Belépés
azenujsagom: 30 éve szabadon Emlékév 7.
Akadémia várépületét. A reggeli órákban a helyzet kritikussá vált. Lugosi Géza, a Nemzeti Tanács elnökének kérésére a gazdászhallgatók fájó szívvel, könnyes szemekkel letették a fegyvert. Elkerültük a további vérontást.
November 5-én Szuvorov alezredes erőszakkal átvette a hatalmat. A Nemzeti Tanács megszűnt.
Tagjai nem voltak hősök, csupán a városért, a forradalom telj
2019-08-16 09:36:43
velemenyezd: Iráni atomprogram - Macron: elkerültük a legrosszabbat

A francia elnök hétfői belgrádi látogatása során tért ki az iráni atomprogram körüli helyzetre. Emmanuel Macron kijelentette, kész tárgyalni Haszan Róháni iráni elnökkel, valamint Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnökkel is annak érdekében, hogy ne éleződjön tovább a feszültség a Közel-Keleten.
Szerinte az utóbbi hetek diplomáciai tevékenysége megállítot
2019-07-15 20:42:15
maroka: Sikerült megmenteni a Notre-Dame szerkezetét és ......
vizsgálatot indított.
,,Újjáépítjük a Notre-Dame-ot" - ígérte még hétfőn, röviddel éjfél előtt a francia elnök a világhírű párizsi katedrálisnál. ,,A legrosszabbat elkerültük, bár a csatát még nem sikerült teljesen megnyerni. A következő órák nehezek lesznek" - tette hozzá Emmanuel Macron, aki szólt arról is, hogy az újjáépítéshez nemzetközi
2019-04-16 20:24:09
velemenyezd: Áder: ne szalasszuk el az esélyt, hogy 2019 a fordulat éve lehessen a klímaváltozás elleni harcban
több mint három év telt el, és az elmúlt évek tárgyalásai "sovány eredményt" hoztak. Katowicéről is jó hírként legfeljebb annyi mondható el, hogy a párizsi megállapodás összeomlását elkerültük - vélekedett, az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezményének 24. ülésére utalva.
Hangsúlyozta: "ma távolabb vagyunk a kétfokos céltól, mint három éve Párizsban voltunk". Ugyan van már sz
2019-01-07 19:22:35
lovaszmarika: Tavasz van
illatba borul, megérkezik a tavasz, és vele együtt az az időszak, amely felteszi nekünk a kérdést: mit tettünk a télen és mit nem. A Nappal együtt tértünk nyugovóra és vele együtt keltünk? Elkerültük az izzasztó helyzeteket? Kis kertünkben termő élelmiszereket fogyasztottunk?

Nem sokan lehetnek, akik mindezen kérdésekre igennel válaszolnak. Úgyhogy ne aggódjanak, mert m
2018-05-15 11:25:20
skorpiolilike: Rozványi Dávid: Imakönyv a padláson
nem követték el azokat a bűnöket, amiket nem is volt alkalmuk.
Mi tulajdonképpen szerencsések voltunk: nekünk már '44 őszén véget ért a háború. Legalább a nyilas őrületet elkerültük, igaz az összes többi ránk zúdult. Átzúgott felettünk a front és elárasztottak Sztalin ütött-kopott seregei. A 2. Ukrán Front katonái már eleget harácsoltak a közeli városokban, de az asszo
2018-02-25 11:13:37
menusgabor: Orbán, Lázár, Hollik Soros kilövési listáján


ORBÁN, LÁZÁR, HOLLIK - SOROS KILÖVÉSI LISTÁJÁN

2017-10-25 21:00:32
velemenyezd: Kurdisztáni népszavazás - Szakértő: katonai beavatkozás nélkül tartották meg a referendumot

Szalai Máté úgy fogalmazott: "a legrosszabb forgatókönyvet elkerültük", bár Irán és Törökország fenyegetőzött, és felmerült a lehetősége, hogy bármikor beavatkozhatnak, ahogy az Irakon belüli, Irán által irányított síita milíciák is, mégsem tették meg.
Kifejtette: egy állam támogatja az iraki Kurdisztán függetlenségét, Izrael, a nemzetközi közösség nagy része viszont nem
2017-09-26 09:25:34
kalmanpiroska: Az esti refrén
Nevedre,
viaskodva ezernyi mással
elfáradtunk a hál' adásban.
Kedvetlenül végezve munkánk
zúgolódás árnya borult ránk,
megszóltuk és bántottuk egymást,
s elkerültük, akár a leprást.
Nem szolgáltunk, és nem teremtünk,
bilincseket csörget a lelkünk.

Látod, megint az esti refrén:
méltatlanul Hozzád sietvén
szánalmat és irga
2017-08-19 11:05:18
velemenyezd: Nemzeti konzultáció - Semjén: meg kell állítani a migrációt
az állami vagyon stratégiailag meghatározó elemeit értékesítették.
"Mi viszont azt tartjuk sikernek, hogy az országban több a munkahely, többen dolgoznak, növekednek a bérek, és elkerültük a gazdasági csődhelyzetet" - sorolta.
Varga Mihály hozzátette: arra törekednek, hogy a hitelállomány leépüljön, és "az állam addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér".
Úgy vél
2017-06-27 17:14:04
velemenyezd: Áder: a klímaváltozás jelentős részét a víz által érzékeljük
majd szükség ahhoz, hogy a klímaváltozás drámai hatásait elkerüljük, még akkor is, ha minden aláíró betartja majd az egyezséget.
Értékelése szerint ugyanis a "legnagyobb rosszat elkerültük, de a legnagyobb jót nem értük el". Áder János emlékeztetett: a klímacsúcs fő célja az volt, hogy az átlagos globális hőmérséklet-emelkedés 1,5-2 Celsius-fokon belül maradjon, de a világ mo
2016-12-07 16:34:00
velemenyezd: Áder: a klímaváltozás következményeként számos egészségügyi problémával is szembe kell nézni
áttörés történt", hiszen - mint mondta - a politikusok nagy többsége mára elfogadja, hogy a klímaváltozás egy létező politikai, gazdasági, társadalmi probléma.
"A legnagyobb bajt elkerültük, a legnagyobb jót azonban nem értük el" - fogalmazott a párizsi klímacsúccsal kapcsolatban a köztársasági elnök, és úgy vélte, a megkezdett úton tovább kell lépni, és további megoldásokra
2016-09-19 15:46:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Rozványi Dávid, Hollik Soros, Lugosi Géza, Nemzeti Tanács, Emmanuel Macron, Haszan Róháni, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezményének, Ukrán Front, SOROS KILÖVÉSI LISTÁJÁN, Szalai Máté, Varga Mihály, Áder János, klímaváltozás elleni, esti refrén, klímaváltozás jelentős, klímaváltozás következményeként, reggeli órákban, helyzet kritikussá, gazdászhallgatók fájó, további vérontást, forradalom telj, francia elnök, iráni atomprogram, utóbbi hetek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.