Belépés
velemenyezd: Újra rekordot döntött az utasforgalom 2018-ban a Liszt Ferenc repülőtéren
LOT már bejelentette, hogy februártól napi járatot indít London-City repülőtérre, a China Eastern pedig várhatóan Sanghaj és Budapest között repül majd júniustól.
A repülőtér üzemeltetője azt is bejelentette, hogy 2024-ig 225 milliárd forintos beruházással tovább bővíti a repülőtér kapacitásait. Ennek legfontosabb eleme egy teljesen új terminálépület lesz, amely a 2A terminál
2019-01-09 11:32:38
velemenyezd: Próbaüzemben működik január végéig az új tanuszoda Törökszentmiklóson

Markót Imre (Jobbik) elmondta: a tanuszoda építtetője és üzemeltetője a Nemzeti Sportközpont. A beruházás költségeihez az önkormányzat a telek vásárlásával, közművesítésével, parkoló és kerítés építésével, összesen csaknem 60 millió forinttal járult hozzá - tette hozzá.
A tanuszodában egy 375 négyzetméteres, 1,9 méter mély nagymedence és egy 50 négyzetméteres, 0,8 méter
2019-01-08 11:02:04
velemenyezd: Előzetes letartóztatásba helyezték a végzetesnek bizonyult lengyelországi szabadulószoba üzemeltetőjét

A 28 éves vállalkozót három hónapra tartóztatták le, az ügyészség a gázrobbanás veszélyének tudatos előidézésével gyanúsítja őt, valamint azzal, hogy szándékolatlanul öt 15 éves lány halálát okozta. Ha bűnösnek találják, 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
A férfi ügyvédjei elmondták: védencük a pénteki tűzvész után lelkileg összeomlott, a kihallgatási jegyzők
2019-01-07 20:23:29
velemenyezd: A kormányhivatal visszavonta a ferihegyi repülőtér új parkolóházának építési engedélyét
kormányhivatal.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint a fellebbezés benyújtásának a döntés végrehajtására nincs halasztó hatálya.
A Budapest Airport, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője az MTI érdeklődésére közölte, a társaság a Fővárosi Kormányhivatal döntésének megfelelően felfüggesztette a 2. Terminál melletti parkolóház építését. A Budapest Airport a beruh
2018-12-11 14:37:40
velemenyezd: Animációs filmklubot indít az MMA
Lúdas Matyi vetítésén Dargay Attila özvegye és alkotótársa, Henrik Irén.
A vetítések helyszíne a Premier Kultcafé, amely az egykori Vörösmarty mozi helyén működik. Az intézmény üzemeltetője a Fogadj örökbe egy macit Alapítvány, amely tizenkét fogyatékossággal élő személyt foglalkoztat itt. Kárász Róbert, az alapítvány vezetője kitért arra, hogy a két és fél éve újranyitott mo
2018-10-08 13:12:02
velemenyezd: Három év alatt felére csökkentette szén-dioxid-kibocsátását a Budapest Airport
Repülőtér is.
A Budapest Airport az év elején, a régióban elsőként szerezte meg a karbonsemleges minősítést, azaz károsanyag-kibocsátását teljes mértékben ellensúlyozza. A repülőtér üzemeltetője önálló programot indított, hogy optimalizálja saját, illetve a repülőtéren működő partnercégek tevékenységét, ezzel csökkentse a repülőtér szén-dioxid kibocsátását és egyéb környezet
2018-10-04 23:51:32
velemenyezd: Baktérium okozta a tömeges megbetegedéseket Domoszlón és Kisnánán

A közlemény szerint a laboratóriumi vizsgálatok a vízben is azonosították a kórokozót. Az ivóvízhálózat üzemeltetője megkezdte a szükséges minőségjavító beavatkozásokat, a hatóság a vízfogyasztás korlátozását fenntartja mindaddig, míg a megismételt vizsgálatok negatívnak bizonyulnak - tették hozzá.
Jelezték: az eddigi eredmények mindkét érintett település esetében többs
2018-09-24 15:43:33
velemenyezd: Oktatási jogok biztosa: több mint 1800 panasz a tavalyi évben, továbbra is a köznevelés fő terület

Az MTI-hez eljuttatott 150 oldalas összegzés szerint 1151 panasz érkezett a köznevelés területéről, 516 a felsőoktatásból, 125 a szakképzésből és 20 egyéb beadványt regisztráltak. Az ügyek száma mintegy kétszázzal nőtt az előző évhez képest. A panaszok legnagyobb részét elektronikus úton nyújtották be. A biztos 922 állásfoglalást, illetve tájékoztatást fogalmazott meg.
A
2018-09-23 07:04:15
lovaszmarika: Névnapi köszöntő
Kedves Lovász Lászlóné Marika!

A névnapod alkalmával az alábbi verssel szeretnék köszönteni:

"Névnapod reggelén ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!"

Üdvözlettel:
Szabó Gergő
a tttweb.hu üzemeltetője
és főszerkesztője
2018-09-11 16:18:43
kohlinka: János jelenései Magyarország szentháromság végével
megtisztult gyalázásom és kínzásom közben, vagyis ez járt volna nekik. Mocsok a legszebb szó, amit Magyarországra mondani lehet. Mindezt az elmeosztály által végrehajtott mocskot a blog üzemeltetője törölni fogja, pedig felfoghatatlan volt felsorolni is, ami éppen az eszembe jutott, mit és hogyan hajtották végre.

János evangélista megálmodta Jézusa ellenségeinek végét,
2018-09-09 10:24:25
wheels: Tudjuk, ki ölte meg ezt az oldalt?
Kedves Gaspaz,

én sem értem, hogy mi volt a kérdés feltevésében törlésre okot adó téma.
Nekem nem ér meg ennyi pénzt a levelezőrendszer.
Nyilván nem örömmel távozom és kissé bosszant is ez a dolog. De megértem az oldal üzemeltetőjét, neki ennyi a kapacitása.
Azért nem ártott volna megkérdeznie a tagságot, hogy tudnak e szponzort az oldal fenntartására.
2018-09-05 09:14:30
velemenyezd: Hídomlás - Olasz kormányfő: állami alternatívát kell találni a rossz privatizációra Sárközy Júlia az MTI tudósí

Giuseppe Conte szerénynek minősítette a leomlott híd üzemeltetője az Autostrade per l'Italia által felajánlott 500 millió eurós (mintegy 160 milliárd forintnak megfelelő) kártérítést.
Az összeget a sztrádatársaság a hídomlás 43 áldozata családjainak ígérte. A vállalat felajánlotta a híd újjáépítését is.
A római miniszterelnök kijelentette, a sztrádatársaságnak a f
2018-08-21 20:02:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Liszt Ferenc, Budapest Airport, Sárközy Júlia, China Eastern, Markót Imre, Nemzeti Sportközpont, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Fővárosi Kormányhivatal, Lúdas Matyi, Dargay Attila, Henrik Irén, Premier Kultcafé, Kárász Róbert, Kedves Lovász Lászlóné Marika, Szabó Gergő, Kedves Gaspaz, Giuseppe Conte, utasforgalom 2018-ban, végzetesnek bizonyult, kormányhivatal visszavonta, ferihegyi repülőtér, tömeges megbetegedéseket, tavalyi évben, rossz privatizációra, repülőtér üzemeltetője, repülőtér kapacitásait,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.