Belépés
velemenyezd: Közös gyártásról állapodott meg a Tungsram és az egyiptomi AOI szervezet
alkalmazottat foglalkoztató vállalat termékeinek csaknem 93 százalékát exportálja. Leányvállalatot működtet 22 országban, 110 nemzetközi piacon van értékesítői hálózata. Magyarországon öt gyárat üzemeltet, 1600 beszállítóval dolgozik. A Tunsgram a világpiacon prémium kategóriájú, európai világítástechnikai márkaként van jelen, amely Magyarországon tervez, fejleszt és gyárt, és ind
2019-08-01 20:13:07
velemenyezd: GKI: folytatódik a lakásárak ütemes emelkedése

A GKI a vállalatok, az ingatlannal foglalkozó cégek (fejlesztők, forgalmazók, tanácsadók és üzemeltetők), valamint a lakosság következő egy évre vonatkozó ingatlanpiaci terveit, szándékait és kilátásait térképezte fel. A második negyedévi vizsgálatban 112 ingatlanokkal foglalkozó cég és 1097 vállalat vett részt, a lakossági reprezentatív minta 1000 emberből állt.
A magya
2019-07-31 07:04:04
velemenyezd: Az iratellenőrzés után a kamerás megfigyelést is bevezetik egy németországi strandon sorozatos rendbontások mia
tájékoztatón az is elhangzott, hogy eddig két személy ellen indult eljárás a pénteken történetek miatt. Mindketten német állampolgárok.
Roland Kettler, a 19 düsseldorfi uszodát és strandot üzemeltető önkormányzati tulajdonú vállalat (Bädergesellschaft Düsseldorf) ügyvezetője az egyik előző, június végén történt és országszerte feltűnést keltő rheinbadi esettel kapcsolatban -
2019-07-30 10:53:00
velemenyezd: ITM: több mint ötezer ötszáz kilométer hosszan újítottak fel utakat 2010 óta
szoruló útszakaszokat. A harmadik pedig a Magyar Falu Program, amely keretében a kormány 2020-ban 50 milliárd forintot fordít útfelújításra - ismertette.
Kitért arra is, az utak üzemeltetése 2015-ben "gyenge lábakon állt", mert a közútkezelők nem kapták meg a közútfenntartáshoz szükséges eszközöket. Jelenleg azonban a 90 milliárd forintos keretből Magyarország 31 ezer kilomét
2019-07-26 10:21:15
velemenyezd: Újra járható az M1-es autópálya
oldalon.
A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
A helyszínelés után a rendőrség az útlezárást feloldotta, a forgalom
2019-07-25 22:22:26
velemenyezd: London a Biztonsági Tanácsnak írt levélben cáfolja a brit hajó lefoglalásának iráni indokait

A Stena Impero nevű, a Stena Bulk svéd cég által üzemeltetett, de brit lobogó alatt közlekedő tartályhajót az iráni Forradalmi Gárda haditengerészeti egységei pénteken kerítették hatalmukba. A hajó, amelyen 23 fős legénység tartózkodik, jelenleg iráni vizeken horgonyoz.
Jonathan Allen, a brit ENSZ-képviselet ügyvivője a Biztonsági Tanács elnöki tisztségét jelenleg betölt
2019-07-21 19:42:16
velemenyezd: Csaknem egy hét után ismét működik az Európai Unió műholdas navigációs rendszere
okokból.
"Olyan eszköz működésében keletkezett a hiba, amely az irányítóközpontokban a műholdak pályáit jelzi előre, és amely a navigációs üzenet kiszámítására szolgál" - mondta az üzemeltető csapat egyik névtelenül nyilatkozó tagja a brüsszeli hírportálnak.
Sajtóhírek szerint a kutatási és mentési műveletek során még használható volt a Galileo, a többi felhasználót pedi
2019-07-19 13:11:26
menusgabor: Farkas Árpád
hogy arcotokon
sötét foltokban üssön ki a kín!

Hé! kézszorítások ezer éven át
összekuporgatott melege!
Nem érzitek? Egy naprendszerbéli bolygót
lehetne üzemeltetni vele!

S ti csak néztek: mért kiabálok?
Hangomtól átrándul rajtatok az iszonyat.
Nincs mit tennem, megadom magam.
Hatalmasabb. ősz
2019-07-18 20:59:53
velemenyezd: Kishajókikötőt alakítanak ki a Tiszán Szegednél
a Partfürdőn a kajak-kenu világbajnokság idején szurkolói kempinget alakítanak ki, emellett folyik több üdülő felújítása- közölte az alpolgármester.
Jávorszky Iván, a Partfürdőt üzemeltető Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a kishajókikötőt a szegedi Mahart Tisza Yacht Kft. építi. Az úszóművet 15 méteres bejáró kapcsolja össze a parttal.
2019-07-18 10:51:16
velemenyezd: E-taxik forgalomba állításával folytatódik a Protheus projekt Pakson
napokban mintegy 30 millió forintért - egyenként másfél millió forint állami támogatás igénybe vételével - három gépjárművet szerzett be az önkormányzat, amelyeket egy-egy taxitársaság üzemeltet majd. A taxis cégekkel kötendő szerződés szerint a járművek bérleti díja a hagyományos meghajtású gépkocsik üzemanyagköltségének megfelelő összeg lesz - tette hozzá.
Ismertetése szeri
2019-07-17 07:06:05
velemenyezd: Fegyveresek foglyul ejtettek tíz török tengerészt Nigéria partjainál

A beszámoló szerint a hajón összesen 18 török állampolgár volt a támadáskor.
Sefa Paksoy, a járművet üzemeltető Kadioglu nevű hajózási vállalat egyik igazgatója az NTV török hírtelevíziónak elmondta: az eset során senki nem sebesült meg. Közölte: azon vannak, hogy kiszabadítsák a tíz török foglyot. A céghez nem érkezett váltságdíj-követelés - tette hozzá Paksoy.
Az
2019-07-16 14:52:13
velemenyezd: Új telephelyen folytatja tevékenységét a dán Nilfisk Nagykanizsán
szigetszentmiklósi - a valamikori Csepel Művek területén kialakított - székhellyel, valamint a nagykanizsai gyártóbázissal. Az Európában, Ázsiában és az amerikai kontinensen nyolc gyárat üzemeltető cégcsoport összesen 5500 embert foglalkoztat, a nagykanizsai üzem jelentőségét mutatja ugyanakkor, hogy a cégcsoport teljes gyártókapacitásának mintegy 40 százalékát a zalai gyár adja.|
2019-07-16 07:06:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Biztonsági Tanácsnak, Európai Unió, Farkas Árpád, Tiszán Szegednél, Nilfisk Nagykanizsán, Roland Kettler, Bädergesellschaft Düsseldorf, Magyar Falu Program, Stena Impero, Stena Bulk, Forradalmi Gárda, Jonathan Allen, Biztonsági Tanács, Jávorszky Iván, Szegedi Rendezvény-, Médiaközpont Nonprofit Kft, Mahart Tisza Yacht Kft, Sefa Paksoy, Csepel Művek, lakásárak ütemes, iratellenőrzés után, kamerás megfigyelést, németországi strandon, brit hajó, világpiacon prémium, ingatlannal foglalkozó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.