Belépés
velemenyezd: Tarr Béla kapja a Szardíniai Filmfesztivál életműdíját

A rövidfilmfesztivál honlapján "nonkonformista, enigmatikus és elismert filmrendezőként" méltatják Tarr Bélát, aki hosszú beállításokban gazdag stílusáról, fekete-fehér filmjeiről és az emberi lét mélységeinek bemutatásáról lett híres. Felidézik filmjei közül a Kárhozatot, a hét és fél órás, monumentális Sátántangót és A torinói lovat, amely a 2011-es Berlinalén megkapta a zs
2017-06-28 17:02:57
plusz: Androidra létezik olyan webrádió program, aminél beállíthatom, milyen sávszélességgel szóljon egy rádió?
megtalálnom a keresett alkalmazást, YourMuze a neve.
http://www.yourmuze.fm

Egy rövid regisztráció után felvehetjük a listába a kedvenc webrádiónkat.
Illetve a beállításokban megadhatjuk, milyen sávszélességgel szóljon, így lassított mobilinternettel is tökéletesen hallgatható.

A használatához nem kell semmilyen programot telepíteni, böngészőből
2016-12-24 14:08:46
piktorka2: Hogy hívják az Őrangyalokat?

Azért mondom, hogy a nagy félelmem megszűnt a Win 10- től.
Sokkal szebb lett a kép, felgyorsult, feltett egy rakás appot, ami közül 3-4- et meghagytam, a többit lezártam. A beállításokban egy rakás mindent kikapcsoltam, például a hibaüzeneteket, meg a billentyű információkat, és egy rakás mást. Egy klikkel a win 7 felületén dolgozhatok, csak a gépház a Win. 10 felület.
2016-03-24 09:37:42
schuro: Kutya-gyerek párosítás fotókon.
kutyáját is lefotózta. Ez adta aztán az ötletet neki ahhoz, hogy egy komplett sorozatot készítsen olyan képekből, melyeken a kislány és a kutya ugyanazokon a helyszíneken, ugyanolyan beállításokban, illetve öltözékekben látható.

2015-12-10 21:55:17
feerko: Mindenkinek kiírja a nevét a Chroom?
nem töröl ki . A gmailból végképp nem, az teljesen más program .
Különben én, ha belekeveredtem esetleg, simán likvidáltam(töröltem) a chromot, és újra telepítettem .
A beállításokban , a speciális beállítások (legalul) legördítve,van egy olyan, hogy a beállítások visszaállítása az alapértelmezettre ....ezt írja.....:

A beállítások visszaállnak az alapértelme
2015-01-14 16:02:36
akiram45: Tegnaptól más a Facebook szabályzata.
megjelenni, amelyek személyre szabottak (online viselkedésalapú hirdetések): az általad használt alkalmazások és webhelyek alapján válogat majd a Facebook rendszere. Ezt ellensúlyozandó a beállításokban több olyan pont is lesz, ahol ezt a funkciót szabályozhatod - tehát a fő szempont a frissítésben az adatvédelmi beállítások fejlesztése, jobbá tétele.

A változáso
2015-01-02 14:39:24
akiram45: Így változik a Facebook szabályzata és az adatkezelésre vona
megjelenni, amelyek személyre szabottak (online viselkedésalapú hirdetések): az általad használt alkalmazások és webhelyek alapján válogat majd a Facebook rendszere. Ezt ellensúlyozandó a beállításokban több olyan pont is lesz, ahol ezt a funkciót szabályozhatod - tehát a fő szempont a frissítésben az adatvédelmi beállítások fejlesztése, jobbá tétele.

A változáso
2014-11-28 17:33:19
velemenyezd: A Balaton Method című zenés dokumentumfilm jövő tavasszal kerül a mozikba
világú zenei produkciókat. Ezúttal azonban az alkotók egészestés dokumentumfilmet készítenek a Balatonnál. A videók azért is különlegesek, mert élő zenei felvétellel, egysnittes beállításokban születnek.
A filmben, amelynek forgatása már tart, és október elején fejeződik be, több mint 20 magyar zenekar és több száz zenész vesz részt, mindannyian teljesen ingyen. Mások mellett
2014-09-25 18:45:17
feerko: Amikor privát chatelést indítunk,mennyi ideig célszerű várakozni a válaszra?
a funkciót és csak egyszer használtam úgy ,hogy konkrét célja volt . Másodszor segítő szándékkal, hogy meg tudjam mutatni fórumtársamnak, hogy ez is működő képes .
Persze a beállításokban ezt a lehetőséget be kell állítani . A másik, hogy csak a fő oldalon jelenik meg a felkérés ,ezért nem veszi észre akit megszólítanak, mert mi a fenét bámuljon valaki a fő oldalon .
2014-07-29 08:06:28
velemenyezd: Meghalt Jancsó Miklós - Tarr Béla és Mundruczó Kornél emlékezik
azt mondom, hogy egyedül tette ezt, de a magyar filmnek egy olyan ágát hozta létre, amelyhez tartozónak érzem magamat is" - fogalmazott. Jancsó Miklós hatása tükröződik a hosszú beállításokban, az elnyomottakról, a társadalom kiszolgáltatottjairól való gondolkodásban és a problémák rajtuk keresztül való ábrázolásában - tette hozzá. Metaforikus látásmódját - amely a korszakot is je
2014-01-31 15:26:43
zgfumag: Parasztvakítás karácsonyra
helyzet.
Na, ugyanerre a karácsonyi giccsre áll át pártunk és kormányunk is.
Hetek óta mást sem látok-hallok mint übernyálas-giccses beállításokban pózoló Orbánt és utánfutóit, lehetőleg gyerekekkel, sok-sok gyerekkel. Csodálom, hogy egy kutyamenhely gondosan bolhairtózott és kimosdatott lakóit még nem vitték be a parlamentbe, mert az
2014-01-05 12:22:26
kicsoda57: Tudjátok e, hogy mi van a facebookon?
meló után. Igen ám, de tilosban pa
2013-11-04 21:59:27
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tarr Béla, Szardíniai Filmfesztivál, Balaton Method, Meghalt Jancsó Miklós, Mundruczó Kornél, Tarr Bélát, Jancsó Miklós, adatkezelésre vona, torinói lovat, 2011-es Berlinalén, keresett alkalmazást, rövid regisztráció, kedvenc webrádiónkat, beállításokban megadhatjuk, nagy félelmem, rakás appot, többit lezártam, rakás mindent, billentyű információkat, rakás mást, ötletet neki, komplett sorozatot, kutya ugyanazokon, gmailból végképp, speciális beállítások, beállítások visszaállítása,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.