Belépés
velemenyezd: Romlott a Henkel eredménye a harmadik negyedévben
euró. Az egy részvényre jutó nyereség 4,20 euróra csökkent 4,59 euróról.
A Henkel harmadik negyedévi és első kilenc havi eredményének a romlását a nehezedő piaci környezet mellett elsősorban a fogyasztási cikkek üzletágban végrehajtott és folytatódó kapacitásnövelő beruházásai és az év elején bejelentett digitalizációs programja költségvonzatainak tulajdonítja.
A harmad
2019-11-14 22:26:09
velemenyezd: EU-tisztújítás - Breton ígéretet tett az összeférhetetlenségi szabályok betartására
Breton miként kívánná ellátni feladatait egy ennyire sok területet összefogó tárca élén.
Az első francia jelöltet, Sylvie Goulard-t elutasították az EP illetékes szakbizottságai, elsősorban az állítólagos fiktív asszisztensi állásokkal kapcsolatos ügyek miatt.
A frakciók koordinátorai délután 5-kor ülnek össze az elhangzottak értékelése céljából. Kétharmados többséggel a
2019-11-14 22:17:28
velemenyezd: Csökkentek az idén az orosz olajszállítások Németországba

Az év elejétől szeptember végéig 17,8 százalékkal csökkentek Oroszország olajszállításai Németországnak a tavalyihoz képest, elsősorban a Barátság Kőolajvezeték leállítása miatt április és június között. A vezetéket szerves klórral szennyezett tételek miatt kellett leállítani.
Az első kilenc havi német olajimport volumene 2,6 százalékkal csökkent 63,950 millió tonnára a
2019-11-14 22:17:03
velemenyezd: Franciaországban utcára vonultak a közegészségügyi dolgozók
dolgozók december 5-től határozatlan idejű sztrájkot hirdettetek, a kormány különböző "támogatási programokkal"próbálta meg az egészségügyi dolgozók megmozdulását megfékezni, amelyek elsősorban fizetésemeléseket tartalmaznak, de eddig nem sikerült a tiltakozókat meghátrálásra késztetni.
Párizsban a tiltakozó menet délután 2 órakor indult el a belvárosban. Képviselőiket fogad
2019-11-14 22:12:47
pacsakute: Ölelj meg egy fát ....
egyszerűen átöleljük a fát. Szintén nem érdemes a perceket számolni. Annyi időt töltsünk a fánál, amennyi kellemes számunkra. Mindezt mezítláb végezzük.


A fa energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az energia lesüllyed a gyökerekbe!

Kevesen tudják, hogy a faölelést a kora reggeli, vagy a délelőtti órákban kell végezni. Ebben az idős
2019-11-12 13:04:11
maroka: A Szűzanyát kérjed_tan mese
csak a miénk, hanem a közösség sikere is, az egység és a szeretet gyümölcse a földön és az égben egyszerre.

Mennyi mindent tanulhatunk egymástól, akár a gyermekeinktől!
Elsősorban a teljes önátadást, a teljes bizalmat, a tántoríthatatlan hitet, a szeretet győzelmében való rendíthetetlen bizonyosságot. Mennyi erőt kapunk egymás hitéből! A
SZERETETKÖZÖSSÉG HITER
2019-11-12 08:38:42
velemenyezd: Az EU 55 millió eurós humanitárius segélyt juttat szudáni rászorulóknak
azonban Szudán minden területét el kell érnie, ideértve a konfliktusövezeteket is - emelte ki.
Tájékoztatása szerint a segélycsomagból származó uniós humanitárius finanszírozás elsősorban az öt évesnél fiatalabb gyermekeket nevelő családok és a várandós anyák élelemhez való jutásához járul hozzá. Javítani kívánja a sürgősségi egészségügyi ellátást, ideértve a Szudán egyes rés
2019-11-11 18:51:54
velemenyezd: Elvesztegetett évről beszélt az izraeli pénzügyminisztérium igazgatója a kneszetben
2,9 százalékosra tervezett költségvetési hiánnyal.
Meridor azt is elmondta, hogy a bevételek 8 milliárd sékellel (közel 640 milliárd forint) elmaradnak az előzetes várakozástól elsősorban az idei választások előtt meghirdetett adócsökkentés miatt. Kisebb volt a vártnál a lakossági fogyasztás is, és kevesebb új gépjárműt vettek az izraeliek, mint amire számítottak, ami az új a
2019-11-11 17:31:47
velemenyezd: Pölöskei Gáborné: tartalmában és módszertanában is átalakul a szakképzés
tanulóknak először csak ágazatot kell választaniuk, a szakirány választása később esedékes, és - mint fogalmazott - a vizsgarendszer szemlélete is megújul, hiszen fogalmak megtanulása helyett elsősorban a szakmák elsajátítását kérik számon. A vizsgakövetelmények kidolgozása jövő tavasszal zárul, ezt követheti majd az iskolák felkészítése.
A szakképzési ösztöndíjrendszer a ta
2019-11-11 16:51:34
velemenyezd: Berlusconi nem válaszolt a bíróság kérdéseire egy olasz maffiaperben
városban pokolgépes merényletet követtek el.1993-ban az akkori keresztapa Toto Riina letartóztatásával törték meg a bűnszervezet erejét. Az utána kezdődött hatósági vizsgálatok során - elsősorban az igazságszolgáltatással együttműködő volt maffiozók vallomása alapján - merült fel a szicíliai Marcello Dell'Utri neve, akivel Silvio Berlusconi 1994-ben politikai pártot alapított.
2019-11-11 16:41:46
velemenyezd: Stratégiai megállapodást kötött az agrártárca és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
aláírást követően emlékeztetett, hogy a köztestület mintegy 400 ezer taggal rendelkezik, munkáját pedig elismerés övezi a gazdák és a gazdálkodó szervezetek körében.
Az együttműködés elsősorban a kormányzati munka hatékonyságának növelését célozza, hiszen közös ügy a magyar agrárium versenyképességének, a hazai élelmiszeripar eredményességének növelése. A megállapodás spektr
2019-11-11 15:31:47
wob: A fiatalok figyelmébe
korosztály. Othon vagy az iskolában szinte esélytelen, hogy halljanak az igazságról, a médiában pedig folyton azt szajkozzák, hogy az még csak nem is létezik. Azt erősitik bennük, hogy elsősorban saját boldogságukat keressék, mert csak igy tudják meg tartani az ő életüket, elenkezőleg pedig elvesztik.
Az ugynevezett béke és bőség korában, amiben vagyunk, szerintük, nagy a ves
2019-11-11 15:19:31
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pölöskei Gáborné, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Sylvie Goulard-t, Barátság Kőolajvezeték, SZERETETKÖZÖSSÉG HITER, Toto Riina, Marcello Dell, Silvio Berlusconi, harmadik negyedévben, orosz olajszállítások, közegészségügyi dolgozók, bíróság kérdéseire, olasz maffiaperben, fiatalok figyelmébe, nehezedő piaci, fogyasztási cikkek, első francia, állítólagos fiktív, frakciók koordinátorai, elhangzottak értékelése, tavalyihoz képest, vezetéket szerves, első kilenc, kormány különböző, egészségügyi dolgozók, tiltakozókat meghátrálásra,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.