Belépés
velemenyezd: Izer Norbert: már ötezren választották a kivát december 1-je óta
most látható, hogy jövőre újabb ötezer céggel bővül a kivások népes tábora.
De a vállalkozásoknál hagyott összeg még tovább nőhet, ha az év hátralévő egy hetében még mások is bejelentkeznek a kisvállalati adó hatálya alá - közölte Izer Norbert.
A Pénzügyminisztérium számításai szerint 57 ezer cég összességében további 24 milliárd forintnyi adót takaríthatna meg a kiváv
2019-12-22 07:04:44
velemenyezd: Jónak lenni jó! - A koraszülöttek mentését támogatja a közmédia egész napos műsora
gyermeket nevelő szülők történeteivel ismertetik meg a nézőket, ismert emberek lesznek a stúdió vendégei és több különleges produkcióval is készülnek a műsor készítői. A nap folyamán bejelentkeznek a Semmelweis Egyetem I. számú Gyerekklinikájáról és a Peter Cerny Alapítvány központjából.
Somogyvári Zsolt, a Peter Cerny Alapítvány neonatológus szakorvosa a műsorban elmondta, h
2019-12-15 10:01:01
velemenyezd: Jónak lenni jó! - Egész napos műsorral zárul ma a közmédia jótékonysági kampánya
gyermeket nevelő szülők történeteivel ismertetik meg a nézőket, ismert emberek lesznek a stúdió vendégei és több különleges produkcióval is készülnek a műsor készítői. A nap folyamán bejelentkeznek a Semmelweis Egyetem I. számú Gyerekklinikájáról és a Peter Cerny Alapítvány központjából.
Az adás ideje alatt, 22 óráig nyolc tárgyra lehet licitálni: a köztársasági elnök és fele
2019-12-15 07:04:30
velemenyezd: Múzeumok éjszakája - Élőben tudósít az országos programsorozatról az M5
részesei lehetnek a programoknak, akik egyetlen helyszínre sem tudnak ellátogatni szombat este.
Szombaton 22 órától éjfélig lesz élő közvetítés a Szépművészeti Múzeumból, de bejelentkeznek majd a főváros számos pontjáról és több vidéki helyszínről is, így az országos rendezvénysorozat központjából, Szombathelyről, valamint Kecskemétről és Egerből.
A nap folyamán már kor
2019-06-20 10:41:38
velemenyezd: Múzeumok éjszakája - Kétezer program négyszáz intézményben
elmondta, a köztévé kulturális csatornájának munkatársai élő adásban, egész este múzeumról múzeumra járva mutatják be a Múzeumok éjszaka programjait, de már a nap folyamán is többször bejelentkeznek a rendezvénysorozat helyszíneiről, és az M5 Facebook-oldalán is folyamatosan friss információkat közölnek majd.
Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. elnöke, a vállalat által f
2019-06-12 12:56:29
klarika47: Mindennap
vagy
milyen szép az ég, mennék, mennék, mennék: sétálni, biciklizni, úszni,
utazni, érzem, hogy kaland az élet. A következő negyedórában szépen
felsorakoznak és bejelentkeznek az agyamban az aznapi teendők.
Mire elrendezem őket, este van, vagy éppen késő éjszaka. És közben
telnek az évek.

Valakiről mindig gondoskodni kell, valami mindig kö
2019-03-12 14:38:32
velemenyezd: NKA 25 - Félidejéhez érkezett a fesztivál
programsorozat központi helyszíne Pécs lesz, a Zsolnay Kulturális Negyed, ahol október 7-én ingyenes, több mint 40 programot felölelő egész napos fesztivált szerveznek. A rendezvényen bejelentkeznek a vidéki fesztiválok is, köztük Eger, Szolnok, Szeged, Őriszentpéter, Százhalombatta és a Nyugat-kanadai Magyar Néptánc Fesztivál is.
A Fesztiválok fesztiválja keretében koncertek
2018-10-05 12:41:29
meki77: Tényleg migráns mindenhol?
hangzik el Hírtv Célpont című, péntek este sugárzott műsorában. Egy 50 négyzetméteres ingatlanban ,,laknak" papíron százan - mondta el az egyik nyilatkozó. Más szerint olyanok is bejelentkeznek, akik nem is tudnak magyarul, de nyugdíjat így is kaphatnak. Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon."
2018-04-05 21:02:12
meki77: Tényleg migráns mindenhol?
Célpont című, péntek este sugárzott műsorában. Egy 50 négyzetméteres ingatlanban ,,laknak" papíron százan - mondta el az egyik nyilatkozó. Más szerint olyanok is bejelentkeznek, akik nem is tudnak magyarul, de nyugdíjat így is kaphatnak. Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon.”
2018-04-05 10:31:34
kirscha: A néphagyomány tart meg bennünket magyarnak
hazánkat meglátogató amerikaiakat mindenki szelíd aranygalambnak hiszi, pedig rablógyilkosok, mindent elvesznek, igyekeznek a többi tolvajt kikönyökölni. De az orosz pénzemberek is bejelentkeznek és osztozkodni kezdenek az amerikaiakkal a magyar vagyonon. A politikusok félrevezető magyarázatokat adnak a mocskos osztozkodásról, ezért senki sem sejti, hogy mi zajlik a fejünk fölött.
2018-03-27 11:15:50
hogyaneljunk: Ki vagy Te?
Földön, amit szoktak hangoztatni akár az ezotéria képviselői, bűntudataidnak vagy kiszolgáltatva és szemtelen szellemeknek, akik akaratodon kivül igyekeznek befolyásolni vagy ha ezek bejelentkeznek nálad, mert a világ egyre inkább arra megy, hogy megnyílj rájuk, magukat nagyon okosnak beállítva folytatódik a vak vezet világtalant. Szabad akarat? Sors? Mi a sorsod? Sokan nem hiszne
2018-01-29 23:16:07
velemenyezd: Ma van a Szent Mihály-napi műsorfolyam a közmédiában
készítői, kinek, hol mit jelent a hazatérés, a szülőföldhöz való kötődés. A Tisza-tó mellől, Poroszlóról, Veszprémből, Komáromból és az osztrák határ melletti Szentpéterfáról is bejelentkeznek be a közmédia riporterei.
A nézők is egyfajta szerkesztőivé váltak a vasárnapi műsorfolyamnak, hiszen a korábbi, Hol vagy otthon? mottóval meghirdetett felhívásra rengeteg hosszabb-röv
2017-10-01 07:05:05
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Izer Norbert, Szent Mihály-napi, Semmelweis Egyetem, Peter Cerny Alapítvány, Somogyvári Zsolt, Szépművészeti Múzeumból, Hegmanné Nemes Sára, Magyar Posta Zrt, Zsolnay Kulturális Negyed, Nyugat-kanadai Magyar Néptánc Fesztivál, Hírtv Célpont, kivát december, koraszülöttek mentését, közmédia egész, közmédia jótékonysági, országos programsorozatról, néphagyomány tart, kivások népes, vállalkozásoknál hagyott, stúdió vendégei, műsor készítői, műsorban elmondta, adás ideje, köztársasági elnök, főváros számos, országos rendezvénysorozat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.