Belépés
menusgabor: Csodálatos természet – gyönyörű nemzeti parkok a világ
CSODÁLATOS TERMÉSZET - GYÖNYÖRŰ NEMZETI PARKOK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL
A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi számára, amely megvédendő mindenfajta mezőgazdas
2022-08-04 20:30:41
kalmanpiroska: Spurgeon - Augusztus 2
tartották erejüket, hogy egyáltalán semmi kísérletet sem tettek valami jó véghezvitelére. Úgy beszéltek, mint akiknek nincsen önbizalmuk.

Volt néhány ismerősöm, akik olyan csodálatosan "alázatosak" voltak, hogy állandóan könnyű helyet kerestek maguknak. Túl alázatosak voltak ahhoz, hogy tegyenek valamit, amiért némelyektől talán feddést kapnak. Ők ezt a magatartást aláz
2022-08-02 19:54:46
lilagondolatok: Csodás, szép vasárnapot!
Kacagó nótát csak Neked fütyüljön. Csillogó szemedből
2022-07-31 09:33:20
menusgabor: Hajdú Mária versei

HAJDÚ MÁRIA VERSEIHajdú Mária ( Isaszeg, 1958. május 16. - )Magamról néhány szó

AZ ABLAKNÁL
2022-07-29 21:00:16
liliana01: Nem tudtam ellenállni, megint koppintottam!
szólva."

Hang nélkül, de akinek kifinomult a hallása, aki nem engedi, hogy az üres fecsegés, és hiábavaló, semmitmondó zajok elnyomják a csendet, az hiszem, hogy mégis meghallja ezt a csodálatos zenét és hangtalan beszédet!

Ugye, kedves kertbarát Ismerőseim?

Kívánok Mindannyiuknak tartalmas, a föld zenéjével feltöltekező napot!

Fa
2022-07-29 11:04:12
pacsakute: Mangó gyógyhatásai


A mangó a világ egyik legnépszerűbb, többnyire frissen, nyersen fogyasztott gyümölcse, népszerűségét azonban nem csak csodálatos ízének, hanem egészségünkre gyakorolt jótékony tulajdonságainak is köszönheti.

Az elmúlt évek kutatásai azt támasztották alá, ho
2022-07-26 18:19:16
menusgabor: Jézus Krisztust dicsőítették a Puskás Arénában
ébredést nem lehet ölbe tett kézzel várni. A magvetőről szóló evangéliumi példabeszédet idézve kijelentette: minden keresztény feladata a maghintés. A magokból pedig Isten egyszer csak csodálatos kalászokat fog nevelni. Ezért nem szabad tétlenkedni, és hirdetni kell továbbra is, még nagyobb erővel az örömhírt.

Az esemény egyik megrendítően szép pillanata volt, amikor a
2022-07-24 19:15:59
menusgabor: Jézus Krisztust dicsőítették a Puskás Arénában
ébredést nem lehet ölbe tett kézzel várni. A magvetőről szóló evangéliumi példabeszédet idézve kijelentette: minden keresztény feladata a maghintés. A magokból pedig Isten egyszer csak csodálatos kalászokat fog nevelni. Ezért nem szabad tétlenkedni, és hirdetni kell továbbra is, még nagyobb erővel az örömhírt.

Az esemény egyik megrendítően szép pillanata volt, amikor a
2022-07-24 19:12:28
kalmanpiroska: Isten dicsőségére való
,,Sötétségből világosság ragyogjon fel", ő gyújtott világosságot szívünkben, hogy felragyogjon előttünk Isten dicsőségének ismerete Krisztus arcán."

Testvérek, ez olyan csodálatos, olyan csodás, olyan dicsőséges. Lázár halála és feltámadása feltárta Isten dicsőségét Jézus Krisztusban. D. A. Carson írja:

"Lázár halála Isten dicsőségére lesz
2022-07-20 22:56:48
menusgabor: Walther von der Vogelweide versei
fényesen
s örömben élt régen az udvar.
Jaj, hogy el nem felejthetem,
mily vígan voltunk hajdanában!
Jött egy lovag, frissen, vidáman,
s nyíltan ujjonghatott feléd,
csodálatos május hava.
Ilyet ne lássak már szememmel,
úgy fáj, úgy fáj, hogy láttam egyszer!"

Nemes Nagy ÁgnesKELTS ÁLDÁS
2022-07-20 22:00:17
menusgabor: 10 gyönyörű hely, amiről azt sem tudtad, hogy létezik 1.
a sajátos bája, ezért érdemes a turistáknak nemcsak a fővárost, hanem más helyeket is felfedezniük. Az ország egyik leglenyűgözőbb vidéke egyértelműen Salzburg és környéke, a várost csodálatos hegyek ölelik körbe, az Alpok kapujának is becézik. A mesébe illő tájat én is felfedezhettem Salzburg tartomány turisztikai hivatalának, azaz a SalzburgerLand Tourismusnak jóvoltából.
|
2022-07-19 20:00:45
agica2004: Harmonia.......
mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Fittség hatja át.

Pillangó - Transzmutáció, lélekvándorlás

Megszületik, hernyóvá válik, bebábozódik, és egy csodálatos színpompás lénnyé változik. Születésének szimbolikáját átérezve a lélek magasztossá nemesedik. A pillangó szárnyán a hímpor érzékeny. Ha nyugodt maradsz, és egy virág illatát árasztod, le
2022-07-18 12:52:56
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hajdú Mária, Jézus Krisztust, Puskás Arénában, CSODÁLATOS TERMÉSZET, GYÖNYÖRŰ NEMZETI PARKOK VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL, Természetvédelmi Világszövetség, HAJDÚ MÁRIA VERSEI, Kívánok Mindannyiuknak, Jézus Krisztusban, Nemes Nagy Ágnes, KELTS ÁLDÁS, SalzburgerLand Tourismusnak, nemzeti park, jövő generációi, magatartást aláz, üres fecsegés, csodálatos zenét, föld zenéjével, világ egyik, elmúlt évek, magvetőről szóló, magokból pedig, esemény egyik, sajátos bája, turistáknak nemcsak, ország egyik,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.