Regisztráció  Belépés
lambert: 5 étel, amit minden nap kellene fogyasztani
magunknak, ami igazi bónusznak tűnik, és nem teher számunkra.

Ezen a gondolatmeneten elindulva kereste fel a Harvard Egyetem adjunktus professzorát, Teresa Fung táplálkozási szakértőt, hogy megtudja, mely ételek tartalmazzák a legtöbb a tápanyagot.

Fung öt élelmiszert említett, amit nap mint nap kellene fogyasztani, írja az MNN.

Áfonya
2018-04-18 22:45:29
zgfumag: Kéri László: a migránsozás olyan népbutítás, amire az utóbbi
különbség a legerősebb ellenzéki és a 40 százalék alatt mért fideszes között, hogy ha működik az átszavazás a legerősebb ellenzékire, akkor megverhető a kormánypárt embere."

A szakértő azt tapasztalja, hogy Orbánék migránsozása hat a legjobban:

" A lakosság egyharmada elhitte a nem létező migránsfenyegetést, meg azt, hogy Orbán megvédett bennü
2018-04-10 21:59:23
tinka1951: Nógrádi: „Borul” a német társadalom
nő akár négy-nyolc gyereket is szül, míg a német nők jellemzően egy gyermeket hoznak a világra. A Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt.

Wolfgang Schäuble, a Bundestag elnöke a napokban azt mondta, az iszlám hozzátartozik Németországhoz, és ehhez hozzá kell szokni, mert a történelem megállíthatatlan. A bizton
2018-04-04 05:58:14
velemenyezd: Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten
semleges súlyozás.
A Richter és a Mol továbbra is masszívan csökkenő trendben mozog. A korrekciós hullámok intenzívek lehetnek, de egyelőre tartós fordulatot nem várnak az Equilor szakértői.
A Magyar Telekom a korábbi csökkenés után oldalazó mozgást végez, itt lehet számítani egy hamarosan induló pozitív korrekciós hullámra - tették hozzá.
Az elemzésben felidézték,
2018-04-01 07:04:05
menusgabor: A békemenet üzenete: A haza minden előtt!
szükségünk migránskvótára, és nem vállaljuk a bevándorlóország státusát!

De maradjunk házunk táján, és idézzük fel a múltból például az Állami Számvevőszék 2007-2008-as szakértői jelentéseit. Szemezgessünk a Gyurcsány-kormány országrontó tetteinek sokaságából!

A CÖF-CÖKA az ÁSZ magyar nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó, több száz oldalas jelentés
2018-03-30 22:15:40
velemenyezd: Soltész: Európa szegényebb lesz, ha egyetlen kisebbség is elvész
vezetőket, hogy a nemzeti kisebbségek megmaradásáért ők is mindent megtegyenek, mert "a színes Európa sok nemzetből és azok sok hagyományából áll".
Tárnok Balázs, a Rákóczi Szövetség jogi szakértője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy mintegy 50 ezer aláírás hiányzik a szükséges egymillióhoz. A polgári kezdeményezés érvényességének egyik feltétele már teljesült: 7 európai uni
2018-03-24 10:31:15
velemenyezd: Az új büntetőeljárási törvény is téma volt a Jogi beszélgetések című konferencián
továbbá lehetőség nyílik arra, hogy az ügyészség és a védők között az ítéletre, a büntetésre is kiható megállapodás szülessen.
Kritikaként fogalmazta meg ugyanakkor, hogy szűkül a szakértők védők általi bevonásának lehetősége, és egyenlőtlenségek lesznek az előkészítő ülésekre való felkészülés tekintetében is.
Sárközy Tamás, a Magyar Jogászegylet elnöke előadásában arról
2018-03-23 15:12:13
velemenyezd: Trócsányi: Magyarország minden segítséget megad Bosznia-Hercegovina európai uniós integrációjához
tekintettel kiemelten fontosnak tartja a nyugat-balkáni térség, így Bosznia-Hercegovina európai uniós integrációját és minden segítséget megad az ország erőfeszítéseihez mind politikai, mind szakértői szinten.
A magyar igazságügyi miniszter felhívta a figyelmet a határozott büntetőpolitika kialakításának fontosságára.
A tárgyalásokon a felek egyetértettek abban, hogy szo
2018-03-23 13:43:06
velemenyezd: EU-csúcs - A huszonhetek elfogadták tárgyalási irányelveiket a jövőbeli EU-brit kapcsolatokra vonatkozóan
jóváhagyásukat adták a szigetország kilépését követő átmeneti időszakhoz, amelynek feltételeiről néhány napja állapodtak meg a felek főtárgyalói.
Az irányelveket részletező dokumentum szakértők szerint nem tartalmaz meglepetéseket.
Az Európai Tanács mindenekelőtt üdvözölte a felek tárgyalódelegációi által a hét elején elért megállapodást, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy bi
2018-03-23 13:31:27
velemenyezd: Az EP alkotmányügyi bizottsága szerint "mély aggodalomra" adnak okot a magyarországi fejlemények

A 15 igen szavazattal, négy ellenében, öt tartózkodás mellett jóváhagyott dokumentumban hangsúlyozták: Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós alapértékek súlyos megsértésének kockázata, ezért indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítása.
Az elfogadott szövegben5 im
2018-03-21 18:01:26
velemenyezd: Az Európai Bizottság éjfélig választ vár Lengyelországtól a jogállamisági aggályokra
megsértése esetén - végső esetben akár az érintett állam szavazati jogának a felfüggesztésével is járhat, ehhez azonban az összes többi tagország egyhangú támogatására van szükség, amit szakértők szinte kizártnak tartanak.
Az utóbbi időben sok bírálat érte a lengyel kormányt, elsősorban amiért sokak szerint csorbítani kívánja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Varsó szeri
2018-03-20 18:46:09
velemenyezd: Szakértők: kiemelkedő a turizmus januári növekedése

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden azt közölte, januárban 10,4 százalékkal nőtt az idegenforgalom, a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 7,6, a belföldi vendégek által eltöltötteké 13,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
Guller Zoltán kiemelte: Budapesten több mint 25 százalékkal emelkedett a belföldi turisták száma, és a Balatonnál is
2018-03-20 10:55:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kéri László, Európai Bizottság, Harvard Egyetem, Teresa Fung, Kossuth Rádió, Nógrádi György, Wolfgang Schäuble, Magyar Telekom, Állami Számvevőszék, Tárnok Balázs, Rákóczi Szövetség, Sárközy Tamás, Magyar Jogászegylet, Európai Tanács, Központi Statisztikai Hivatal, Guller Zoltán, migránsozás olyan, német társadalom, békemenet üzenete, haza minden, huszonhetek elfogadták, jövőbeli EU-brit, magyarországi fejlemények, jogállamisági aggályokra, turizmus januári, gondolatmeneten elindulva,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.