Belépés
velemenyezd: Tőzsde - Erős zárás Európában
ellentétek enyhülésére utaló jeleknek volt tulajdonítható. Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter üzenetben jelezte, hogy "gyümölcsöző tárgyalások vannak folyamatban Kínával", és hamarosan "fontos bejelentésekre" lehet számítani. Médiaértesülések szerint Kína kész 15 százalékra csökkenteni az amerikai autókra kivetett importvámot a jelenlegi 40 százalékról.
A kereskedelm
2018-12-11 17:55:08
velemenyezd: Hamarosan megkezdődhet az EU-szintű Magnyitszkij-törvény megalkotása

Az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői tanácsülésén a holland kormány javaslatot terjesztett elő a jogszabály megalkotására, és ezt egyik résztvevő sem ellenezte, a brit, a francia és a német tárcavezető pedig kifejezetten támogatta, így megkezdődhet a munka a tervezet alapján - írta az EUobserver.
Holland lapértesülések szerint Federica Mogherini, az EU kül- és
2018-12-11 16:24:58
velemenyezd: Új, Magyarországon összeszerelt fegyvereket kaptak a katonák
miniszter a Magyar Honvédség fejlesztése a hazai hadiipar újraindítása terén is mérföldkőnek nevezte az eseményt. Mint elmondta, a fegyverek összeszerelése már Magyarországon történt. Hamarosan megérkeznek azok a gépsorok is, amelyekkel a teljes gyártást Magyarországon végzik majd. Mindemellett a jövőben a lőszer- és lőporgyártás elindítását is tervezik.
Kifejtette: a Zrínyi
2018-12-11 15:19:39
velemenyezd: Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében
NATO-ba. Ezenkívül sürgetjük az Európai Uniót, hogy már jövő nyáron kezdje el a csatlakozási tárgyalásokat Macedóniával és Albániával. Örömmel értesültünk arról, hogy Bosznia-Hercegovina hamarosan benyújtja első éves nemzeti programját a NATO tagsági akcióterve keretében. A magyar kormány nevében gratulálok Szerbiának és Montenegrónak ahhoz, hogy tegnap új fejezeteket nyitottak me
2018-12-11 13:43:23
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
szerint már kereskedelmi háborúk fenyegetnek.
Hozzátette: a kereskedelmi vitarendezési mechanizmus is kezd zátonyra futni, mert a jelenlegi fellebbezési testület tagjainak mandátuma hamarosan lejár, az új tagok kinevezése pedig az Egyesült Államok politikája miatt akadályokba ütközik. Erre a helyzetre kell mihamarabb megoldást találni - mondta.
Sztáray Péter, a Külgazda
2018-12-11 11:01:20
velemenyezd: Krónika 4. rész (interpellációk)
a kerületi önkormányzatok november végéig jelentkezhettek támogatásra.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára azt felelte: hamarosan döntés születik a beérkező pályázatokról, amelyek tizennégy kerületből futottak be 8,86 milliárd forint értékben összesen 188 útszakaszra. Ezek teljes hossza 45 kilométer. Vagyis a beérkező
2018-12-10 16:51:46
velemenyezd: Polgár Judit a Nemzetközi Sakkszövetség tiszteletbeli alelnöke lett
egyaránt hatalmas tapasztalata van, a játék népszerűsítéséért tett erőfeszítései pedig lenyűgözőek. Judit nagyra becsült tagja a világ sakktársadalmának, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan a FIDE meghatározó részévé válik" - nyilatkozott Arkagyij Dvorkovics, aki októberben több mint húsz év után váltotta Kirszan Iljumzsinovot a FIDE elnöki posztján.
A kétszeres sakkolimp
2018-12-10 12:02:02
velemenyezd: Adventi hangversennyel folytatódik a martonvásári kamarakoncert-sorozat
Zemlényi Eszter (ének).
A martonvásári Brunszvik-kastély és a körülötte elterülő 70 hektáros angolkert 65 évvel ezelőtt, 1953-ban került a Magyar Tudományos Akadémia kezelésébe. A hamarosan nyíló Agroverzum Tudományos Élményközpont létrejötte lehetőséget teremtett arra, hogy a klasszikus zene a tematikus hétvégéken visszaköltözzön a kastély falai közé.
A 65 és a 165 év
2018-12-09 12:21:21
maroka: Nichi-ya Nikoletta: Napkelte
..........
Lágy szellő simogat, kedves minden pillanat,
hamarosan rám köszön egy újabb pirkadat.
Ébred a Nap, látom, ahogy már felfelé kúszik,
életet adó sugara egészen a fellegekbe nyúlik.

A táj még csendes, homály fedi a kopár rétet,
de az ár
2018-12-09 12:04:26
maroka: Nichi-ya Nikoletta: Napkelte
..........
Lágy szellő simogat, kedves minden pillanat,
hamarosan rám köszön egy újabb pirkadat.
Ébred a Nap, látom, ahogy már felfelé kúszik,
életet adó sugara egészen a fellegekbe nyúlik.

A táj még csendes, homály fedi a kopár rétet,
de az ár
2018-12-09 12:03:28
velemenyezd: Labdarúgó NB I - Menesztették Benczés Miklóst a Puskás Akadémiától

A felcsúti klub honlapja szerint az esztendő utolsó mérkőzésén a Mezőkövesd ellen Komjáti András klubigazgató irányítja a csapatot, míg a vezetőség hamarosan megkezdi a tárgyalásokat a lehetséges utóddal.
Benczést júniusban kettő plusz egy évre nevezték ki vezetőedzőnek.
A Puskás Akadémia 17 forduló után öt győzelemmel, három döntetlennel és kilenc vereséggel, 18 sz
2018-12-08 20:17:33
velemenyezd: Székelyföld az olaszországi Dél-Tirol testvérrégiójává válna

Amint a Kovászna megyei tanács sajtóirodája idézte közleményében: Tamás Sándor felkérte a dél-tiroli politikust, hogy javasolja a hamarosan megalakuló új tartományi kormánynak testvérkapcsolat kialakítását Székelyfölddel, és Herbert Dorfmann vállalta ennek a képviseletét.
Tamás Sándor úgy vélte: Dél-Tirol két szempontból is mintarégió Székelyföld számára. A német többsé
2018-12-07 17:51:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
EU-szintű Magnyitszkij-törvény, Szijjártó Péter, Polgár Judit, Nemzetközi Sakkszövetség, Nichi-ya Nikoletta, Labdarúgó NB, Menesztették Benczés Miklóst, Puskás Akadémiától, Donald Trump, Federica Mogherini, Magyar Honvédség, Európai Uniót, Egyesült Államok, Sztáray Péter, Soltész Miklós, Arkagyij Dvorkovics, Kirszan Iljumzsinovot, Zemlényi Eszter, Magyar Tudományos Akadémia, Agroverzum Tudományos Élményközpont, Komjáti András, Puskás Akadémia, Tamás Sándor, Herbert Dorfmann, olaszországi Dél-Tirol, amerikai autókra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.