Belépés
kalmanpiroska: Zakariás pap szolgálata a templomban
Zakariás pap szolgálata a templomban

,,Történt pedig egyszer, hogy amikor rendjének beosztása szerint papi szolgálatát végezte Isten előtt, a papi szolgálat szokott módja szerint, sorsolással őt jelölték ki arra, hogy bemenjen az Úr templomába, és bemutassa az illatáldozatot. Az egész nép pedig kint imádkozott az illatáldozat órájában." (Lukács 1,8-10)
2023-02-05 20:24:57
pacsakute: Az árpafű gyógyhatásairól
turmixitalokat készíthetünk a hozzáadásával. A turmixitalt készíthetjük gyümölcsökből, zöldségekből és olyan fűszerekből, mint például a fahéj és a kurkuma.

Az árpafűnek van még egy csodálatos gyógyhatása, mégpedig a magas vérnyomás csökkentése és a vérnyomás stabilizálása. Azonban ha ilyen problémái vannak, az árpafű fogyasztása előtt mindenképpen konzultáljon a kezelő
2023-02-05 12:55:47
koszegimarika: A Hála ereje Van egy szó, mely varázslatos Erővel bír
fordítani.
Mindenkinek lehetősége van arra, hogy ezt a hatalmas erőt használja és jobbá tegye vele a saját és mások életét.
A hála a legértékesebb dolog, amit ember birtokolhat.
Csodálatos ajándék ez nekünk, használjuk hát bátran!
A Hála érzése segíti a belső nyugalom helyreállását és egy fantasztikus érzelmi állapotba helyez minket. Aki életében csak egyszer
2023-02-05 08:02:07
pacsakute: Növényi vérnyomáscsokkentők
erős, természetes gyógyszer, amely természetesen csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Emellett a fokhagyma tartalmú étrendkiegészítők szedése nagyszerű módja annak, hogy ezt a csodálatos gyógynövényt rendszeresen fogyasszuk nagy mennyiségben.

3. Cayenne-bors
A Cayenne-bors az egyik olyan étel, amely a leggyorsabb csökkenti a vérnyomást. Erős értágító, am
2023-02-04 11:52:51
foldinefehereva: Öngondozás
az olvasás, az ,,én" időtöltés az, ami segít növelni önbecsülését. Növelje "dicséret" izomzatát, és gondoskodjon arról, hogy minden nap önigazolást végezzen, érezze, milyen csodálatos , és emlékeztesse magát erre. Tedd magad az első helyre, és a világ megváltozik. Íme néhány tipp, hogy mit tehet öngondoskodása részeként:

- Olvasson motivációs könyveket és lát
2023-02-02 21:28:51
foldinefehereva: Figyelmeztetés
demotiváltnak érzi magát. A fegyelem olyasvalami, amit nem tud
2023-02-02 21:20:39
kalmanpiroska: Egy dolgot tudok
elkövette."

Néhány hete egy barátom azt a hírt kapta, hogy a rákja nem operálható. A helyzet nem reménytelen, de ettől a szótól, hogy operálhatatlan, valahogy eláll az ember lélegzete. Olyan csodálatos orvosi technológia világában élünk, hogy meglepődve halljuk, hogy még mindig vannak olyan dolgok, amelyeket az orvosok nem tudnak műtéttel gyógyítani.
Mit tesz
2023-02-02 19:50:57
koszegimarika: Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük
kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."
(Így jártam anyátokkal c. film)
2023-02-02 09:01:37
menusgabor: Rejtélyes helyek a világon, ahol hátborzongató dolgok történ


REJTÉLYES HELYEK A VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK

FOTÓK, VIDEÓK
Bolygónkon a gravitáció Newton által felfedezett törvényei
2023-01-29 19:00:43
kalmanpiroska: A föld oszlopai
(ez a te kiváltságod) azoknak a drága kezeknek a gondjaira, amelyek érted lettek átszúrva. Add át magad ama szív szeretetének, amely azért lett átszúrva, hogy megváltva legyél.
Csodálatos az a nyugalom, amelyet a Szentlélek a legrosszabb körülmények között ad. Mártírok énekeltek a máglyán! Örvendeztek a kínpadon! A Bonner's szénbánya az angliai Fulhamben, ahová a mártírokat b
2023-01-28 20:07:37
dandej: Jó dolog dicsérni az Urat, és éneket mondani a Ő nevének
fogékonnyá tesz a magasabbrendű dolgok iránt... Kevés olyan hatásos eszköz van arra, hogy Isten Igéjét az emlékezetünkben tartsuk, mintha ének formájában ismételjük el. Azilyen éneknek csodálatos hatalma van.

Ereje van arra, hogy a nyers és faragatlan természetet legyőzze, a gondolatokat megelevenítse, együttérzést ébresszen, harmóniát hozzon létre a cselekedetekben, sz
2023-01-27 19:33:39
kalmanpiroska: Isten gazdagságának begyűjtése
jössz-e most Hozzá?
Gyűjtsél össze még egy másik kalászt. ,,Én megsegítelek téged, azt mondja az Úr és a te Megváltód, Izráel Szentje (Ézs 41:14). Hogyan félhetnél, amikor ilyen csodálatos ígéreted van?
Tízezer ilyen aranykalászt gyűjthetsz! ,,Eltöröltem, mint egy sűrű felhőt, vétkeidet, és mint egy felhőt a bűneidet‖ (Ézs 44:22). Vagy ezt: ,,Ha vétk
2023-01-27 19:24:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
REJTÉLYES HELYEK VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK, Isten Igéjét, Izráel Szentje, árpafű gyógyhatásairól, dolgot tudok, élet nagy, föld oszlopai, papi szolgálat, illatáldozat órájában, turmixitalt készíthetjük, csodálatos gyógyhatása, magas vérnyomás, vérnyomás stabilizálása, árpafű fogyasztása, hatalmas erőt, legértékesebb dolog, belső nyugalom, fantasztikus érzelmi, fokhagyma tartalmú, csodálatos gyógynövényt, egyik olyan, leggyorsabb csökkenti, első helyre, világ megváltozik, fegyelem olyasvalami,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.