Belépés
kalmanpiroska: Öröm
Jézus Krisztus Istentől jöve és Istenhez menve - ez nem a problémák, kérdések és válaszok új világa, ez nem egy új erkölcsi törvényt jelent, és nem újabb terheket azokhoz, amelyeket az embernek amúgy is viselnie kell, hanem elsősorban Isten örömét jelenti a világban, Isten lángra lobbant örömét az örömre éhező emberiségben.

Bonhoeffer
2021-05-08 07:34:56
pacsakute: Gyógynövényként működő gyümölcsök
hányinger, emésztési zavar és székrekedés kezelésére.

A citrom, más citrusfélékkel egyetemben hosszú múltra tekint vissza a hagyományos kínai és indiai orvoslásban. Manapság elsősorban a fogyókúra szerves része ez a gyümölcs, illetve hatékony immuntámogató is, hiszen tele van értékes antioxidáns C-vitaminnal, de nagyon hasznos lehet köhögés és torokfájás kezelésére is.|
2021-05-07 21:49:03
menusgabor: Üzenet az ellenzéknek!
odatenni a nemzetközi szocializmus bűneit és tanulságait. Felmutatni a keresztény társadalmi tanításokra épülő politikai és társadalmi rend szépségét és versenyképességét. Megértetni, elsősorban francia barátainkkal, hogy Közép-Európában létezik olyan keresztény társadalomszervezési modell, amely tanításokon alapszik, és független a személyes hit meggyengülésétől, megbillenésétől
2021-05-04 22:00:57
agica2004: Harmónia......
Magyarország egészére. Hirtelen jönnek a viharok, de a jellemző klímája nagyszerű minden vízzel kapcsolatos sporthoz és a borok termeléshez is.

A Magyarok kártyájaként a lap elsősorban olyan változásokat jelöl az országnak, mely eltitkolt dolgokat hoz felszínre. Ugyanígy az egyén számára is meglepetéseket, különleges élményeket hozhat.

Szerelmi üzenete: Pár
2021-05-04 09:17:47
kalmanpiroska: Szabadság
A szabadság elsősorban nem egyéni jog, hanem felelősség.

Bonhoeffer
2021-05-04 06:56:03
pacsakute: Miért van szüksége a szervezetünknek élelmi rostra?
gazdag ételeket. A rostoknak nagyon sok egészségügyi előnye van, és sok betegség megelőzésében is segítségünkre lehetnek, amennyiben napi rendszerességgel fogyasztjuk őket.

Elsősorban a gyomor és a bélrendszer egészséges működése szempontjából van szükségünk az élelmi rostokra, hiszen normális, laza székletet eredményeznek, így nem kell megküzdenünk a székrekedéssel. A
2021-05-01 22:13:55
pacsakute: Illóolajok megfázásra és köhögésre
légzőszervi betegségeket okozzák. A fahéjolaj azért is annyira hasznos megfázás esetén, mivel nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns polifenolokat.

A levendula-illóolaj is elsősorban a pihenésben segít. Nyugtató hatása kiemelkedő, illetve eredményesen csökkenti a szervezetben a stresszhormonok szintjét.

A szantálfa-illóolaj szintén nyugtató hatásokkal rendel
2021-05-01 21:45:01
eva6: Mai harmónia kártyám
Magyarország egészére. Hirtelen jönnek a viharok, de a jellemző klímája nagyszerű minden vízzel kapcsolatos sporthoz és a borok termeléshez is.

A Magyarok kártyájaként a lap elsősorban olyan változásokat jelöl az országnak, mely eltitkolt dolgokat hoz felszínre. Ugyanígy az egyén számára is meglepetéseket, különleges élményeket hozhat.

Szerelmi üzenete: Párke
2021-05-01 08:57:39
menusgabor: Itt a tavasz: Leesik a vendégek álla, ha így dekorálod az ud
megkíméli.KERTI TÓ, SZÖKŐKÚT

Minden udvart feldob egy idilli kerti tó, a kerti tóba épített csobogó, és szökőkút.

Elsősorban hűsölésre vagy esztétikai élményre, a víz díszítő, felüdítő jellegére alapítva az ember pihenését
2021-04-28 21:30:42
bedmarika47: Félelem nélkül

széppé tehet bennünket , mint fiatalon , hajdanában .
Ne legyünk zsémbesek , legyünk fittek , elfogadóak ,
sétáljunk , szeressük a természetet , a világot ,
elsősorban szeretteinket , azt tegyük amihez erőnk ,
és kedvünk van , és nem utolsósorban tudomást
szerezni arról , hogy így , vagy úgy , de Istennek hála
megadatott számunkra ,
2021-04-24 10:57:22
pacsakute: A természetes módszerekkel is csak óvatosan
csak gyógynövényekkel szeretné magát kezelni. Ez súlyos, életveszélyes állapotokat is okozhat, így mi sem buzdítunk senkit arra, hogy ne szedje a gyógyszereit. A természetes módszerek elsősorban a megelőzésben kiemelkedőek, illetve ezeket is lehet alkalmazni betegségek megléte esetén, de mindig egyeztetni szükséges a kezelőorvossal, hogy a gyógyszerekkel milyen gyógynövényt és mek
2021-04-23 22:14:30
pacsakute: Izületi gyulladásra - gyógynövények
gyulladás esetén magas a gyulladási szintje a szervezetben. Ez a betegség gyakran jár együtt fájdalommal, az ízületek merevségével és duzzanatával. A kellemetlen tünetek csökkentésére, de elsősorban a fájdalom csillapítására nagyszerű gyógynövények állnak rendelkezésre. A cikkben most ilyen gyógynövények kerülnek bemutatásra.

Az ízületi gyulladás egyik legjobb ,,el
2021-04-18 19:17:22
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jézus Krisztus Istentől, KERTI TÓ, szervezetünknek élelmi, vendégek álla, természetes módszerekkel, embernek amúgy, örömre éhező, hagyományos kínai, fogyókúra szerves, nemzetközi szocializmus, keresztény társadalmi, jellemző klímája, borok termeléshez, egyén számára, szabadság elsősorban, rostoknak nagyon, bélrendszer egészséges, élelmi rostokra, fahéjolaj azért, pihenésben segít, stresszhormonok szintjét, idilli kerti, kerti tóba, ember pihenését, természetes módszerek, megelőzésben kiemelkedőek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.