Belépés
ovarzolee: Forgalmi szolgálattevő
Ma sikeresen megszereztem az önállósító forgalmi vizsgát. Ez a vasúton elérhető legmagasabb forgalmi vizsga. Holnaptól jogosult vagyok önálló munkavégzésre Magyarország területén a vasút bármely állomásán, ha a helyi dolgokból levizsgázok. Kemény 15 hónap volt, de megérte! Minden vizsgán átmentem elsőre.
2020-02-13 20:07:33
velemenyezd: Rétvári: újabb anyagokkal bővült a dizájnerdrogok tiltólistája

A közleményben Rétvári Bence azt írta, Magyarország Európában az elsők között alakította ki az új pszichoaktív anyagokkal kapcsolatos szabályozást, amely alkalmazkodik az új dizájnerdrogok megjelenéséhez.
Hozzátette, hogy Magyarország jelentős forrást szán a megelőzésre, emellett pedig bővülnek a kábítószerfüggők rehabilitálásának lehetőségei.
A célzott prevenciós
2020-01-11 12:41:38
koszegimarika: Búcsúzz el! Ma búcsúzz el a múlttól
Búcsúzz el!

Ma búcsúzz el a múlttól, mely bár számtalan felismeréssel gazdagított, már nincs többé...
Búcsúzz el régi önmagadtól, hogy megújult erővel indulhass valóra váltani az álmaidat...
Búcsúzz el a régi, rossz érzésektől, hogy ne mérgezzék tovább a jelenedet...
Búcsúzz el a Téged körülvevő, negatív emberektől, hogy ne tartsanak vissza a céljaid felé
2019-12-31 16:50:30
sandrapolke: Győr - Kétszázharminckilencedik nap
A magyar kultúra napi rendezvényre készíttettek megjhívót a bécsiek, reggel azért kell mennem a nyomdába. Holnaptól ugyanis január 6-ig leáll az ország.
A tegnapi nap Pest. Az intézni valók közül szinte semmit nem tudtam úgy elrendezni, ahogyan akartam. Azért néhány jó beszélgetésre futotta.
2019-12-20 07:18:53
velemenyezd: PISA-felmérés - Maruzsa: minden területen javult a magyar diákok teljesítménye

Az államtitkár kiemelte: Magyarország eredménye megközelíti a világ legfejlettebb országait tömörítő OECD átlagát. Szintén pozitív, hogy a családi háttér miatti különbségek egyre kevesebb szerepet játszanak a magyar tanulók teljesítményében, kevesebb az iskolai hiányzás és a magyar tanulók 68 százaléka nyilatkozott úgy, hogy elégedett az életével.
Maruzsa Zoltán szerint
2019-12-03 12:41:35
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: történelmi győzelem született Budapesten

Az ellenzéki politikus fővárosi eredményváró rendezvényén úgy fogalmazott: ez a győzelem arról szólt, hogy a hatalom embereinél mindig erősebb az emberek hatalma, a szeretet és az együttműködés mindig legyőzi a gyűlöletet, a hazugságot mindig legyőzi a valóság.
Ez a győzelem arról szól, hogy Budapestet a 20. századból átviszik a 21. századba és a fővárost "mind a tíz kör
2019-10-13 23:42:15
koszegimarika: MENJÜNK X-ELNI! Ma Magyarországon van a "totózás"
MENJÜNK X-ELNI!

Ma Magyarországon van a "totózás" világnapja. Az olasz futball tradíciójának, hagyományainak megfelelően milliónyi X-et lehet és kell húzni. Érdemes azt a néhány percnyi időt rászánni erre a különleges játékra, amely most már csak öt évenként ismétlődik. Nagy meccs ez a javából! Hiszen a háromszoros bajnok, jelenlegi listavezető játszik a trónkövetelővel.
2019-10-13 10:23:54
menusgabor: P. Pálffy Julianna versei

P. PÁLFFY JULIANNA VERSEI


P. Pálffy Julianna /Carie/ (1955 - )
2019-10-06 21:00:27
kalmanpiroska: Igen, de... (4.)
Igen, de... (4.)

Kedveseink, kérlek, ne fáradjatok bele az értünk való imádkozásba! Mielőtt tovább olvastok, kérem, hogy vigyétek Gabit a kegyelem trónjához.

Most éjfél van. Éppen Duisburgból jövök. Gabi még mindig az intenzív osztályon van állandó felügyelet alatt. Az elmúlt öt napban még soha nem volt olyan gyenge, mint most. Az újabb műtét után érthetően
2019-10-06 19:38:08
velemenyezd: Megjelent Ákos huszadik szólólemeze, az Idősziget

"Életem eddigi legfontosabb lemezének tartom a lemezt. A frissen közzétett klipdal, a Felemel két éve elhunyt édesapám emlékére íródott. Őt nem csak ez a kisfilm, de a CD-hez tartozó 32 oldalas füzet fekete-fehér képek hangulata, készítésük körülményei is felidézik" - mondta Kovács Ákos a szerdai budapesti sajtótájékoztatón.
Az Idősziget felvételeit megszokott zenésztárs
2019-10-02 13:21:38
velemenyezd: FIFA-gála - Zsóri Dániel: holnaptól a munkára koncentrálok

"Elképesztő érzéseket hozott ki ez belőlem, még most sem tudom felfogni, hogy ebben az évben én szereztem a világ legszebb gólját. Azt gondolom, ha végig engem vett volna a kamera, akkor az ingemen keresztül látszódott volna a szívverésem, nagyon izgultam" - nyilatkozta a MOL Fehérvár FC 18 esztendős labdarúgója, aki február 16-án még a Debrecen színeiben a későbbi bajnok Fer
2019-09-23 23:32:47
lilagondolatok: Müller Péter: Sorsról és életről

Müller Péter: Sorsról és életről

Idézetek

"Fényadó gondolatokat gyűjtöttem itt össze, úti lámpásnak. Beszélek a sorsunkról, lelkünk titkairól, életművészetről, a láthatatlan szellemvilágról, és arról, hogy valamennyien mágusok vagyunk: sorsteremtő hatalmunk van! Egy
2019-09-17 11:00:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
MENJÜNK X-ELNI, Pálffy Julianna, Megjelent Ákos, Zsóri Dániel, Müller Péter, Rétvári Bence, Magyarország Európában, Maruzsa Zoltán, PÁLFFY JULIANNA VERSEI, Éppen Duisburgból, Kovács Ákos, Fehérvár FC, dizájnerdrogok tiltólistája, magyar diákok, munkára koncentrálok, önállósító forgalmi, vasúton elérhető, vasút bármely, helyi dolgokból, közleményben Rétvári, elsők között, kábítószerfüggők rehabilitálásának, célzott prevenciós, céljaid felé, magyar kultúra, intézni valók,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.