Belépés
foldinefehereva: Azt mondani

Azt mondani, hogy ti nem törődtök a magánszférával, mert nincs semmi titkolnivalótok, egyáltalán nem más, mint azt mondani, hogy benneteket nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs semmi mondanivalótok. Vagy azt, hogy benneteket nem érdekel a sajtószabadság, mert nem szerettek olvasni. Vagy azt
2021-06-10 21:43:56
koszegimarika: "VISSZAHOZLAK A LEGSZÉLÉRŐL" – Lana Vawser próféciája
szempontból, és minden azt ordítja nekik, hogy le fognak sodródni a peremről, de az Úr azt akarja, hogy tudjátok: nem fogtok lesodródni a peremről.
Az Úr veletek van, Ő az, aki tart benneteket, és az Ő hatalmas keze meg fog menteni. Az Ő hatalmas szabadító keze lesz rajtatok. Lehet, hogy azt érzitek, hogy most merültök el, de Isten hatalmas keze meg fog menteni benneteket.
2021-06-09 06:49:51
suzymama: Kedveseim!

Úgy érzem, nagyon nagy szükségünk van most az ima erejére, a közösen, hittel kimondott szavakra, ezért megosztok veletek egy imafüzért, és arra bíztatlak benneteket, hogy a júniusi estéken mondjátok ti is majd el. Gyújtsatok egy gyertyát és fennhangon mondjátok el otthonaitokban az imákat a közös időpontban és hiszem, hogy a hangunk összekapcsolódik egyetlen közös imává!
2021-06-07 22:43:14
kalmanpiroska: Reménykedve várjál az Úrra!
egyre rosszabbak lennének, nem jobbak. Egy kegyetlen uralkodó úgy bánna veled és népeddel mint rabszolgákkal és nagyon nehézzé tenné az életeteket. Majd, hogy még jobban megnyomorítson benneteket megparancsolja népének, hogy az összes hímnemű újszülötteiteket öljék meg.

A Mózes 2-dik könyve egy ilyen helyzettel kezdődik. Isten vezetése alatt Jákob és családja Egyiptomba
2021-06-03 09:25:08
koszegimarika: Csíksomlyói legenda A Jóisten Csíksomlyón osztotta szét
van ez a föld, amit nemrég
megáldottam. Ezt az áldott földet, Erdélyt és Pannóniát nektek adom örök időkre!
De mivel ellenségeitek megszaporodnak majd és sanyargatni fognak benneteket,
tisztaságotok és jóságotok miatt, ezért erős hitet és reményt adok nektek, amit itt,
ezen a szent helyen, Csíksomlyón minden évben megerősítetek.
Apát is adok nektek, én les
2021-05-19 15:52:56
kalmanpiroska: Pünkösd jelentése
mindenható erejével, hogy tanúi lehessünk Neki minden nemzet előtt, hogy dicsőítve legyen az Ő neve mindörökké a népek és nemzetek által. Miközben elgondolkodtok ezen a célon, arra kérnélek benneteket, hogy tegyétek fel magatoknak a következő kérdéseket:

(1) Minden dologban Isten dicsőségére összpontosítok? Az elmúlt héten jutott eszembe az Isten dicsősége? Amikor kísér
2021-05-16 17:25:11
suzymama: Pünkösdi kilenced
nem kaphatja meg, mert nem látja és nem ismeri. De ti ismeritek, mert bennetek van és bennetek marad... S a Vigasztaló, a Szentlélek, akit majd a nevemben küld az Atya, megtanít benneteket mindenre és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek.

Bölcsesség: "Beszélünk a boldogságról, a dolce vita-ról, de valójában kétféle ember van csak: a jobb és a bal lator. Az
2021-05-14 16:32:50
dandej: A Hegyi beszéd
Isten fiainak hívják majd őket.

Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.

Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam.

Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a mennyben a jutalmatok!
Így üldözték előttetek a prófétákat is. [link
2021-05-08 13:40:56
kalmanpiroska: A jézus Krisztusban való hit
kedvesek lettünk a szeretett Fiúban. Mintha az Úr így szólna hozzánk: "Szegény lelkek, ti nagyon félreértették a Fiamat, több dologban is tévedtek, de hiszten Őbenne, ezért megmentelek benneteket." Ha néhány dologban tévedünk is Megváltónkkal kapcsolatban, amíg a lelkünk rajta csügg, mint gyermek az édesanyján - aki még nem tudja, hogy mennyire szereti őt szülőanyja, és hogy minde
2021-04-29 22:25:07
kalmanpiroska: Jézus Krisztus vére
Bármennyire is besároztátok magatokat, legyetek bár feketék, mint az éjszaka, förtelmesek, mint a pokol - az emberré vált Isten bűnbocsánatot adó vérében van erő, hogy olyan fehérre mosson benneteket, mint a frissen esett hó!

C. H. Spurgeon
2021-04-29 22:12:45
kalmanpiroska: Jézus Krisztus vére
Bármilyen közönségesek is legyenek a bűneitek, és bármilyen jelentéktelenek is legyetek ti magatok, semmi nem tisztíthat meg benneteket, egyedül csak Jézus Krisztus vére.

C. H. Spurgeon
2021-04-29 21:55:14
liliana01: udvozollek_benneteket_117
Gif képek
2021-04-17 13:57:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
VISSZAHOZLAK LEGSZÉLÉRŐL, Lana Vawser, Jóisten Csíksomlyón, Jézus Krisztus, jézus Krisztusban, júniusi estéken, közös időpontban, hangunk összekapcsolódik, kegyetlen uralkodó, összes hímnemű, ilyen helyzettel, áldott földet, szent helyen, következő kérdéseket, elmúlt héten, nevemben küld, dolce vita-ról, mennyek országa, szeretett Fiúban, lelkünk rajta, emberré vált, frissen esett, újszülötteiteket, összekapcsolódik, szólásszabadság, titkolnivalótok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.