Belépés
lilagondolatok: Az OM szótag a teremtés jelképe.
eredetű és Aumnak írták.A legismertebb legnagyobb mantra az Om mantra.Pranavának nevezik és a legfontosabb hindu szimbólum.
Az Aum a legfontosabb alap-vagy gyökérmantra,ezért sok mantra(recitáció), ima és rituálé elején mondják.Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó.
Az"Om"a teremtés igéje,egy ősrezgés,mely er
2022-12-02 12:27:26
suzymama: Adventi gondolatok 2022
szinte sugallják a pesszimista, elégedetlen légkört, amely körülvesz bennünket. És a fogyasztói társadalmat irányítóknak az ilyen megelégedetlen, homályos látású ember felel meg a legjobban. Ezért különösen is szükség van arra, hogy Jézus jöjjön, és kimentsen a ködből és homályból, amelyek akadályozzák, akaratának felismerését és megvalósítását.


Lelkiismeretvizs
2022-12-02 11:36:15
pacsakute: Tőzegáfonya, probiotikum és C-vitamin húgyúti fertőzés ellen
szédülés, a láz, a fokozott vizelési inger, hányinger, hányás, hasi fájdalom, égő érzés és fájdalom vizelés közben.

A komolyabb húgyúti fertőzés akár súlyos vesekárosodást is okozhat. Ezért ha súlyos tüneteink vannak és a betegség lázzal is párosul, mindenképpen szakorvost kell ezzel a gonddal felkeresni. Enyhébb panaszok esetén azonban alkalmazhatunk otthoni gyógymódok
2022-12-01 21:44:39
kalmanpiroska: Spurgeon - December 2
milyen szerényen válaszolt Péter. Nem tört ki heves érzelmekben, és nem is keresett semmiféle bizonyítékot. Tulajdonképpen ezt mondta: "Uram, mindentudásodra hivatkozom. Belátsz a szívembe, ezért tulajdonképpen nem kell semmit sem mondanom. Te tudod, hogy szeretlek téged." - Ugyanígy válaszolnánk-e mi is az Úrnak, ha ma tőlünk kérdezné meg: Szeretsz-e engem?

C. H. Spurg
2022-12-01 20:35:16
suzymama: Adventi gondolatok 2022
Istenbe kapaszkodva és mindig az Egyház közösségében élek? Vagy engedek a divatnak, mások elvárásainak?


Szentatyánk Ferenc pápa mondja:

Isten végtelenül irgalmas. Ezért bele kapaszkodva mindig talpra állhatunk. Isten nem fárad bele, hogy fölemeljen minket, amikor elbukunk.


Ima:

Ma Áprily Lajos istenes versével kapaszkodjun
2022-12-01 12:27:44
pacsakute: Melatonint tartalmazó táplálékok
embernek szüksége van melatoninra, amely egy hormon. A szervezetünk termeli, és minél többet termel ebből a hormonból, annál álmosabbak leszünk. Az esti fények csökkentik a melatonin termelését, ezért sem javasolt az ágyban már a telefont és a laptopot használni.

Mivel az alvásnak központi szerepe van az egészségünk megőrzésében és fenntartásában, így a melatoninra is n
2022-11-30 23:15:52
pacsakute: Lenmagolaj – segíthet a szívbetegség megelőzésében
lévő esszenciális vegyületek hozzájárulnak a szívbetegségek megelőzéséhez és az egészséges szív fenntartásához.

A lenmagolaj hashajtó tulajdonságokkal is rendelkezik, és éppen ezért segíthet a székrekedés enyhítésében, megszüntetésében. Rendszeres fogyasztása csökkenti az IBS (irritábilisbél-szindróma) olyan kellemetlen tüneteit is, mint a székrekedés vagy éppen a hasme
2022-11-30 23:08:39
kalmanpiroska: Spurgeon - December 1
neked is fontos szembe nézned ezzel a kérdéssel: valóban szereted-e az Urat vagy nem? Talán megállsz az utcasarkon valakivel, és örülsz, ha Uradról beszélhetsz neki, még ha kicsúfolnak is ezért; és mégis, az Úr megkérdi: meg vagy-e győződve arról, hogy szereted Jézust?

Kedves nőtestvérem, aki szegényeket látogatsz és gondját viseled a gyengéknek; és te, fiatalember, aki
2022-11-30 19:53:05
foldinefehereva: Érkezett

Érkezett a karácsony, mindig is rajongtam ezért az időszakért. Ilyenkor ünneplőbe öltözik a város, mint a nagy karneválok idején a távoli országokban az idegen helyek. De ez egy sokkal fennköltebb ünnep.

Szentesi Éva

kép.: Eger (Lénárt Márton)
2022-11-30 17:19:28
menusgabor: Miért drágul sokkal jobban Magyarországon az élelmiszer
hazaiaknál jóval hamarabb rájöttek - és megfelelő tőkével meg is tudták valósítani az ötletet -, hogy a piacot úgy tudják hatalmuk alá keríteni, ha a teljes ellátási láncot a kezükbe veszik. Ezért a kétezres évektől vettek (vagy építettek) vágóhidat, malmot, csomagolóüzemet, tésztasütödét, stb., annak érdekében, hogy a kínálati vertikumot minél szélesebben saját, vagy - ahol
2022-11-29 22:30:30
liliana01: Pécs, advent

Sajnos messze lakom ettől a gyönyörű várostól ezért csak képeken gyönyörködhetek benne. Ezt most megosztom veletek.
2022-11-29 10:54:40
kalmanpiroska: Spurgeon - November 29
"Mert Heródes félt Jánostól, akiről tudta, hogy igaz és szent ember; ezért védelmébe vette; bár hallgatva őt, gyakran zavarba jött, mégis szívesen hallgatta." Mk 6,20Mindezen jó jellemvonása ellenére Heródes szomorú véget ért. Jánost - akit tisztelt egykor és szívesen hallgatott - megölette. Ő volt, aki személyesen parancsot adott, hogy fejezzék le Jánost, és a fe
2022-11-28 18:06:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szentesi Éva, Lénárt Márton, Mert Heródes, teremtés jelképe, szívbetegség megelőzésében, legismertebb legnagyobb, legfontosabb hindu, legfontosabb alap-vagy, univerzum teremtésekor, teremtés igéje, fogyasztói társadalmat, ilyen megelégedetlen, fokozott vizelési, komolyabb húgyúti, betegség lázzal, gonddal felkeresni, szervezetünk termeli, esti fények, melatonin termelését, laptopot használni, alvásnak központi, egészségünk megőrzésében, szívbetegségek megelőzéséhez, egészséges szív, lenmagolaj hashajtó, székrekedés enyhítésében,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.