Belépés
pacsakute: Szepes Mária : gondolatok gyógyító ereje
csak fokozatosan lehet javulást elérni. Senki se várhatja azt, hogy húsz-harminc év alatt beidegzett rossz szokásaitól két nap alatt megszabadulhat. A helytelen irányba vezető medrek feltöltése sok önmegtagadással jár, s míg a gondolatáramok új, egészségesebb medreket vájnak maguknak, az is időbe telik. Mindenesetre ez a gondolatokon keresztül véghezvitt mágikus tendenciacsere épp
2020-02-17 12:52:04
velemenyezd: PM-államtitkár: az adórendszer támogatja a kkv-kat
érinthet - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy idén januártól bejelentett beruházásoknál megszűnnek a létszám- és bérköltség növelésére vonatkozó feltételek.
Elmondta: az adóelőleg feltöltést eltörölték tavaly decemberben, amivel 150-170 milliárd forint maradt a vállalkozásoknál, több mint 35 ezer cég érintett a kedvezménnyel.
Közölte: mintegy 723 ezer cég tartozik az ala
2020-01-10 12:12:51
velemenyezd: PM: újabb gazdaságvédelmi akcióterv készül 2020-ban
igazolják.
A 2019-ben életbe lépett változások közül kiemelte a szociális hozzájárulási adó csökkentését, a fejlesztési adókedvezmény szabályainak módosítását, illetve az adóelőleg-feltöltési kötelezettség eltörlését.
Januártól csökken az adónemek száma, a kisvállalati adó mértéke, mérséklődik a szálláshely-szolgáltatók adófizetési kötelezettsége, bővülnek a kutatási-f
2019-12-29 13:10:31
velemenyezd: Emmi: könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása
adat érhető el a rendszerben. Az EESZT 2020-ig tartó továbbfejlesztése sorá
2019-12-14 15:01:39
pacsakute: Szepes Mária: Gondolatok gyógyító ereje.
"Meg kell értenünk végre teljes súlyában, hogy minden testet oltott dolgunk nemzője a gondolat, nemzője betegségeinknek, kudarcainknak, balsorsunknak is. Egészséges, konstruktív, harmonikus gondolatok egyensúlyt hoznak létre szervezetünkben éppúgy, mint körülményeinkben.

A gondolatok mögött erjedő, a gondolatokat inspiráló terhelések, a szervezet és a pszichikum determin
2019-11-30 19:25:33
velemenyezd: Német külügyminiszter: meg kell újítani az Iránnal szembeni szankciókat

Irán a múlt héten jelentette be, hogy újrakezdi az urándúsítást a fordói atomlétesítményében, és megkezdte a centrifugák feltöltését uránium-hexafluoriddal. Ali Akbar Szálehi, az Iráni Atomenergia-ügynökség (AEOI) vezetője hétfőn közölte: Irán nagyobb mennyiségben képes alacsonyan dúsított uránt előállítani, miután újraindította a föld alatti laboratóriumot.
"Iránnak vis
2019-11-11 15:51:33
velemenyezd: Elemzők: pozitív meglepetés az export növekedése
GDP-növekedéshez, amely várakozásaik szerint ismét elérhette az 5 százalékot. Az import gyorsabb növekedése a beruházások és a fogyasztás robosztus dinamikáját tükrözik. A gáztározók feltöltése is növelte az importot, ugyanakkor az egy évvel ezelőttihez képest alacsonyabb olajárak valamelyest javíthatták a cserearányokat.
Kitért arra, hogy idén már csak kisebb visszaesést vár
2019-11-11 13:32:35
velemenyezd: Iráni atomprogram - Lavrov bízik a szerződés megmenthetőségében
foglalt kötelezettségvállalásaitól való fokozatos visszalépése nem jelent fenyegetést az atomsorompó-megállapodásra. Teherán csütörtökön közölte, hogy megkezdte az urándúsító centrifugák feltöltését fordói földalatti nukleáris létesítményében.
Lavrov a pénteki moszkvai konferencián hangoztatta a nukleáris "ötök" kollektív, az egyes államokban megmutatkozó választási konjunktú
2019-11-08 15:15:32
velemenyezd: Iráni atomprogram - Washington a jövőben is maximális nyomást fog gyakorolni Iránra
tesz a négy évvel ezelőtt aláírt hathatalmi atommegállapodásban vállalt kötelezettségei fokozatos felmondásának folyamatában, és megkezdi a fordói atomlétesítményében lévő centrifugáinak feltöltését urángázzal.
"Nem tudjuk egyoldalúan elfogadni azt, hogy mi teljes mértékben eleget teszünk a vállalásainknak, és ők (a többi aláíró) nem teljesítik kötelezettségeiket" - mondta az
2019-11-06 07:03:55
velemenyezd: Tíz perc alatt feltölthető lítiumion-akkumulátort fejlesztettek ki amerikai kutatók

"Bemutattuk, hogy lehetséges tíz perc alatt egy elektromos gépkocsi feltöltése, amellyel 360-480 kilométer megtételére képes" - idézte az egyetem közleménye Wang Chao-Yang vegyészprofesszort, az egyetem elektromechanikai központjának igazgatóját. "Ezt 2500 töltési cikluson át fenn tudjuk tartani, ami egyenlő mintegy 800 millió kilométer megtételével" - tette hozzá.
"A gy
2019-10-31 12:31:48
velemenyezd: Rekordot döntött a moszkvai tőzsdeindex
(+0,7százalék).
A Gapzprom papírjai kedden 3,6 százalékkal erősödtek, miután az állami gázvállalat bejelentette, hogy befejezte a Kínába vezető Szila Szibiri (Szibéria Ereje) földgázvezeték feltöltését, egészen a határig. Akövetkező lépés az Amúr folyón átvezető határátkelő-szakasz feltöltése lesz, a csővezeték hivatalos átadását december elejére tűzték ki.

A 3 eze
2019-10-30 13:11:46
velemenyezd: A Gazprom a kínai határig feltöltötte gázzal a Szibéria Ereje gázvezetéket
felkészült az orosz gáz csővezetéken történő szállítására Kínába" - állt a tájékoztatásban.
A Gazprom közölte, hogy a következő lépés az Amúr folyón átvezető határátkelő szakasz feltöltése lesz. Korábbi bejelentés szerint a csővezeték hivatalos átadását december elejére tűzték ki.
A 3 ezer kilométer hosszú Szibéria Ereje az orosz gázkitermelés ikrutszki és jakusztki köz
2019-10-29 20:15:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szepes Mária, Szibéria Ereje, Akbar Szálehi, Iráni Atomenergia-ügynökség, Wang Chao-Yang, Szila Szibiri, adórendszer támogatja, hozzátartozók receptjeinek, export növekedése, moszkvai tőzsdeindex, kínai határig, helytelen irányba, gondolatokon keresztül, adóelőleg feltöltést, 2019-ben életbe, szociális hozzájárulási, fejlesztési adókedvezmény, adónemek száma, gondolatok mögött, gondolatokat inspiráló, pszichikum determin, múlt héten, centrifugák feltöltését, föld alatti, import gyorsabb, fogyasztás robosztus,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.