Belépés
velemenyezd: Vádat emelt az ügyészség a várpalotai hintabaleset ügyében
koponyasérüléseket, míg a másik töréses-zúzódásos sérüléseket szenvedett. A többi könnyebben sérült utast pedig a rendőrök és a tűzoltók szabadították ki a hintáról.
A vádirat szerint a hinta üzemeltetője számos szabályt megszegett: a karok forgatásának lassítására alkalmas fékszerkezet és a hintakarok megfelelő mechanikai biztosítása nélkül működtette a berendezést.
Az
2019-11-07 10:41:49
velemenyezd: Hongkongi tüntetések - A halloweeni arcfestést is eltávolíttathatja a rendőrség
eltávolítására is kérhetik őket azonosításuk érdekében.
Háromezer rohamrendőrt vezényeltek a helyszínre, és három vízágyút is bekészítettek.
A városban működő helyi érdekű vasút üzemeltetője szerdán bejelentette: a repülőtéri járaton kívül a vonatok este 11 óráig közlekednek majd, de amint kockázatosnak ítélik a helyzetet, bármikor lezárhatják az állomásokat.
Hon
2019-10-31 12:31:20
velemenyezd: Polgármester: a debreceni repülőtér nem ijed meg a versenytől
politikai küzdelembe kívánják belerángatni. A leghatározottabban visszautasítunk minden olyan próbálkozást, amely erre tesz kísérletet és egyben hangsúlyozzuk, hogy a két repülőtér üzemeltetője között semmilyen tárgyalás nincs folyamatban" - jelezte Papp László.
A polgármester közleményében emlékeztet arra, hogy a debreceni repülőtér az elmúlt 7 év alatt a régió meghatározó é
2019-10-30 11:21:18
velemenyezd: Idén 33 fővárosi és vidéki helyszín csatlakozott a Szabadulószobák Éjszakájához
megoldásával. A játékok egyediségét a szoba köré felépített kerettörténet adja, az, hogy melyik korba, helyszínre, filmbe, milyen rejtélyes ügyhöz repíti vissza a j
2019-10-24 15:41:44
velemenyezd: Hongkongi tüntetések - Erőszakossá vált az engedély nélkül tartott tüntetés vasárnap
amikor fekete ruhába öltözött tüntetők Molotov-koktélokkal dobálták meg a városban közlekedő helyi érdekű vasút egyes állomásait, többet pedig megrongáltak és összefirkáltak. A vasút üzemeltetője rövid időn belül lezárta az érintett állomásokat, a rendőrség pedig könnygázzal igyekezett feloszlatni a tömeget, vízágyúkból pedig kék festéket zúdítottak rájuk, hogy később azonosítható
2019-10-20 11:22:04
velemenyezd: Dunai hajóbaleset - Magyar Nemzet - Több milliárdot fizethetnek a Viking üzemeltetői

A lapnak azt is elmondta, a Panorama várhatóan hatvan-hetvenmillió forintnyi kártérítést fizet a katasztrófában meghalt munkavállalói, a kapitány és a matróz családjainak. A nyomozásban a kapitány családjának sértetti képviselőjeként részt vevő ügyvéd, Gulyás Krisztián a minap közölte: peren kívüli megegyezést javasoltak a Panorama vezetésének 35 millió forint nem vagyoni kár
2019-10-05 07:04:58
velemenyezd: Keddtől többe kerül az éjszakai repülés Budapest felett a légitársaságoknak
légitársaságok a repülőtér üzemeltetőjének, a díj mértéke a csendesebb gépeknél fokozatosan csökken, a legcsendesebb járműveknél a díj a legmagasabb tétel tíz százaléka. A repülőtér üzemeltetője a befolyó többletbevételt az újraindított ablakcsere-program folytatására fordítja - olvasható a közleményben.
A tárca emlékeztetett, hogy a repülőtérre az 1997-ben megalkotott jogsza
2019-10-01 19:32:23
velemenyezd: Megkezdődött a Hungexpo revitalizációs programja
koordinálja.
Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt. gyakorolja.
Az elkészült beruházások és fejlesztések üzemeltetője továbbra is a Hungexpo Zrt. lesz, amely szervezi és rendezi a kiállításokat, konferenciákat, és működteti az infrastruktúrát.
A projekt terveit a Finta Studio Kft. készítette, a beruh
2019-09-30 17:31:38
velemenyezd: Több mint 50 milliárd forintból újul meg a Hungexpo
rendelte meg és koordinálja. Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt. gyakorolja. Az elkészült beruházások és fejlesztések üzemeltetője továbbra is a Hungexpo Zrt. lesz, amely szervezi és rendezi a kiállításokat, konferenciákat, és működteti az infrastruktúrát.
A projekt terveit a Finta Studio Kft. készítette, a
2019-09-30 10:41:07
lovaszmarika: Köszöntés
Kedves Lovász Lászlóné Marika!

A névnapod alkalmával az alábbi verssel szeretnék köszönteni:

"Névnapod reggelén ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!"

Üdvözlettel:
Szabó Gergő
a tttweb.hu üzemeltetője
és főszerkesztője
2019-09-11 10:54:37
velemenyezd: Több rádiónál és televíziónál is szabálytalanságokat talált a médiatanács

A közleményben azt írták, a médiatörvény alapján a médiaszolgáltatók meghatározott köre köteles havonta adatokat szolgáltatni, hogy a médiatanács ellenőrizhesse a műsorkvótákra vonatkozó előírások betartását, ezt azonban 35 rádió és televízió 27 médiaszolgáltatója nem teljesítette határidőre.
A testület emiatt nyolc szolgáltatót figyelmeztetett, 19 esetben pedig 12 ezer
2019-09-05 12:42:03
koszegimarika: MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK Szervezetünkre rengeteg munka vár,
alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.
Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.
Panaszaikkal
2019-08-09 12:50:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szabadulószobák Éjszakájához, Magyar Nemzet, MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK, Papp László, Gulyás Krisztián, Expo Park Kft, Hungexpo Zrt, Finta Studio Kft, Kedves Lovász Lászlóné Marika, Szabó Gergő, várpalotai hintabaleset, halloweeni arcfestést, debreceni repülőtér, engedély nélkül, éjszakai repülés, másik töréses-zúzódásos, többi könnyebben, tűzoltók szabadították, vádirat szerint, hinta üzemeltetője, karok forgatásának, hintakarok megfelelő, városban működő, repülőtéri járaton, vonatok este, polgármester közleményében,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.