Belépés
velemenyezd: Az Európai Bizottság minősített többségi szavazásra térne át az adópolitika egyes területein is
szakpolitikai területen már jelenleg is alkalmazott minősített többségi döntéshozatalt, felszámolva a tagállamok vétójogát - közölte a brüsszeli testület.
Az EU tagországai így gyorsabban és eredményesebben tudnának kompromisszumra jutni az adózási kérdéseket illetően, ráadásul a folyamatba tevőlegesen bevonnák az Európai Parlamentet is, ami növelné a demokratikus legitimáció
2019-01-15 17:52:05
eposz: Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei


Valamennyi átlagos Hetesre ugyanaz a veszély leselkedik: étvágyuk növekedésével egyre kevésbé válogatnak az élmények között, s igazi ínyencből egyszerű fogyasztóvá válnak. Étvágyuk mindig gyorsabban nő, mint ahogyan ki lehetne elégíteni.5. szint: A hiperaktív extravertált

Minél több mindent csinálnak az átlagos Hetesek, annál kevésbé leszne
2019-01-15 12:48:51
velemenyezd: Francia zavargások - A hatóságok jelentős és radikális mozgósításra számítanak szombaton
és a csendőrség páncélosait vezénylik ki a közterekre. A tüntetők kiszámíthatatlan fellépése miatt a rendőrök pedig mobilabbak és reaktívabbak lesznek, a rendbontást kezdeményezőket gyorsabban állítják elő, a tüntetések helyszínein motozásokra, a csomagok átvizsgálására is számítani lehet - jelezte a prefektus.
A kilencedik megmozdulás újdonsága, hogy az egyszerre több közös
2019-01-11 17:22:11
velemenyezd: Tavaly 2,1 százalék volt az infláció Csehországban

A legutóbbi tíz évben ez volt a harmadik legmagasabb csehországi infláció. Ennél gyorsabban csak 2012-ben (3,3 százalék) és 2017-ben (2,5 százalék) emelkedtek az árak.
"Az infláció növekedéséhez leginkább a lakbérek, továbbá az élelmiszerek, a szeszesitalok, az üdítők, a dohány és a közlekedés árai járultak hozzá" - jelentette ki Pavla Sedivá, a statisztikai hivatal veze
2019-01-10 10:21:16
sandrapolke: Pörgős idő - Negyvennyolcadik nap
bécsi gyorshoz, Erzsike jött a meghívókért.
Közben telefonok, üzenetek. Hétfőn is fe
2019-01-10 07:12:35
velemenyezd: PM: a Világbank szerint is gyorsabban növekedett a magyar gazdaság

A közlemény szerint "A globális gazdasági kilátások 2019" című kiadványában idén januárban a Világbank nemzetközi szakértői számos olyan tényezővel számolnak, amelyekből ugyanakkor lassuló globális fejlődésre lehet következtetni. 2019-re 2,9 százalékos, 2020-ra pedig 2,8 százalékos GDP-növekedést valószínűsítenek a világgazdaságra adott előrejelzésükben. A tavalyi gyors növek
2019-01-09 09:42:22
pacsakute: C-vitamin hiány jelei
fordulhatnak elő. A legtöbb bébiételben található hozzáadott C-vitamin.

A legtöbb állat képes saját maga előállítani a szervezete számára szükséges mennyiségű C-vitamint, így gyorsabban tudnak felépülni a betegségekből és sérülésekből. Az emberből és még néhány állatból azonban hiányzik az a gén, mely a C-vitain előállításához nélkülözhetetlen.

Mik a skorbu
2019-01-07 10:43:27
velemenyezd: Az amerikai elnök ismét levelet kapott Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőtől
szankcióktól is.
Újévi televíziós üzenetében Kim Dzson kijelentette: kész az újabb csúcstalálkozóra Donald Trumppal, sőt, hozzátette, hogy az atomfegyver-mentesítés folyamatával is gyorsabban haladhatnának, ha az Egyesült Államok megtenné a megfelelő válaszlépéseket. Leszögezte ugyanakkor, hogy ha Washington "rosszul méri fel" az észak-koreai nép türelmét, akkor Phenjannak "
2019-01-03 14:39:50
velemenyezd: Az utóbbi évtized legrosszabb teljesítményével zárta az évet a londoni tőzsde
valamint a pénzügyi szektoron kívüli, magas hozamú - vagyis kockázatosabb - kategóriába sorolt vállalati kötvények felárai meredeken, a többi fejlett gazdaságban tapasztalható ütemnél gyorsabban emelkedtek, a brit piacra összpontosító vállalatok részvényei érdemben gyengültek, a font is tovább gyengült és árfolyamkilengési hajlama is jelentősen erősödött.
Az üzleti szektorban
2018-12-31 16:35:24
pacsakute: Szellemi törvények
jeleníteni, és ezeket a képeket szemünk elé tudjuk varázsolni. Minél pontosabban képzelek el valamit, és minél hosszabb ideig tartom a szellemi képernyőmön, annál több energia árad, és annál gyorsabban fog a fizikai síkon is megjelenni.

Hit törvénye
A hit belső tudás, amely nem a külső bizonyítékokon nyugszik. Nem az történik, amit akarunk, hanem az, amiben hiszünk
2018-12-29 19:56:31
velemenyezd: Cisco: hétköznapivá válik a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás
szerint a 2019-es évet egyszerre jellemzi majd az evolúció, a már létező trendek bővülése és fejlődése, illetve az az igény, hogy a digitalizációt és az új technológiákat minden eddiginél gyorsabban adaptálják az üzleti folyamatokba.
Az elmúlt években gyorsan fejlődött a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás: az önvezető autók és a humanoid robotok megragadták a közvéle
2018-12-23 10:01:01
velemenyezd: Brexit - A Bank of England rontotta növekedési előrejelzését
valamint a pénzügyi szektoron kívüli, magas hozamú - vagyis kockázatosabb - kategóriába sorolt vállalati kötvények felárai meredeken, a többi fejlett gazdaságban tapasztalható ütemnél gyorsabban emelkedtek, a brit piacra összpontosító vállalatok részvényei érdemben gyengültek, a font is tovább gyengült és árfolyamkilengési hajlama is jelentősen erősödött.
Az üzleti szektorban
2018-12-20 18:40:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Bizottság, Hetes Archetípus Szintjei, Dzsong Un, Európai Parlamentet, Pavla Sedivá, Donald Trumppal, Egyesült Államok, adópolitika egyes, hatóságok jelentős, infláció Csehországban, magyar gazdaság, amerikai elnök, utóbbi évtized, londoni tőzsde, mesterséges intelligencia, gépi tanulás, tagállamok vétójogát, brüsszeli testület, adózási kérdéseket, folyamatba tevőlegesen, demokratikus legitimáció, veszély leselkedik, élmények között, hiperaktív extravertált, átlagos Hetesek, csendőrség páncélosait,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.