Belépés
velemenyezd: Vízitúra Tatától Dunaalmásig az Által-éren

Az evezősök mezőnye a Berta malomnál lévő starthelytől a dunaalmási zsilipig, a túra teljes hosszában követhető az Által-ér mentén kiépített kerékpárúton, az eseményre több száz résztvevőt várnak.
A kerékpárosok számára külön túrát szerveztek a közelben fakadó négy forrás, valamint az ártér és a folyó élővilágának megismerésére. Az 5-6 kilométer hosszú kerekezés közben t
2018-10-02 07:04:54
kalmanpiroska: Itt mérd le emberségedet...
Itt mérd le emberségedet...
(Verses riport a dunaalmási református
gyermekgyógyintézetről)

E házról írni gyenge és
kevés a szó, a toll.
Itt vívódik s ölelkezik
a menny és a pokol.

*

Itt száztíz gyermek létezik,
hogy él, nem mondhatom.
Sorsuk felett együtt lebeg
ítélet s irgalom.

Száztíz gyerek! (víz
2018-05-30 09:09:24
velemenyezd: Vízitúra a felduzzasztott Által-éren
Kör Egyesület szervezésében zajló eseményre több száz indulót várnak. A távot kenuval lehet a legkönnyebben teljesíteni, de sokan házilag készített járművel szállnak vízre.
A túra Dunaalmásnál ér véget, a hajósokat két keréken is lehet követni az Által-ér töltésén kiépített, aszfaltos kerékpárúton. A kerékpárosok idén forrásbejáró túrán vehetnek részt.
A dunaalmási zsili
2017-10-03 07:05:52
velemenyezd: Vízitúra a tati Öreg-tótól a Dunáig

Akinek nincs lehetősége vízre szállni, az is követheti a túra eseményeit, mert Dunaalmásig kerékpárút vezet az Által-ér mellett. A túra a Berta malomtól indul, előtte kajakpólósok tartanak látványos bemutatót, illetve elrajtolnak a saját készítésű, kreatív tutajok.
A zszk.hu honlapon megtalálható az útvonal részletes térképe. A kenuzásra veszélyes helyekről, duzzasztókró
2016-09-27 14:32:53
velemenyezd: Rétvári: köznevelési fejlesztések országszerte költségvetési és uniós forrásokból
Budakeszin, Dunakeszin, Fertődön, Geszten és Izsákon komplett iskola épül.
A helyi igényekhez igazodva új tornaterem létesül 25 településen (Andocs, Báránd, Bogyiszló, Csanádpalota, Dabas, Dunaalmás, Erk, Érd, Gárdony, Görgeteg, Hejőpapi, Jászfelsőszentgyörgy, Kaba, Kistarcsa, Konyár, Nagyberény, Nagyrábé, Nyírbogát, Pázmánd, Sárrétudvari, Szerep, Szomód, Tiszabő, Tiszatarján
2016-07-21 07:11:29
velemenyezd: Öt kilométernyi kerékpárút építésére nyert támogatást Tatabánya
Tatabányán a város hosszában vezetett útvonalak mellett az
2016-07-07 16:02:10
velemenyezd: Ollé Árpádot választották Dunaalmás polgármesterévé
jelentős befektetőt utasították el a képviselők, ő azonban sem polgármesterként, sem képviselőként nem indu
2016-06-26 22:53:24
velemenyezd: Három időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap
Munkáspárt színeiben indulnak, nyolcan függetlenként. A vasárnapi időközi választáson a feloszlatott képviselő-testület valamennyi tagja újra elindul.
A Komárom-Esztergom megyei Dunaalmás községben ugyancsak a képviselő-testület önfeloszlatása miatt lesz időközi választás. A polgármesteri posztért hárman indulnak: Ollé Árpád és Domján Viktor függetlenként, Holbik Márton a Mag
2016-06-23 12:02:12
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések, napirend után)
Digitális Jólét Programjának megvalósítása, amelyiknek része, hogy a 2018-ra mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet - közölte.
Vágó Sebestyén (Jobbik) arról beszélt, hogy Dunaalmáson egy cég egy - a képviselő állítása szerint környezetre káros - gumifeldolgozó üzemet próbált létrehozni.
Kepli Lajos (Jobbik) azt mondta, hogy a vendégéjszakák számának növekedését
2016-03-07 15:35:31
velemenyezd: Feloszlott Dunaalmás képviselő-testülete
a második jelentős befektetőt utasították el a képviselők.
Korábban egy új technológiával működő gumifeldolgozó szeretett volna a falu közigazgatási területére települni, majd a dunaalmási gyógyvíz palackozására vállalkozó társaságot nem támogatta a testület.
Czeglédi Zoltán emlékeztetett arra, hogy település határában fakadó kénes gyógyvizet a római kor óta hasznosított
2016-03-04 09:31:16
velemenyezd: Együttműködik három település az Által-ér menti kerékpárútért
Tatabányán a város hosszában vezetett útvonalak mellett az ipari park üzemeit is bekötötték a hálózatba. A megyeszékhelyről Tata érintésével az Által-ér völgyében a 16 kilométerre fekvő Dunaalmásig épült kerékpárút, részben természetvédelmi területen.
Az Oroszlány-Tatabánya szakasz tervezése egy nagyobb projekt része, amelyben a Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttmű
2016-03-03 14:51:26
velemenyezd: Eladja telepét a KEG Nyrt. adóssága rendezése érdekében
gáz (angol rövidítéssel: LPG) forgalmazása, 2001-ben kezdte meg a palackos PB-gáz forgalmazását, azóta palackos viszonteladói hálózatának lefedettsége országos méretűre növekedett. A dunaalmási székhelyű cég a palackos és tartályos üzletág mellett autógáz-értékesítéssel is foglalkozik.
A KEG által közzétett, nem konszolidált, nem auditált éves beszámoló szerint a vállalat net
2016-02-29 20:51:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vízitúra Tatától Dunaalmásig, Ollé Árpádot, Feloszlott Dunaalmás, Ollé Árpád, Domján Viktor, Holbik Márton, Digitális Jólét Programjának, Vágó Sebestyén, Kepli Lajos, Czeglédi Zoltán, felduzzasztott Által-éren, tati Öreg-tótól, evezősök mezőnye, dunaalmási zsilipig, túra teljes, eseményre több, kerékpárosok számára, közelben fakadó, folyó élővilágának, dunaalmási református, távot kenuval, legkönnyebben teljesíteni, túra Dunaalmásnál, kerékpárosok idén, dunaalmási zsili, túra eseményeit,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.