Belépés
velemenyezd: Az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség betartását ellenőrzi a NAV
program automatikusan, rögtön továbbítja a számlaadatokat a NAV-hoz. Az adatszolgáltatás azoknak is kötelező, akik számlatömböt alkalmaznak. Amennyiben az áfa legalább 100 ezer forint, öt napon belül kell elvégezni az adatszolgáltatást, ha pedig eléri az 500 ezer forintot, a számlán szereplő információkat a kiállítás utáni napon kell feltölteni.
Varga Mihály pénzügyminiszter
2019-01-21 20:52:42
kalmanpiroska: Ember
,,Kreativitásunk és szaporodóképességünk is kifejezi rendeltetésünket a teremtésen belül. Mivel önazonosságunk az eredetből származik, szükségszerű, hogy létünk és méltóságunk fontos voltát Isten teremtésének csúcsaként éljük meg."

-Gwynne Johnson-
2019-01-21 17:06:56
velemenyezd: Szijjártó: lopakodó kísérlet zajlik a megbukott bevándorlási politika visszahozására
károkat lehet okozni egy-egy országnak. Mint elmondta, Magyarországnak van tapasztalata abban, hogy kívülről hamis hírekkel próbálnak beavatkozni belügyeibe, ahogy arról is, hogy az unión belül működő médiumok, vagy intézmények próbálnak ilyen módon nehézségeket okozni és hazug képet festeni Magyarországról. Mint mondta, ilyen a terrorizmus miatt elítélt Ahmed H. ügye, amelyben ta
2019-01-21 16:41:51
velemenyezd: Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
kormányuktól - jelentette ki.
Bangóné Borbély Ildikó egy kérdésre azt felelte, hogy nagy sikerrel zárult a szombati, a munka törvénykönyvének módosítása ellen szervezett tüntetéssorozat. Körülbelül kétszáz településen vettek részt az akcióban, és folyamatosan egyre többen csatlakoznak a tiltakozásokhoz - közölte.
Újabb kérdésre azt válaszolta, hogy folyamatosan zajlanak
2019-01-21 15:52:06
velemenyezd: Seuso-kincs, 1989, antik Perzsia - Kihirdették a Nemzeti Múzeum idei programját
megidéző kiállítás várhatóan 2021 közepétől, a Fő utcai egykori Andrássy-palotában várja a látogatókat - jegeyzte meg.
A főigazgató emlékeztetett arra, hogy 2018-ban a múzeum keretein belül létrejött a Régészeti Örökségvédelmi Igazgatóság (RÖG), amely az építkezések beruházói és a területileg illetékes múzeumok közötti koordinációt végzi, de saját stábot is működtet, hogy sür
2019-01-21 14:31:31
velemenyezd: Kerítésnek hajtott egy busz Kocsordon

Tájékoztatásuk szerint a baleset a 49-es főúton, a településen belül történt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől a helyszínelés idejére.
2019-01-21 07:04:13
menusgabor: Kálnoky László
harag.
Én mindig tudtam, hogy büntetni fognak,
de nem sejtettem, hogy teáltalad.

Én mindig tudtam. . . Eh, semmit se tudtam!
A keserűség forrásként kibuggyan
belül, s betömhetetlen árkot ás,

gyógyíthatatlan, indázó sebet.
Ma már tudom, hogy el nem követett
bűnökre soha nincs feloldozás.
2019-01-20 22:00:35
koszegimarika: Húsz évesen még bármelyik nő lehet szép, de sokszor ...
Húsz évesen még bármelyik nő lehet szép, de sokszor ebben a korban meglátszik már, hogy ki az, aki belülről szép, és ki az, aki csak a felszínen.
Harminc évesen már egyre inkább meglátszik az arcvonásokon a belső szépség, az érzelmi intelligencia. A szív rajzolja a ráncokat az arcra.
Negyven éves korra már a vak is megláthatja azt, ha egy ilyen különleges nővel áll szembe
2019-01-20 20:02:44
velemenyezd: Brexit - Downing Street: aggályosak a Brexit halasztását célzó törekvések
230 fős többséggel elutasította.
Theresa Maynek a megállapodás alsóházi tárgyalási folyamata közben - a kormány szándékai ellenére - elfogadott törvénymódosítás alapján három ülésnapon belül, vagyis hétfőig kell a ház elé terjesztenie a kormány új javaslatait arról, hogy a Brexit-folyamat milyen irányt vegyen.
May hétfőn ismerteti a parlamentben a kormány álláspontját a
2019-01-20 13:41:34
klarika47: Édesburgonya vagyis Batáta
nagyobbak néha fásak lehetnek. A száraz, hűvös helyet kedveli, de hűtőbe ne tegyük, mert megkeseredik. Nem lehet túl sokáig tárolni, ezért mindig csak annyit vásároljunk belőle, amit 2-3 napon belül el is fogyasztunk. Hámozás után tegyük vízbe.

Egy adag főtt batáta tápanyagtartalma (1 csésze /200g)
Kalória: 180 kcal (756 kJ)
Fehérje: 4g
Zsír: 0,3g
2019-01-20 12:30:54
velemenyezd: Szakértő: jól teljesített a hazai ipar

A szakértő kiemelte, hogy a feldolgozóiparon belül gyorsan fejlődik az elektronikai termékek gyártása. A külpiaci bizonytalanságok, illetve az átalakulások jobban érintik a járműipart, kissé visszafogják a növekedését - fejtette ki. Hozzátette, hogy az adatok szerint az élelmiszeripar szintén jól teljesített, a termelést és az exportot tekintve is.
A közgazdász jelezte:
2019-01-20 10:31:12
sandrapolke: Időkapszula III. - Ötvenhetedik nap
meg kellett szeretni. De nem csak a várost, a környéket is.
Hétvégeken mentem haza a Szombathely-Sopron vasútvonalon. Itt minden alkalommal igazoltattak, hisz a vonat a műszaki záron belül is haladt, vigyázni kellett, hogy a vidám barakk nyájából senki se lépjen le.
Meg lehetett szokni, csak azt nem értettem, hogy ha már az ávós messziről megismer, akkor miért kéri el m
2019-01-20 09:04:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzeti Múzeum, Kálnoky László, Downing Street, Időkapszula III, Varga Mihály, Ahmed, Bangóné Borbély Ildikó, Régészeti Örökségvédelmi Igazgatóság, Theresa Maynek, megbukott bevándorlási, munka törvénykönyvének, busz Kocsordon, hazai ipar, adatszolgáltatás azoknak, számlán szereplő, kiállítás utáni, teremtésen belül, eredetből származik, unión belül, terrorizmus miatt, főigazgató emlékeztetett, múzeum keretein, építkezések beruházói, területileg illetékes, 49-es főúton, településen belül,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.