Belépés
velemenyezd: Brexit - Elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást
próbálkozó párt a második bizalmi szavazáson nem tud többséget szerezni az alsóházban, parlamenti választásokat kell kiírni.
Ez a szabály felülírja a brit választási törvényt, amely öt évben rögzíti a parlamenti választások közötti időt. Nagy-Britanniában legutóbb 2017-ben tartottak választásokat, vagyis a következő választás 2022-ben lenne esedékes.
Kérdéses mindazonált
2019-01-15 22:53:10
foldinefehereva: Kásler örömmel jelentette a sürgősségi ellátás javulását, ma
beszerzése, a gyermeksürgősségi ellátás kiépítése, gyermekpszichiátria és -addiktológia fejlesztése, nővérszállók építése-felújítása, béremelés a mentősöknél stb.

Az elkövetkező négy évben négy lépcsőben 72 százalékkal emelik az egészségügyi szakdolgozók, a védőnők, az egészségügyben nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők bérét. A béremelés lépései és mért
2019-01-15 20:14:06
velemenyezd: A horvát és a magyar csipkekészítés örökségéről nyílt kiállítás Budapesten
pagi juhsajttal, valamint a fehéraranynak is nevezett sóval" - hangsúlyozta.
A turizmus a város és a sziget lakói nagy részének nyújt megélhetést - hangsúlyozta, kiemelve: az elmúlt évben több mint egymillió vendégéjszakát jegyeztek a szigeten, ebből a magyar vendégek 35 ezret töltöttek el. A nemzetközi csipkefesztivál mellett hagyományos téli és nyári karnevált, művészeti fe
2019-01-15 18:12:45
velemenyezd: Globális szövetséget kötött a Volkswagen AG és a Ford Motor Company
Transporter, a Caddy és az Amarok. A két vállalat együttes kishaszongépjármű-értékesítése mintegy 1,2 millió darabot tett ki 2018-ban világszerte.
A várakozások szerint a következő öt évben mind a közepes méretű pickupok, mind pedig a kishaszonjárművek iránti globális kereslet nőni fog. Ez a szövetség lehetővé teszi a vállalatok számára a fejlesztési költségek megosztását, gy
2019-01-15 18:12:20
velemenyezd: Nőjogi tiltakozó akció mellett kezdődött az elnökválasztás az andalúz parlamentben
jogszabályok megbolygatását.
Nem akarjuk, hogy megkérdőjelezzék a nemi alapú erőszakról szóló törvényt - hangsúlyozta az egyik feminista szervezet képviselője felidézve, hogy ebben az évben már két nőt gyilkolt meg párja, és több nemi erőszak is napvilágra került.
A megmozdulást azért hirdették meg a szervező feminista csoportok, mert a december 2-i helyi választásokon p
2019-01-15 17:22:15
velemenyezd: ITM-államtitkár: a kormány 2018-ra az építőipar 25 százalékos bővülésével számol
forintra pályázhatnak, 2020-ban pedig a fennmaradó, 8 milliárd forintot fordítja a kormány az építésgazdaság kapacitás bővítésére.
Az államtitkár szólt arról is, hogy a következő három évben több mint 3000 milliárd forintnyi beruházás valósul meg Magyarországon: például a Mercedes-Benz gyárbővítése, amellyel a cég a legmodernebb termelési technológiáját hozza az országba.
2019-01-15 16:21:49
velemenyezd: Rekordeladásokkal zárta a BMW az elmúlt évet Magyarországon is
hiszen az idén is több újdonságot mutatnak be a feltörekvő szegmensekből, köztük az eddigi legnagyobb, X7-es szabadidőautót, valamint a teljesen elektromos hajtású Mini modellt.
Az elmúlt évben a bajor gyártó ismét megdöntötte saját rekordját az elektromos és plugin hibrid modelljeivel: összesen 160 darab "i" járművet adtak el Magyarországon, ebből a teljesen elektromos i3-bó
2019-01-15 15:51:53
velemenyezd: ITM: több mint 300 felsőoktatási fejlesztés valósul meg 280 milliárdos forrásból
keretében hozták létre például az egyetem háromdimenziós kutatási központját és neurorehabilitációs centrumát is - jelezte.
Oláh András, a PTE-ETK dékánja kiemelte, a kar az elmúlt tíz évben nyolcmilliárd forint fejlesztési forráshoz jutott európai uniós és hazai finanszírozási keretekből. Az ETK hallgatói létszámát ez idő alatt 2300-ról több mint 3200 főre növelte, oktatóik
2019-01-15 15:21:55
velemenyezd: Nagy értékű szoftvert adományozott az NI Hungary Kft. a Debreceni Egyetemnek
oktatják a villamosmérnök hallgatókat, emelve a piacképes, gyakorlatorientált képzés színvonalát.
Felidézte, hogy a vállalat már eddig is jelentős összegű adománnyal, az elmúlt három évben mintegy 60 millió forint értékű eszközzel, szoftverekkel támogatta a kart.
Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője elmondta: a műszaki és természettudományos képzést támogató
2019-01-15 14:52:30
velemenyezd: Ösztöndíjprogramot hirdetett a robotika iránt érdeklődők számára a RoboCup Szövetség
a legfontosabb, a csapatok belenéznek egymás munkájába, ami segítheti fejlődésüket. A közösséget hallgatók, doktoranduszok, professzorok és ipari szakemberek tartják életben, akik minden évben találkoznak, hogy összemérjék és megosszák tudásukat a kutatási versenyek széles skáláján.
Az ösztöndíjprogram révén idén a magyar kutatók is csatlakozhatnak a világon egyedülálló robot
2019-01-15 14:52:14
velemenyezd: A legjobb magyar artistaművészek a Fővárosi Nagycirkusz új műsorában

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a programot bemutató keddi sajtótájékoztatón kiemelte, hogy az elmúlt évben a magyar artistaművészet legnevesebb képviselőit kérték fel, hogy rendezői tevékenységükkel segítsék a Fővárosi Nagycirkusz munkáját. Ennek a folyamatnak a részeként az idei évet nyitó Főnix - Tűzcirkusz című előadást Rippel Viktor és Rippel Ferenc rendezi.|
2019-01-15 14:52:05
velemenyezd: Iszlám Állam - A katalán rendőrség feltételezett dzsihadista terroristacsoportot számolt fel Barcelonában
elhagyja a dél-európai országot, Szíriában csatlakozzon a terrorszervezethez, és részt vegyen az ott dúló harcokban.
A szaktárca internetes oldalán található összesítéséből kiderült: a múlt évben Spanyolországban 29 embert vettek őrizetbe dzsihadista terrortevékenységgel összefüggésben.
A spanyol hatóságok ezen kívül 32 feltételezett dzsihadista terrorista elfogásában k
2019-01-15 14:01:55
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Volkswagen AG, Ford Motor Company, Hungary Kft, Debreceni Egyetemnek, RoboCup Szövetség, Fővárosi Nagycirkusz, Iszlám Állam, Oláh András, Ábrahám László, Fekete Péter, Rippel Viktor, Rippel Ferenc, londoni alsóház, kilépés feltételeiről, sürgősségi ellátás, magyar csipkekészítés, andalúz parlamentben, kormány 2018-ra, elmúlt évet, robotika iránt, legjobb magyar, katalán rendőrség, második bizalmi, szabály felülírja, brit választási, parlamenti választások,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.