Belépés
pacsakute: Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása
liter. Úgy működik, hogy addig kell fedő alatt tartani, amíg testmelegre kihűl, utána le kell szűrni, a szüredéket félretenni. Két decit meginni, három decivel irrigálni. Kádba feküdni, feltenni a kád szélére a lábát, beönteni irrigátorral 20 percig a méh szájánál tartani vagy tamponnal bent tartani, és a jobb petefészek tájékára rátenni éjszakára a cickafark vagy diólevél füvet.
2024-02-12 22:00:14
menusgabor: Kis mosolyokból lesznek a nagy kacagások
csak ott téblábolt egyedül.

Társaságban kérdezik az elmeorvostól :
- És hogyan tudja eldönteni, hogy valaki normális vagy sem ?
- Pofonegyszerű ! Olyan kérdést kell feltenni, ami normális embernek nem okozhat gondot .
- Például ?
- Például ezt ... Cook kapitány három világ körüli úton vett részt, és az egyik útján életét vesztette . Vajon hányadik út
2024-02-07 20:00:30
liliana01: Ami Magyarországon soha nem valósulhat meg!
helyen.
A hölgy ezután elmagyarázta neki, hogy ezt a lépést olyan embereknek szánták, akiknek valamilyen oknál fogva nem volt pénzük a jegyük kifizetésére.
A férfi nem tudta nem feltenni neki a kérdést, ami számára nyilvánvaló volt :
- Mi van, ha az illetőnek volt pénze, csak nem akart fizetni ?
Az eladónő kék szemébe merült, elképesztő tisztaságú mosollyal így
2024-02-01 17:27:22
pacsakute: Cayenne bors a gyógynövények királya
bár Dél-Amerikából indult hódító útjára, ma már Indiában, Amerikában, Afrika trópusi és szubtrópusi vidékein is termesztik.

Mire jó a cayenne bors?
Inkább úgy kellene feltenni a kérdést, hogy mire nem, mert azt gyorsabban meg lehetne válaszolni. Ami miatt a legnagyobb hírnevét kivívta, az a szívre és az erekre gyakorolt élénkítő és gyógyító hatása, ugyanis tapaszt
2024-01-18 22:10:32
kalmanpiroska: Paul David Tripp Január 2
kicsik végtelen "miért" kérdéseivel foglalkoznak: "Hogyan jutunk el onnan, ahol vagyunk, oda, ahová el kell jutnunk ebben a beszélgetésben?". Vagy: "Miért kell folyton "miért" kérdéseket feltennie nekem?".
Az emberi lények mély vágya a megismerés és a megértés. Mindennapi mentális időnk nagy részét azzal töltjük, hogy megpróbáljuk megérteni a dolgokat. Nem ösztönösen élünk. N
2024-01-02 07:50:19
menusgabor: Meg van írva
adventi várakozás, és tudjunk mindnyájan örülni találkozásoknak, annak, hogy vagyunk egymásnak. Amíg lehet, és ahogy lehet.

Érdemes egy kicsit megállni a karácsonyi finisben, és feltenni a következő kérdéseket magadnak: Ember! Hova rohansz? Ki elől menekülsz? Kinek akarsz majd dicsekedni, hogy hol voltál Karácsonykor, hogy melyik wellness hotelben áztattad magad, esetle
2023-12-28 21:50:22
pacsakute: Szépságápolás a konyhánkból
szépségápolási termék készítésére alkalmasak. Nem mindig van otthon olyan arcmaszk, amely kissé halványítja az arcunkon az egész hetes fáradtságot, és néha jólesik egy olyan szemmaszkot feltenni a szemünk alá, amely nem kerül több ezer forintba. Mutatunk is néhány olyan alapanyagot, amely otthon is fellelhető és amelyből remek szépségápolási termék készülhet.

A kurkuma
2023-11-27 21:08:28
pacsakute: Turáni átok
vallás? Az új vallás sikeres nemzetet, legendás katonai erőt generált-e a korábban régi hitével fergeteges erővel rendelkező magyarságnak?
Vajon eretnek dolog lenne-e azt a kérdést feltenni, hogy a hőn vágyott nyugat jeleskedett-e a történelem során a magyarság megsegítésében?
Eretnek dolog lenne rákérdezni, hogy hol volt a nyugat, amikor jött a tatár? És, hol volt, miko
2023-11-13 22:12:24
menusgabor: A magyarokról (Amit a magyar nép nem tud) A Turáni átok-Árul
Az új vallás sikeres nemzetet, legendás katonai erőt generált-e a korábban régi hitével fergeteges erővel rendelkező magyarságnak?

Vajon eretnek dolog lenne-e azt a kérdést feltenni, hogy a hőn vágyott nyugat jeleskedett-e a történelem során a magyarság megsegítésében?

Eretnek dolog lenne rákérdezni, hogy hol volt a nyugat, amikor jött a tatár? És, hol volt,
2023-10-29 22:05:10
ovarzolee: Visszavonuló
Megérkezett az októberi vezénylés. Keveset leszek Győrben. Az utóbbi napokban sokat gondolkodtam rajta, hogy mi tévő legyek! Végül arra jutottam, hogy nem az első és az utolsó sem leszek aki feladja Győrt. Sok oka van neki, én is hibáztam, de a vezetőségnek érdemes lenne feltenni a kérdést, hogy miért megy el mindenki! Ez viszont az Ő dolguk. A nyugalmam többet ér!
2023-09-22 15:43:01
menusgabor: Kezdődjön jól ez a heted is - DOKIS VICCEK 2.
szólsz bele mások dolgába."

Társaságban kérdezik az elmeorvostól:
- És hogyan tudja eldönteni, hogy valaki normális vagy sem?
- Pofonegyszerű ! Olyan kérdést kell feltenni, ami normális embernek nem okozhat gondot
- Például?
- Például ezt... Cook kapitány három világ körüli úton vett részt, és az egyik útján életét vesztette . Vajon hányadik útján ?|
2023-07-25 20:15:35
klarika47: Jó tanácsok nőknek
az összes házimunkát egy nap alatt befejezni.
A ház körüli tennivalókon való folyamatos rágódás fölösleges
stresszt okoz.
2. KERESSEN időt a pihenésre, nem bűn leülni, feltenni a lábát
az asztalra és enni valamit, amit szeret.
3. ALUDJON, ha szükséges, hogy a fejfájás elmúljon.
Azok, akik nem hajlandók szabadságra menni, pihenőidőt kivenni,
2023-07-08 05:25:17
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szabó Gyuri, Paul David Tripp Január, DOKIS VICCEK, bükki fűvesember, nagy kacagások, gyógynövények királya, szüredéket félretenni, jobb petefészek, cickafark vagy, egyik útján, hölgy ezután, lépést olyan, jegyük kifizetésére, illetőnek volt, cayenne bors, legnagyobb hírnevét, erekre gyakorolt, emberi lények, kicsit megállni, karácsonyi finisben, következő kérdéseket, egész hetes, olyan szemmaszkot, korábban régi, kérdést feltenni, történelem során,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.