Belépés
velemenyezd: Olasz miniszterelnök: a visegrádi országok nem segítenek Olaszországnak a migrációs politikában
Giuseppe Conte leszögezte, hogy hiába vezeti az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a balközép Demokrata Párt (PD) közös kormányát, nem számít baloldali kormányfőnek. Hangsúlyozta, hogy soha egyetlen pártnak sem volt a tagja. Kijelentette, hogy magát "kereszténynek és demokratának" tartja.
Az olasz miniszterelnöknek Bruno Vespa ismert olasz politikai újságíró tett fel kérdéseket.
2019-09-21 13:51:56
suzymama: Nagy Kilenced Szent Pióhoz
eredményekként, atyai védelmed, szent vezetésed és erőd által, halálunk után mi is beléphessünk a Paradicsom ajtaján, ahol te már várni fogsz érkezésünkre. ,,Ha számomra lehetséges lenne, csak egyetlen egy dolgot kérnék az Úrtól, amikkor azt mondja majd nekem, hogy ,,menj be a Paradicsomba": Uram, engedd meg, hogy csak akkor léphessek be a Paradicsomba, amikor már
2019-09-21 09:28:09
velemenyezd: Több alkotóval is találkozhat a közönség a Szemrevaló Filmfesztiválon
idei Oscar-nevezett filmjének hőse a kilencéves Benni. A szeretetéhes, nehezen kezelhető kislány agresszív kitöréseivel folyamatosan veszélyezteti környezetét és saját magát. Pedig csak egyetlen dolgot szeretne: visszakapni az édesanyját, aki azonban lemondott róla.
A vetítés után a közönség találkozhat az édesanyát alakító Lisa Hagmeisterrel, az október 5-i vetítés után ped
2019-09-21 08:52:00
koszegimarika: Az élet vezet minket… Az élet sokféle
tanuljuk.

Az élet vezet minket, mutatja, hogy mi a lényeg...

S, hogy szenvedésünk az életben meddig tart, az csak tőlünk függ. Amikor megértjük, és elfogadjuk, hogy az élet egyetlen, és legfőbb üzenete a Szeretet lehetősége, és megélése, akkor de csakis akkor megszűnnek a kiegyenlítődések, és a helyére kerülhet minden.

Lehet, hogy meg kell törn
2019-09-21 07:26:48
velemenyezd: Ma van a Színházak éjszakája

A fővárosi színházak csaknem 200 programja, valamint a színháztörténeti séták idén is egyetlen karszalaggal látogathatók. Idén csatlakozott a budapesti rendezvényhez a Nemzeti Táncszínház, és újra szerepelnek a kínálatban a Madách Színház, a Thália Színház és a Nemzeti Színház programjai.
Az érdeklődők kipróbálhatják magukat színészmesterség és beszédtechnika órákon, lát
2019-09-21 07:04:19
velemenyezd: Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

A fővárosban a csaknem 200 program, valamint a színháztörténeti séták idén is egyetlen karszalaggal látogathatók. A "Te mit viszel magaddal?" mottóval megvalósuló eseményt az idén a magyar dráma napján tartják.
Idén csatlakozott a budapesti rendezvényhez a Nemzeti Táncszínház, és újra szerepelnek a kínálatban a Madách Színház, a Thália Színház és a Nemzeti Színház progra
2019-09-20 17:51:47
velemenyezd: Elkezdődött a cukorrépa-feldolgozási kampány Kaposváron

Kovács Gergely, a társaság igazgatósági tagja elmondta: az egyetlen magyarországi cukorgyár szeptember 25-től, várhatóan 100 napon át, átlagosan napi 7200 tonna cukorrépa feldolgozását tervezi, a munkát 235 állandó és 40-50 ideiglenes dolgozó három műszakos, négy csoportos munkarendben végzi.
A gyár ellátásához tavasszal a tavalyinál 3 ezer hektárral kisebb területen, 11
2019-09-20 17:01:51
velemenyezd: Századvég: erősödik a V4-ek befolyása Európában
tagállamok - különösen a visegrádi négyek - szövetségének és befolyásának erősödése. A régió pozícióját tovább javíthatja, hogy egy kelet-közép-európai, a bolgár Krisztalina Georgieva kerülhet egyetlen jelöltként a Nemzetközi Valutaalap (IMF) élére, vagyis a régió adhatja az egyik legfontosabb globális szervezet vezetőjét. A visegrádi tagállamok szövetségét jelentősen szilárdított
2019-09-20 16:32:12
velemenyezd: Birkózó-vb - Sastin Marianna ötödik lett
Az elődöntőben kikapott a bolgár Tajbe Juszeintől, a pénteki helyosztót pedig 4-1-gyel veszítette el a svéd Henna Katarina Johanssonnal szemben.
Sastin Marianna, a sportág eddigi egyetlen magyar női világbajnoka karrierje során eddig négyszer állhatott dobogóra vb-n, ezúttal pedig a tavalyihoz hasonlóan az ötödik lett.
A negyedik olimpiája előtt álló sportoló a magyar nő
2019-09-20 14:22:31
velemenyezd: Befejeződött a komáromi Csillag erőd felújítása és bővítése
eredeti műtárgyak vásárlása miatt a másolatok szerepe visszaszorult. A második világháború alatt nem menekítették biztonságosabb helyre a gipszeket, majd a megsérült alkotásokat a múzeum egyetlen felújítás nélküli helyiségébe, a Román csarnokba zsúfolták, illetve a tatai zsinagógába és a komáromi Igmándi erődbe szállították.
Nemzetközi szinten az 1980-as évektől kezdődött meg
2019-09-20 13:21:32
maroka: Aranyérmes a Majthényi, Domokos páros a repülőhollandi Eb-n
Aranyérmes a Majthényi, Domokos páros a repülőhollandi Eb-n.
Az utolsó, tervezett egyetlen pénteki futam eredményétől függetlenül aranyérmes lett a 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a balatonföldvári vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.
A szervezők csütörtök esti tájékoztatása szerint az eddig megrendezett nyolc futam esetén már a két
2019-09-20 10:50:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nagy Kilenced Szent Pióhoz, Szemrevaló Filmfesztiválon, Sastin Marianna, Giuseppe Conte, Csillag Mozgalom, Demokrata Párt, Bruno Vespa, Lisa Hagmeisterrel, Nemzeti Táncszínház, Madách Színház, Thália Színház, Nemzeti Színház, Kovács Gergely, Krisztalina Georgieva, Nemzetközi Valutaalap, Tajbe Juszeintől, Henna Katarina Johanssonnal, Majthényi Szabolcs, Domokos András, Repülőhollandi Európa-bajnokságon, visegrádi országok, migrációs politikában, élet vezet, élet sokféle, komáromi Csillag, tervezett kiállítás,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.