Belépés
gereica: Alma fánk!
cukor
1 csomag sütőpor
olaj ( sütéshez )
porcukor+ fahéj tetetejére
lekvà ( bàrmilyen ìzű )
Elkészìtés:
Az almàkat nyersen, hàmozzuk meg , nagylyukú reszelőn lereszeljük.
A levét kifacsarjuk.
Ezutàn hozzàadjuk a tojàsokat, a két féle cukrot, és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet.
Őssze
2015-10-01 16:17:21
bubszi: Húsgombóc almás káposztával
dl félszáraz fehérbor, 2 erőleveskocka,
1 csipet szárított majoránna 1 csipet szárított borsikafű,
4 nagy édeskés alma (starking)

1. A hagymát és a fokhagymát meghá­mozzuk, a hagymát finomra vágjuk.
A szalonnát apróra felkockázzuk.
A savanyú káposztát kissé kiöblítjük, lecsepegtetjük.
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.

2. A darált
2010-10-02 10:35:58
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
levét kifacsarjuk, sütőporral elkevert, fokhagymát meghá­mozzuk, hagymát finomra, szalonnát apróra, savanyú káposztát, sütőt előmelegítjük, lecsepegtetjük, előmelegítjük, erőleveskocka, felkockázzuk, káposztával, kifacsarjuk, lereszeljük, fokozatosan, kiöblítjük, tetetejére, fokhagymát, sütőporral, szárított, borsikafű, majoránna, húsgombóc, félszáraz, szalonnát, nagylyukú,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.