Belépés
maroka: Canterburyi Szent Ágoston püspök
evangéliumát. A mi tanításunk nem megtévesztésből vagy hamis szándékból származik, nem is csalásból, hanem úgy beszélünk, mint akit Isten alkalmasnak ítélt az evangélium hirdetésére. Nem is az embereknek akarunk tetszeni, hanem Istennek, aki szívünket vizsgálja.
Azt is tudjátok, hogy nem szoktunk hízelegni, és kapzsiság sem vezetett minket soha, Isten rá a tanúnk. Emberi elis
2019-05-27 10:03:09
eva6: Facebookon kaptam
hetet !
"Kívánok Neked és házadnak mindenből eleget ,
Főképp békességet , egészséget , és szeretetet ! "
Puszillak
Joseph Campbell ."Keress olyan embereket , akik nem gátolnak , hanem erősítenek ; akik jó gondolatokra serkentenek , és szelet adnak szárnyaid alá ."

(Bob Gass)
2019-05-27 09:26:32
maroka: „Miért csak szakállas embereket látni a templomi képek
Jézust gyermekként, mégis királyként ábrázoló szobrot, amelyet most Veres Andrásnak ajándékoz. Ugyanilyet fog kapni a pápa körülbelül egy hét múlva Csíksomlyón. ,,Miért csak szakállas embereket látni a templomi képeken?" - kérdezgették a gyerekek Csaba testvért, és ez ráébresztette, hogy nem szabadna az ünnepeinknek csak felnőtteknek-felnőttekről szólniuk. Hiszen
2019-05-26 22:30:15
kalmanpiroska: Isten bűnösöket keres
,,Isten nem jó embereket keres, és nem is olyanokat, akik megpróbálták magukat tisztára mosni. Ő istentelen bűnösöket keres, akiket meg tud szabadítani, igazítani és dicsőíteni."

-William MacDonald-
2019-05-26 21:10:14
foldinefehereva: Gyermeknap megünneplése
Gyermeknapot ünneplő országok többsége nagy hangsúlyt fektet az ünnepre és olyan figyelmet, szeretetet kapnak, amely igazán megillet minden kis jövevényt! És ahhoz, hogy értékes és jó emberek legyenek, nekünk felnőtteknek kötelességünk muníciót biztosítani!

A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni, és szabadságban kell elbocsájtanitanácsolta Rudo
2019-05-26 19:57:49
kalmanpiroska: A főpap imája
ezer könny és gyötrelem tetéz.

Szent borzongás suhan át a mennyen,
Az angyalok szíve megremeg.
Vajon megértik-e a jajt, mi mindent
átfog, ott lenn a földön az emberek?

Vajon megértik-e a megváltás titkát,
Hogy rajta kívül nincsen Istenhez út?
Megtanulják-e követni híven a
Főpapot, a szent Fiút?

S megtanulják-e az est s
2019-05-26 17:16:20
kalmanpiroska: Kegyelem
,,Az emberek természettől fogva nem szeretik a kegyelmet."

-William MacDonald-
2019-05-26 16:26:11
kalmanpiroska: Tévtanítás
,,A gondolkozásunkban legmélyebben gyökeret vert tévtanítás az a gondolat, hogy a jó emberek jócselekedetek által a mennybe jutnak."

-William MacDonald-
2019-05-26 16:05:01
kalmanpiroska: Tévhit
,,Az emberek szívesen elhiszik, hogy meg tudják váltani saját magukat, vagy legalábbis hozzájárulhatnak ehhez."

-William MacDonald-
2019-05-26 15:55:33
kalmanpiroska: Hamis evangélium
,,Van még egy másfajta evangélium is, egy hamis. Ez egyáltalán nem örömhír, a világon mégis a legtöbb ember elhiszi. Így hangzik: A jó emberek a mennybe kerülnek; és: A mennyet ki lehet érdemelni jócselekedetekkel és tisztességes jellemmel. A világ legtöbb vallása ezt tanítja ilyen vagy olyan formában és ez meggyőző. De Isten Igéje azt mondja: Ez az élet az örök halállal végz
2019-05-26 14:14:36
lilagondolatok: Eljön a nap, amikor már nem akarsz megfelelni másoknak.
megfelelni másoknak.
Amikor már nem érdekel, hogy ki, mit gondol rólad, hogy összesúgnak a hátad mögött. Mert tudni fogod, hogy tévednek, és ez elég lesz Neked.
Nem bánt majd, hogy az emberek többsége nem kedvel, az őszinteségnek ára van, és Te ezt vállaltad, önként és dalolva. Eljön a nap, amikor nem érdekel majd az igaz szavak következménye, mert biztosan érzed, helyes
2019-05-26 08:48:11
maroka: Húsvét 6. vasárnapja 05.26
megzavartak titeket, feldúlták lelketeket. Ezért közmegegyezéssel elhatároztuk, hogy kiválasztunk néhány férfit, és elküldjük őket hozzátok a mi szeretett Barnabásunkkal és Pálunkkal, ezekkel az emberekkel, akik egész életüket Urunk Jézus Krisztus nevének szolgálatára szentelték. Elküldtük hát Júdást és Szilást, ők majd élőszóval is elmondják nektek ezeket.
A Szentlélek és mi
2019-05-26 07:30:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Canterburyi Szent Ágoston, Kívánok Neked, Joseph Campbell, Veres Andrásnak, Isten Igéje, Urunk Jézus Krisztus, templomi képek, főpap imája, evangélium hirdetésére, embereknek akarunk, pápa körülbelül, templomi képeken, gyerekek Csaba, ünnepeinknek csak, gyermeket tiszteletben, angyalok szíve, megváltás titkát, szent Fiút, emberek természettől, gondolkozásunkban legmélyebben, mennybe jutnak, emberek szívesen, másfajta evangélium, világon mégis, legtöbb ember, mennybe kerülnek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.