|
|
|
|
(Pommes Georgette)
Hozzávalók: 10 db közepes nagyságú burgonya (egyforma) 60 db rákfarok és olló, 25 dkg champignon gomba, 5 dkg vaj, só. bors, 5 dl rákmártás.
A megtisztított gombát kockára vágjuk, vajban megpirítjuk, megsózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a darabokra vágott rák húsát és összekeverjük a rákmártással. A megmosott burgonyákat egészben megsütjük, lev |
2010-11-10 05:24:58 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Pommes Georgette, megtisztított gombát, darabokra vágott, megmosott burgonyákat, megtisztított, összekeverjük, hozzátesszük, megpirítjuk, burgonyákat, hozzávalók, champignon, megsütjük, megsózzuk, darabokra, megmosott, mártással, rákmártás, georgette, burgonya, nagyságú, rákfarok, egészben, egyforma, kockára, töltött, közepes, |
|
|
|