Belépés
gaspaz: Melyik a kakukktojás?
rejtvény tetszik .. tehàt ez is .. persze kedvenceim a képrejtvényeid .. azok közül is a négyszögöl, amit senki sem tudott megfejteni :-)
Hidd el, sokan nagyra értékeljük azt, amit csinàlsz, én sajàt tapasztalatambol tudom, milyen nehéz egy olyan kép ( vagy szo ) rejtvényt csinàlni, hogy ne legyen se tul könnyü, se tul nehéz.
Aki néha kritizàl va
2018-01-06 15:31:15
bfabio: Miért ilyen erös a forint ?
Kedves Decotext #5

Hozzàszolàsod elsö részével egyetértek.

A valutàval valo jàtékot nem kell bankon keresztül csinàlni, egyszerüen veszel egy pénzvàltoban svàjci frankot ( az igaz, hogyha tul nagy összegröl van szo, akkor igazolnod kell aZ adataid, dehàt ha legàlisan van a pénzed, azt csinàlsz vele, amit akarsz
2017-08-04 08:54:41
chillik: Ady Endre – Nem csinálsz házat

Ady Endre - Nem csinálsz házat

»...Fölálla azért Dávid király az ő lábaira, és monda:
Halljátok meg szómat, atyámfiai és én népem! Én magamban elvégeztem nagy szívem szerint, hogy az Úr szövetsége ládájának nyugodalmas házat csináltatnék, és a mi Istenünk lábainak zsámolyt; hozzá is készítettem vala mindent, valami szükség volna.
2016-09-26 05:44:33
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kedves Decotext, tapasztalatambol, képrejtvényeid, csináltatnék, kakukktojás, készítettem, nyugodalmas, egyszerüen, szövetsége, négyszögöl, megfejteni, elvégeztem, egyetértek, kedvenceim, értékeljük, keresztül, halljátok, igazolnod, rejtvényt, atyámfiai, összegröl, ládájának, magamban, részével, csinálsz, decotext,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.