|
|
|
|
|
2019-06-09 11:07:58 |
|
|
|
|
Borbás Marcsi műsorvezető elmondta: sok visszajelzés érkezett a nézőktől korábbi sorozata, a Gasztroangyal kapcsán, hogy szeretnének főzni tanulni, új recepteket megismerni. Ez hívta életre a főzőműsort, amelyet úgy állítottak össze, hogy a kezdő szakácsok is elsajátíthatják belőle a főzés tudományát. Azt szerették volna, hogy azok is, akik nem rutinos főzők, kapjanak olyan p |
2019-01-07 11:32:25 |
|
|
|
|
|
kiderül, hogy bár fontosak a hagyományok a főzésben, néha érdemes áthágni a szabályokat és csavarni egyet a jól megszokott recepteken.
A vidám és lendületes műsor kiegészíti a Gasztroangyal kulturális, hagyományőrző tematikáját, hiszen aprólékos részletességgel magyarázza el a nézőnek egy-egy fogás elkészítésének fortélyait.
A Gasztroangyal továbbra is szombaton 17 órak |
2018-12-30 11:30:18 |
|
|
|
|
Hozzávalók:
birsalma
cukor (70 dkg cukor 1kg pépesített birsalmához)
Elkészítés
A birsalmát megmossuk, nem kell meghámozni, felnegyedeljük, a magházakat kivágjuk. Egy fazékba feltesszük főzni, kevés vizet öntünk csak alá, mert egyré |
2018-11-08 19:04:29 |
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
70 dkg liszt
1 kis pohár tejföl
2 tojássárgája
1 kocka élesztő
25 dkg vaj
12 dkg zsír
2 kk. só
1,5 dl tej
Az élesztőt 1,5 dl tejben felfuttatjuk egy kis cukorral, majd a liszthez öntjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a z |
2018-11-08 18:41:11 |
|
|
|
|
Gasztroangyal receptjei közt bukkantam erre a listára amit nagyon hasznosnak tartok ezért bemásoltam magamnak és arra gondoltam Ti is biztos hasznát veszítek "konyhatündér" szerepkörben:-))
¤
negyed teáskanál: 1,25 ml
fél teáskanál: 2,5 ml
egy teáskanál: 5 ml
egyharmad csésze: 80 ml
fél csésze: 120-125 ml
háromnegyed csésze |
2018-04-17 21:11:00 |
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=lHXvhpVxYSw
------------------------------------
Rózsa Péter: A valósàg 20 percben -- https://www.youtube.com/watch?v=xQkkEivsdeo ,
------------------------------------
Gasztroangyal 2012.06.09..avi
https://www.youtube.com/watch?v=ANLSuLbe4xc
------------------------------------
Virágzó bio-birodalom a |
2018-02-11 00:22:27 |
|
|
|
|
Zöld dió lekvár
/Gasztroangyal receptje/
Hozzávalók:
1 kg zöld dió
víz
2-3 db alma
2 db bio citrom kifacsart leve és lereszelt héja
1 teáskanál citromsav
1 vaníliarúd kikapart belseje vagy vaníliás cukor
½ kg cukor, ízlés szer |
2017-06-21 06:58:25 |
|
|
|
|
Krumplis sajtos pite " Gasztroangyal"
Hozzávalók: tészta: /Eredeti / 25 dkg vaj, 35-40 dkg liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi sütőpor, só, kevés víz. töltelék: 1/ 2 kg krumpli, 25-30 dkg reszelt sajt, 1 nagy pohár tejföl, újhagyma. Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrtam és vajazott lisztezett pite formába tettem. A krumplit megmostam és héjával együtt megfőztem. |
2017-01-11 11:55:50 |
|
|
|
|
lába. Körömből is tud |
2016-09-11 15:36:20 |
|
|
|
|
kis finomság rápiruljon!
Juj, írni is laktató volt, nem még enni?!
Jó sütést!
http://www.gasztroblo |
2016-08-29 11:26:27 |
|
|
|
|
a bőrömben.
Mert most már csak az tesz bo |
2016-07-03 20:21:32 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Duna Televízióban, Borbás Marcsival, Duna Televízión, Brindza András·, Borbás Marcsi, Rózsa Péter, nézőktől korábbi, kezdő szakácsok, főzés tudományát, nézőnek egy-egy, birsalmát megmossuk, magházakat kivágjuk, fazékba feltesszük, liszthez öntjük, tojások sárgáját, listára amit, tészta hozzávalóit, krumplit megmostam, részletességgel, elsajátíthatják, elkészítésének, felnegyedeljük, gasztroangyal, gasztronómiai, hagyományőrző, pannonhirnok, |
|
|
|