Belépés
sandrapolke: Vakcinavakság
Indulatok nélkül szemlélem a körülöttem lévő világot. Már nem csodálkozom az emberi butaság láttán, s azon, hogy ide jutottunk. A tudás nem nemessé, hanem gőgös elbizakodottá tette az embert. Soha ennyi okos elme, tudós ember nem volt közöttünk, s ennyi jó könyv, mint ma. S ezek nem tettek jobbá, tájékozottabbá, netán szerényebbé bennünket, inkább elbizakodottabbá. Hisz mi mindent
2021-01-22 07:46:02
eva6: Az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot
Maruzsa: az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot
2020. november 16. - 14:05Bár a koronavírus-járvány jelen van a köznevelésben, az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára a pandémia elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.
2020-11-17 11:20:33
simocsi: Facebook, támogatási üzenetmappa...
Üdvözlünk, Simányi!
A támogatási üzenetmappa funkciói:

Tájékoztatást kaphatsz a jelentéseid állapotáról.
Megnézheted a segítő csoporttól érkezett üzeneteket, és válaszolhatsz azokra.
Megtekintheted a fiókoddal kapcsolatos fontos üzeneteket.

SÚGÓKÖZPONT
Biztonsági központ
A szabályok, az eszközök és a
2020-09-17 16:47:19
sandrapolke: Most már hivatalos
Kaptam hivatalos levelet is a Vörösmarty téri dedikálás lemondásáról. S azt az értesítést is, hogy a médiahajós találkozás megmaradt. Szóval egy téren, ahol 50-60 ember lézeng nagy a veszély, egy hajón, ahol többen száznál leszünk testközelben semmi, ez azért nem semmi. Kafka azt mondaná, tud ez a vírus valamit.
2020-08-25 19:59:20
sandrapolke: Könyvhét
Kaptam egy értesítést, ha nem lesz változás, Pesten megtartják a 91. könyvhetet. S kaptam egy órányi időt dedikálásra a Vörösmarty téren. 18-kát választottam, s este a médiahajón is ott leszek. Nagyon jól esett a felkérés.
2020-08-06 20:16:12
eva6: Szombattól a Magyarországra érkező fizeti a PCR-tesztet
Tisztifőorvos: szombattól a Magyarországra érkező fizeti a PCR-tesztet
2020. július 31. - 14:10Szombattól a sárga vagy piros besorolású országból Magyarországra érkezőknek kell fizetniük a kéthetes kötelező házi karantént kiváltó PCR-teszteket - emlékeztetett az országos tisztifőorvos pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.
Müller C
2020-08-03 08:20:26
velemenyezd: Koronavírus - Tisztifőorvos: szombattól a Magyarországra érkező fizeti a PCR-tesztet

Müller Cecília elmondta: a sárga vagy piros besorolású országból Magyarországra érkezőknek továbbra is kötelező 14 napra házi karanténba kell vonulniuk, amit kiválthatnak két negatív PCR-teszttel.
Az országba lépők a határon egészségügyi vizsgálaton esnek át, kapnak egy értesítést a kötelező karantén elrendeléséről, valamint egy piros cédulát, amit kötelesek elhelyezni a
2020-07-31 12:12:25
velemenyezd: Megkezdte az adószámla-értesítők kiküldésését az adóhatóság

A közlemény szerint azok kapnak értesítést, akiknek legalább egy adónemben ötezer forintnál több tartozása vagy ezer forintnál több túlfizetése van. Az, aki tavaly fizetési kötelezettségét nem, vagy csak késedelmesen teljesítette, és emiatt legalább ötezer forint késedelmi pótléka keletkezett, késedelmipótlék-értesítőt is kap.
Az ügyfélkapus regisztrációval rendelkezők
2020-07-29 15:52:39
maroka: Csütörtök este hirdetik ki a felvételi ponthatárokat
De a szokásos ponthatárváró buli a járványhelyzet miatt elmarad.
Csütörtök este nyilvánosak lesznek az egyetemi ponthatárok, a felsőoktatásba felvételizők idén is a megszokott elektronikus csatornákon értesülhetnek eredményeikről, de a koronavírus-járvány miatt a Pont Ott Parti 2020-ban elmarad.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfői, MTI-hez
2020-07-23 13:17:31
velemenyezd: Felvételi - ITM: csütörtök este nyilvánosak lesznek az egyetemi ponthatárok

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a felvételizők július 23-án este 20 órától, a bevált gyakorlat szerint SMS-ben, közvetlen értesítést kapnak, ezzel párhuzamosan a felvi.hu oldalon tájékozódhatnak az idei ponthatárokról.
Mivel a járványügyi készültség jelenleg is fennáll, a hagyományos ponthatár-kihirdető rend
2020-07-20 18:02:29
velemenyezd: OKF: a héten földről és levegőből is gyérítik a szúnyogokat

A közlemény szerint az ország számos területén továbbra is tömegesen vannak jelen a szúnyogok. Míg a dél-nyugati országrészben a biológiai és földi kémiai kezelésekkel elfogadható szintre sikerült csökkenteni a szúnyogártalmat, a Duna mentén jelentős számban, míg a keleti országrészben, elsősorban a Tisza és a Körösök térségében továbbra is tömegesen vannak jelen a csípőszúny
2020-07-20 16:12:06
velemenyezd: Indianában végrehajtották a 17 év utáni első amerikai szövetségi halálbüntetést

Az 1996-ban elkövetett gyilkosságért - egy arkansas-i háromtagú család kiirtásáért - elítélt Daniel Lee-t méreginjekcióval végezték ki, miután a legfelsőbb bíróság érvénytelenítette a washingtoni kerületi bíróság hétfőn hozott döntését, amellyel a kerületi testület átmeneti időre felfüggesztette a végrehajtást valamennyi szövetségi halálos ítélet ügyében.
Lee ügyvédje, R
2020-07-14 19:02:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Emberi Erőforrások Minisztériumának, Müller, Müller Cecília, Pont Ott Parti, Technológiai Minisztérium, Daniel Lee-t, iskolák továbbra, felvételi ponthatárokat, egyetemi ponthatárok, héten földről, körülöttem lévő, emberi butaság, pandémia elleni, támogatási üzenetmappa, jelentéseid állapotáról, segítő csoporttól, fiókoddal kapcsolatos, médiahajós találkozás, vírus valamit, órányi időt, sárga vagy, kéthetes kötelező, országos tisztifőorvos, országba lépők, határon egészségügyi, kötelező karantén,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.