rendszeresen
Fogyasszunk gyömbért

A fenti információk tájékoztató jellegűek! Az esetleges mögöttes állapotok szakszerű kezelésével, valamit az életmódbeli kockázati tényezők csökkentésével enyhíthetjük a fejfájást, vagy akár teljesen
2023-01-08 16:05:14
pacsakute: 3 étel a koncentráció javítására
Zöld tea
Kurkuma
Maca
Ginseng
Guarana
Bacopa monnieri
Rózsagyökér
Ashwagandha
Gotu kola

A fenti információk tájékoztató jellegűek. Új étrend-kiegészítő alkalmazása előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal, gyógyszerészünkkel!
Forrás : https://www.biogyogyulas.hu/betegseg/egeszseg/agy-memo
2023-01-08 15:00:11
pacsakute: A demencia és a feledékenység kockázatának csökkentése
felhagyjunk ezzel a káros szokással. A túlzott alkoholfogyasztás szintén a demencia fő kockázati tényezői közé tartozik, ezért igyekezzünk azt a minimumra csökkenteni.

A fenti információk tájékoztató jellegűek! Hosszú ideig fennálló, nehezen szűnő, gyakran visszatérő, vagy súlyosbodó panaszok esetén forduljunk orvoshoz!
Forrás : https://www.biogyogyulas.hu/be
2023-01-08 14:52:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bevezetés Lukács, Kányádi Sándorral, Érdeklődik Antiókhia, négy gyakorlatot, zúzódások kezelésére, agyműködés fokozására, fejfájás megelőzésére, koncentráció javítására, feledékenység kockázatának, hasznos információt, művésznőtől továbbra, információ átvitel, periférikus látást, egyetemi városra, fajta jegyzetelés, megfelelő kezelés, colitis ucerosát, árnika alkalmazása, fenti információk, omega-3 zsírsavakat, személyre szabott, klinikai vizsgálatok, nootropikumként ismert, mértékletesség betartása, esetleges mögöttes, életmódbeli kockázati,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.