Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Zala megyében 4 százalékkal csökkent az álláskeresők száma
keresett munkát a kirendeltségek segítségével. Tavaly 750 pályakezdő került első alkalommal nyilvántartásba, 150-nel kevesebb, mint egy évvel korábban.
A foglalkoztatási főosztály tájékoztatása szerint decemberben 950 nem támogatott, új álláshelyet jelentettek be a munkaadók. Az elmúlt évben 12,1 ezer támogatás nélküli álláshely volt a megyében, 1100-zal több, mint egy évvel
2018-01-22 14:52:57
velemenyezd: Baleset miatt teljes útzár Pusztamonostor külterületén

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerintaz ütközés következtében a kisbusz az árokba csapódott, utasai közül hatan megsérültek, őket a mentők ellátják.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a forgalmat Pusztamonostor felől Szentlőrinckáta felé, Jászfényszaru felől Zsámbok irányába terelik.
2018-01-22 14:23:01
velemenyezd: Nyomozást rendelt el az ügyészség az Elios ügyében

Gyugyi Csilla tájékoztatása szerint az Európai Unó Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) igazságügyi ajánlásai esetén követett protokollnak megfelelően, a Pest Megyei Főügyészség nyomozást rendelt el, amelynek teljesítésével a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg.
A Legfőbb Ügyészség január 12-én közölte, hogy megkapta az OLAF jelentését, amely igazságügyi aj
2018-01-22 12:32:49
velemenyezd: Vádat emeltek két szlovák telefonos csalóval szemben

Zsilka László tájékoztatása szerint az ügyészség a vádlottakat hétrendbeli kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével, valamint 913 rendbeli csalás vétségével vádolja, mindkét vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.
Az ügyészség kezdeményezte, hogy a bíróság érdemben bírálja el a sértettek polgári jogi i
2018-01-22 12:12:42
velemenyezd: Lovassy Krisztián világranglista-4. scratch-ben és vb-induló

A magyar sportági szövetség tájékoztatása szerint az Európa-bajnoki ezüstérmes Lovassy kiemelkedő szereplésével Magyarország a 15. helyen áll a nemzetek világranglistáján. Ez pedig egy kvótát ér a február 28. és március 4. közötti hollandiai világbajnokságra, melyre az első 24 nemzet szerez kvalifikációt. Az MKSZ jelezte, egy pontszerző verseny ugyan még hátravan az UCI rangs
2018-01-22 12:02:44
velemenyezd: Női kézilabda NB I - A nyártól norvég edző irányítja a Debrecent

A debreceni klub tájékoztatása szerint a tréner két évre kötelezte el magát.
"Azóta is napi rendszerességgel követem a magyar bajnokság történéseit, hogy eljöttem Székesfehérvárról, és felfigyeltem rá, hogy a DVSC szezonról szezonra előbbre lépett" - nyilatkozta Jensen a hajdúsági együttes honlapjának. Hozzátette: a játékoskeretben lát "potenciált", de mivel a magyar baj
2018-01-22 10:22:17
velemenyezd: Szijjártó: nincs konzuli védelemért regisztrált magyar állampolgár Kabulban

A külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatása szerint a KKM a Terrorelhárítási Központtal és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálattal együttműködve folyamatosan vizsgálja a Kabulban történő eseményeket. A KKM konzuli főosztálya, valamint a Kabulba akkreditált ankarai nagykövetség és iszlámábádi konzulátus azonnal felvette a kapcsolatot az afganisztáni és európai partnerekkel
2018-01-22 08:13:59
velemenyezd: Szlovák és magyar erdészetek méhészeti együttműködése
Jaroslav Regec, a Szlovák Köztársaság Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Hivatalának vezetője és Milan Belica, a Nyitrai Önkormányzati Régió elnöke.
Pintér Zoltán projektmenedzser tájékoztatása szerint Vértestolnán méhészeti oktató termet, valamint méz- és viaszfeldolgozást bemutató üzemet létesítenek, valamint Szomódon 200 családos terepi méhest telepítenek.
A projekt
2018-01-18 11:38:24
velemenyezd: Rétvári: Magyarország egyre biztosabb jövőképet tud nyújtani

Rétvári Bence kifejtette: a diplomás munkanélküliség a fiatalok körében lényegében megszűnt, jobbak az elhelyezkedési lehetőségek mint 5 vagy 10 éve, és a bérek is egyre magasabbak, 2013 óta folyamatosan nőnek.
Hozzátette: Magyarországon a frissen végzettek foglalkoztatási rátája 90,5 százalékos, míg az unióban 82,8 százalék. Jobban megéri tanulni és jobban megéri dolgo
2018-01-18 11:11:38
velemenyezd: Magyarország is bemutatkozik Európa egyik legnagyobb turisztikai vásárán Madridban
választotta úti céljául. 2017 októberének végéig 147 ezren érkeztek Magyarországra a dél-európai országból, többen mint 2016 hasonló időszakában.
A madridi magyar nagykövetség tájékoztatása szerint mindez annak is köszönhető, hogya hét minden napján van közvetlen légi összeköttetés a két ország között, három légitársaság is repül Budapestre több spanyol városból.
A FITUR
2018-01-17 18:24:38
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Felszámoltak egy szíriai-lengyel embercsempész szervezetet Németországban
akiknek "az volt az egyetlen reményük, hogy új életet kezdhetnek Németországban, távol a háborútól és az üldöztetéstől" - emelte ki a német belügyminiszter.
A szövetségi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak szíriai állampolgároknak adták el a vízumokat, akik közel-keleti arab országokból utaztak be Németországba, Lengyelországon keresztül, repülővel.
A banda
2018-01-17 16:44:35
velemenyezd: Osztrák jégkorongliga - A vezetőedzővel és egy légióssal hosszabbított a Fehérvár AV19

A klub tájékoztatása szerint a szakvezető Hannu Järvenpää, illetve a kapus Mac Carruth idény végén lejáró kontraktusát toldották meg.
Az 54 esztendős finn szakember december 1-jén vette át a székesfehérvári gárda irányítását, azt követően, hogy elődjét, a francia-kanadai Benoit Laporte-ot menesztették. Järvenpää a 2015/16-os idényben négy hónapot dolgozott már a klubnál.
2018-01-17 14:54:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lovassy Krisztián, Fehérvár AV19, Tóth Anikó, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Gyugyi Csilla, Európai Unó Csalás Elleni Hivatalának, Pest Megyei Főügyészség, Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát, Legfőbb Ügyészség, Zsilka László, Terrorelhárítási Központtal, Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálattal, Jaroslav Regec, Szlovák Köztársaság Földművelésügyi, Vidékfejlesztési Hivatalának, Milan Belica, Nyitrai Önkormányzati Régió, Pintér Zoltán, Rétvári Bence, Hannu Järvenpää, Benoit Laporte-ot, álláskeresők száma, nyártól norvég, szíriai-lengyel embercsempész, légióssal hosszabbított, kirendeltségek segítségével,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.