Belépés
pacsakute: A mozgás és az egészség
betegek állapotát és csökkentheti a gyógyszerek mennyiségét is.

Mi tehetünk ebben a helyzetben, hiszen a legtöbb munka ,,székhez kötött", hiszen irodai környezetben dolgozunk. A napirendünk nagyon szoros, a munka, a család és az egyéb elfoglaltságok mellett milyen mozgást javasol, ami beleilleszthető a napjainkba és kellően hatásos is a testünk számára?
2021-02-28 21:55:55
foldinefehereva: Sokan imádnak délutánonkét
jól tud esni egy kis délutáni pihenés. Utána még a világot is szebb színben látjuk.

A mai rohanó életformának köszönhetően, amikor már rég nem 8, hanem inkább 10 vagy 12 órát dolgozunk, nagyon kevés időnk marad a délutáni szundításra. Ha akad egy kevés időnk, pihenjünk, aludjunk délután, egy idő után észre fogjuk venni, hogy hatására az egész életünk megváltozik.
|
2021-02-22 21:27:44
menusgabor: Csodás kívánság

CSODÁS KÍVÁNSÁG CSODÁS KÍVÁNSÁG

Csak dolgozunk keményem, hajtjuk a pénzt, S az alagút végén nem látjuk a fényt.

Még több kell belőle, mert jobban akarunk élni, Csak közben megváltozunk és ettől kell félni
2021-02-09 19:00:29
foldinefehereva: Megmutatjuk, mekkora a tömeg
éttermek bezárása mögött.

,,Annyiban talán más egy üzemi étkezde, mint egy étterem, hogy mi alkoholt nem árulhatunk, szűk - négy órás - ny
2021-01-31 20:56:07
pacsakute: Javaslatok influenza esetére
Ősszel és télen az emberek nagy része gyakran lesz influenzás, de a megfázás is nagyon jellemző ebben az időszakban. Hiába védekezünk, azért előfordulhat, hogy túl sokat dolgozunk, sok stressz ér bennünket, kevesebbet pihenünk, így a kórokozók is le tudnak dönteni a lábunkról, főleg ha még az immunrendszerünk védelmére sem fordítottunk kellő figyelmet.

Cikkünkben tippeke
2021-01-19 22:11:21
ovarzolee: Nagy számok törvénye
veszem, vehetem át. Ezt nehezen értik meg.
Vannak a fájós lábú utasok, akik az alu
2020-12-27 16:25:13
pacsakute: Influenza és megfázás ellen
bennünket.

Amikor betegség üti fel a fejét a környezetünkben, szellőztessünk minél többet, illetve ügyeljünk arra, hogy ne legyen túl meleg abban a helyiségben, ahol sokat tartózkodunk, ahol dolgozunk vagy alszunk, mert ez is kedvez a kórokozók elszaporodásának.

Egy nap nagyon sokszor nyúlunk az arcunkhoz és a szemünkhöz. Influenzaszezonban egyáltalán nem sza
2020-12-20 01:20:54
maroka: Esti ima - Uram, ilyenkor este látom csak igazán
és szépen kidolgozott értekezésekben kívánod tőlünk ezt a szeretetet, hanem azt akarod, hogy elsősorban azokhoz legyünk jók, megértők, türelmesek, tapintatosak, akikkel együtt élünk, dolgozunk, akikkel meg kell osztanunk a nap minden örömét és nehézségeit - más szóval: mindazokkal, akiket mellénk rendeltél.
Vajon nem térnek-e ma este többen is keserű szájízzel haza éppe
2020-12-12 09:32:18
pacsakute: Természetes gyógymódok megfázásra
legjobb természetes gyógyszer. A szervezetünknek ugyanis nagy szüksége van regenerációra, így hiába eszünk egy maréknyi gyógyszert, ha továbbra sem fekszünk le, hanem egyfolytában csak dolgozunk. Milyen természetes módszereket alkalmazhatunk, hogy minél hamarabb a múlté legyen a megfázás, hogy folytassuk tovább az életünket? Cikkünkben néhány ilyen természetes gyógymódot sorolunk
2020-11-24 13:05:14
maroka: A Katolikus Karitász Szent Erzsébet nyomában
szenvedőknek. Devecserben tíz éve ott voltunk akkor, amikor még azt sem lehetett tudni pontosan, hogy milyen anyag
2020-11-20 17:24:49
pacsakute: Az agy serkentése nyugdíjaskorban
vonuló embereknek egyrészt jóval több ideje van saját magukkal foglalkozni, másrészt még ha sok is az otthoni teendő, jobban feltűnik, hogy itt fáj, ott fáj. Hiszen amikor a munkahelyen dolgozunk, akkor szinte egész nap pörgünk, terveket készítünk és valósítunk meg, és ha fáj is valami, nem sok időnk van ezzel foglalkozni.

A napi tevékenységek, a feladataink, a munkánk
2020-11-08 15:02:49
pacsakute: Bánjunk el könnyedén a stresszel!
sok munka is oka lehet a feszültségnek. A stresszt legjobban azzal tudjuk megállítani, ha kipihenjük magunkat. Mert bizony akkor is lehetünk feszültek, idegesek, ha egyfolytában csak dolgozunk, és nem állunk meg kicsit pihenni, kikapcsolódni.

Mit tegyünk? Menjünk szabadságra, teremtsünk rendszeresen úgynevezett énidőket, amikor magunkkal foglalkozunk. De semmiképpen se
2020-10-28 20:53:12
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Katolikus Karitász Szent Erzsébet, CSODÁS KÍVÁNSÁG, gyógyszerek mennyiségét, legtöbb munka, napirendünk nagyon, egyéb elfoglaltságok, testünk számára, délutáni szundításra, kevés időnk, egész életünk, alagút végén, üzemi étkezde, emberek nagy, immunrendszerünk védelmére, fájós lábú, kórokozók elszaporodásának, szervezetünknek ugyanis, maréknyi gyógyszert, múlté legyen, otthoni teendő, munkahelyen dolgozunk, napi tevékenységek, stresszt legjobban, elszaporodásának, immunrendszerünk, környezetünkben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.