Belépés
velemenyezd: PM: a kormány támogatja a bérek további növekedését
kétkezi munka megbecsülését fejezi ki, hogy a fizikai munkát vállalók bérének emelkedése különösen jelentős volt. Üdvözölte egyúttal, hogy a hátrányosabb helyzetű térségekben, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megyében meghaladta az átlagot a növekedés.
Bodó Sándor kijelentette, hogy a 2018 végén újabb két évre megkötött bérmegállapodás, valamint a szociáli
2019-01-22 12:01:31
velemenyezd: Foglalkoztatási szolgálat: 5 százalékkal csökkent az álláskeresők száma tavaly
első alkalommal regisztrált. Az új belépők száma az előző évinél 5,3 százalékkal kevesebb volt.
Az álláskeresők 8,8 százaléka, 21 500 volt pályakezdő. A legtöbb pályakezdő fiatalt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tartották nyilván, de Hajdú-Bihar és Baranya megyében is jelentős a regisztrált pályakezdő álláskeresők száma.
Az álláskeresők 27,4 száz
2019-01-21 18:42:06
velemenyezd: A kórházban meghalt az M3-ason történt baleset egyik sérültje
helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház kora délután az MTI-vel azt közölte: az intézménybe került két életveszélyes sérült egyike meghalt. A másik sérültet
2019-01-21 14:03:59
velemenyezd: Ismét járható az M3-as autópálya borsodi szakasza Mezőkeresztesnél
helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az intézménybe szállított sérültek közül két ember állapota életveszélyes, az inten
2019-01-21 12:01:24
velemenyezd: Gázrobbanással végződött egy családi vita Járdánházán

Január 15-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen egy társasházi lakásban élő férfi baltával megfenyegette feleségét, hogy megöli - írták. A nő bezárkózott a fürdőszobába, de férje felfeszítette az ajtót, majd kétszer megütötte a menekülő asszony hátát és megdobta mobiltelefonnal. A feleség könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett.
A vita után a gyanúsított bezárk
2019-01-18 14:01:38
velemenyezd: Influenza - NNK: megkezdődött a járvány
gyakorisága az előző héthez viszonyítva, a legtöbb beteg Fejér megyében, Budapesten, Pest és Somogy megyében volt. Az előző héthez viszonyítva az influenza miatt orvoshoz fordulók gyakorisága Borsod-Abaúj-Zemplén és Csongrád megyében több mint háromszorosára nőtt.
A betegek többsége (42,6 százaléka) fiatal felnőtt, a betegek 19,7 százaléka gyerek, 11 százalékuk pedig 60 év fe
2019-01-16 13:31:41
velemenyezd: Megdőlt a budapesti szélrekord
ismét többfelé viharossá fokozódhat a szél. Egy-egy helyen 85 kilométer/óra fölötti széllökés is lehet. A hegyvidéki területeken azonban 100 kilométer/óra feletti széllökések is lesznek. Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye kivételével keddre is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az erős szél veszélye miatt.
Kitértek arra is, hogy
2019-01-14 18:52:42
velemenyezd: Afrikai sertéspestis - Nébih: Borsodban újabb területen azonosították az afrikai sertéspestis vírusát
állománygyérítés során kilőtt vaddisznókból származó - minta eddig mind negatív eredményt adott.
Tavaly április végén Heves megyében, májusban Szabolcs-Szatmár-Beregben, majd októberben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében azonosították a vírust.
A járványügyi nyomozás folyamatban van. Az országos főállatorvos - a korábbi esetekhez hasonlóan - minden szükséges intézkedést hala
2019-01-14 15:52:23
velemenyezd: Útinform: havasak a főutak Veszprém térségében

A tájékoztatás szerint télies útviszonyokra kell számítani az alsóbbrendű útszakaszokon Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében, valamint Veszprém és Székesfehérvár térségében.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében viharos, a Dunántúlon élénk néhol erős szél fúj, de a látási viszonyok mindenütt megfelelőek - írták.
2019-01-11 08:41:08
velemenyezd: Emmi: vörös kód figyelmeztetés lépett életbe két régióban a hideg miatt
adott ki. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Nógrád megyére az extrém hideg miatt adtak ki figyelmeztetést. Itt a hőmérséklet akár mínusz 15 Celsius-fok alá süllyedhet.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az erős szélre figyelmeztetnek. Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyére a hófúvás veszélye miatt adtak ki elsőfokú figye
2019-01-10 21:52:31
velemenyezd: Szélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnek

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Nógrád megyére az extrém hideg miatt adtak ki figyelmeztetést. Itt a hőmérséklet akár mínusz 15 Celsius-fok alá süllyedhet.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az erős szélre figyelmeztetnek.
Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyére a hófúvás veszélye miatt adtak ki elsőfokú figye
2019-01-10 18:02:05
kohlinka: Németország Klubja Trianoni II-es elmeosztály apokalipszise
a nemi perverzeknek, amikor is a macskák fontosabbak voltak, mint mi, ők kaptak enni, nekünk csak forrásvíz járt, amit a Thököly utca közepéből hordtunk.

A II-es elmeosztálya Borsodnak kiszedte az emberek fogait születésemkor azzal, hogy a kurvákat nemesítve férjhez adja, tisztítsa, ezzel kezdtek az összes karmikus beteggel együtt, hogy a sánták bénítók voltak, ezért me
2019-01-09 16:53:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Németország Klubja Trianoni II-es, Bodó Sándor, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház, Egyetemi Oktatókórház, Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, kormány támogatja, bérek további, álláskeresők száma, kórházban meghalt, családi vita, budapesti szélrekord, afrikai sertéspestis, főutak Veszprém, hideg miatt, fizikai munkát, hátrányosabb helyzetű, 2018 végén, előző évinél, legtöbb pályakezdő, regisztrált pályakezdő, kórházba szállításuk, mentők kórházba, intézménybe került, másik sérültet, intézménybe szállított, társasházi lakásban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.