|
|
|
|
cukor
1 csomag sütőpor
olaj ( sütéshez )
porcukor+ fahéj tetetejére
lekvà ( bàrmilyen ìzű )
Elkészìtés:
Az almàkat nyersen, hàmozzuk meg , nagylyukú reszelőn lereszeljük.
A levét kifacsarjuk.
Ezutàn hozzàadjuk a tojàsokat, a két féle cukrot, és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet.
Őssze |
2015-10-01 16:17:21 |
|
|
|
|
dl félszáraz fehérbor, 2 erőleveskocka,
1 csipet szárított majoránna 1 csipet szárított borsikafű,
4 nagy édeskés alma (starking)
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk.
A szalonnát apróra felkockázzuk.
A savanyú káposztát kissé kiöblítjük, lecsepegtetjük.
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.
2. A darált |
2010-10-02 10:35:58 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
levét kifacsarjuk, sütőporral elkevert, fokhagymát meghámozzuk, hagymát finomra, szalonnát apróra, savanyú káposztát, sütőt előmelegítjük, lecsepegtetjük, előmelegítjük, erőleveskocka, felkockázzuk, káposztával, kifacsarjuk, lereszeljük, fokozatosan, kiöblítjük, tetetejére, fokhagymát, sütőporral, szárított, borsikafű, majoránna, húsgombóc, félszáraz, szalonnát, nagylyukú, |
|
|
|