Belépés
velemenyezd: Vádat emeltek egy földárveréseket vesztegetéssel befolyásoló társaság ellen
helyi gazdák minimáláron szeretnék megvásárolni a földet - egy árverés helyszínén beszélgetést kezdeményeztek az árverezőkkel. Azt mondták a vevőknek, hogy amennyiben fizetnek nekik egy bizonyos összeget, nem regisztrálnak az árverésre, vagy a regisztráció ellenére nem licitálnak az árverés során és így az érdekelt a kikiáltási ár felének megfelelő összegért veheti meg a földet.
2018-12-18 09:51:19
kalmanpiroska: Istennek karácsonykor Isten a fontos
12,27-30 szakaszt: ,,Most megrendült az én lelkem. Kérjem azt: Atyám, ments meg ettől az órától engem? [Tudjuk, hogy a halálának órájára utal, mert a 24. versben azt mondta: ,,Bizony, bizony mondom nektek: ha a földbe vetett búzaszem nem hal meg, egymaga marad; de ha meghal, sokszoros termést hoz."] De hiszen éppen ezért az óráért jöttem! Atyám, dicsőítsd meg a te
2018-12-17 20:18:01
velemenyezd: Kamatdöntés - Londoni elemzők: márciusra figyel a piac
hogy a ház "szubjektív alapon" erre csak egyharmados esélyt lát.
A Morgan Stanley főközgazdásza szerint "van egy olyan érzet" a piaci szereplők körében, hogy az MNB érzékeny lehet egy bizonyos forintárfolyam-szintre.
Hangsúlyozta azonban: véleménye szerint az MNB nem elsősorban a forintárfolyam szintjére, hanem az árfolyammozgások sebességére figyel.
Pasqulae Diana
2018-12-17 18:32:30
maroka: Fekete István: Roráte - 1949 Karácsonyi novella
az ajtó becsukódott. Olyan meleg lett a szívem egyszerre.
Két ember kibékült - mondja a főszent. És melegen sóhajt.
- Haj! Csoda! - suttogja a kis angyal.
- Hát bizony. A mai világban ...
- És most mit csinálnak?
- Nézz utánuk, fiam.
A két öreg közben Illés háza elé ér. Az utca üres, a kémények lágy selymet füstölnek a reggelnek, s a
2018-12-17 17:24:41
kalmanpiroska: Felemás iga
hatásosabban tőrbecsalja Isten gyermekét. Így esik meg, hogy a hívők becsapják magukat azzal, hogy ezt megnyugtatónak találják, vagy legalábbis azt hangoztatják, hogy kielégíti őket az olyan bizonyságtétel és megtérés, amelyet bármely más körülmények között teljesen átlátszónak és gyatrának tartanának.
De sajnos a tapasztalat hamar felnyitja az illető szemét a valóságra. Gyor
2018-12-17 17:04:33
kalmanpiroska: Isten akarata
,,Előfordul, hogy Isten akaratát keressük, mert meg szeretnénk tudni, hogyan cselekedjünk bizonyos körülmények között, mikor már az sem az Ő akarata, hogy olyan körülmények között legyünk; ha lelkiismeretünk egészségesen működne, akkor először azt érné el, hogy elmenjünk onnan. Saját akaratunk hajt oda bennünket, mégis azt szeretnénk, ha Isten megerősítene bennünket útmutatásá
2018-12-17 16:49:56
velemenyezd: Jónak lenni jó! - Rekordszámú telefonos hívás érkezett az akció adományvonalára
gyerekeknek, akiknek sajnos az élete úgy alakult, hogy nagyon fegyelmezett módon kell reggeltől estig beosztaniuk azt, hogy mikor mit ehetnek, mit csinálhatnak, hova mehetnek, meg kell tanulniuk bizonyos dolgokat" - magyarázta. Ebben is segítséget nyújtanak majd a táborokban.
A csatornaigazgató tájékoztatása szerint rekordszámú felajánlás érkezett az akció adományvonalára, a
2018-12-17 12:41:30
kohlinka: Egyszer, valamikor régen...
azért beleegyezőleg intett:
- Meglesz a kívánságtok.
Tovább ment, és tűlevelű törpefenyőcskét látott, hóval, zúzmarával borítottan.
- Hát te? - csodálkozott feléje. - Talán bizony semmit sem kívánsz, hogy ilyen csöndes vagy? Szomorúnak is látszol. Ugyan, mi bajod van?
A tűlevelű fácska halkan sóhajtott és előadta a bánatát.
- Egy kisleányka ment erre, megé
2018-12-16 17:05:12
klarika47: Mosolygós
Ha csak boldogok akarnánk lenni, az könnyű dolog volna,
ámde boldogabbak akarunk lenni a többieknél, s ez bizony
csaknem mindig nehéz, mert a többieket boldogabbnak
véljük annál, mint amilyenek valójában.

Montesquieu
2018-12-16 16:43:04
velemenyezd: Újra Amadinda-Presser szilveszter, a vendég Falusi Mariann
lazább, tréfásabb darabok, az LGT-dalok" - mondta Rácz Zoltán.
Mint megjegyezte, tapasztalataik szerint az első blokkba nagyon jól illenek a preklasszikus, Bach előtti korszak darabjai, bizonyos barokk szerzemények, Ravel és Debussy néhány zongoradarabja. Régi elem, hogy a vendég az első részben is feltűnik, és ezzel erősen meghatározza a koncert karakterét. Felidézte, hogy ö
2018-12-16 12:18:14
velemenyezd: Megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróság
gyanúsítottal szemben - közölte a kollégiumvezető.
A bíróság Czeglédy Csaba tartózkodási helyéül szombathelyi otthonát jelölte ki, mozgását technikai eszközzel felügyelik, lakóhelyét csak bizonyos esetekben - például orvosi kezelésre - hagyhatja el - tudatta Bakos Éva.
Czeglédy Csaba ellen bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okoz
2018-12-15 15:11:38
maroka: Adventi kalendárium – 2018. december 15
azt is mondhatnánk, hogy az ablak nem is szükséges. Ez igaz. Mégis, amikor az Isten Fia feladja fenséges hatalmát, gyermekké lesz, és egy emberi anya szerető gondoskodására bízza magát, bizonyos értelemben újra Máriára irányítja figyelmünket.
A Fény az ablakra akar emlékeztetni minket, mert hálás a Szűzanyának, és mert végtelenül gyengéd szeretetet érez iránta. Óriási kegyele
2018-12-15 14:54:04
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fekete István, Újra Amadinda-Presser, Falusi Mariann, Megszüntette Czeglédy Csaba, Morgan Stanley, Pasqulae Diana, Rácz Zoltán, Czeglédy Csaba, Bakos Éva, Isten Fia, földárveréseket vesztegetéssel, akció adományvonalára, vendég Falusi, árverés helyszínén, bizonyos összeget, regisztráció ellenére, árverés során, órától engem, halálának órájára, földbe vetett, óráért jöttem, olyan érzet, piaci szereplők, forintárfolyam szintjére, árfolyammozgások sebességére, ajtó becsukódott,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.