|
|
|
|
Kaszinótojás salátaleveleken tálalva sonkával és franciasalátával
Hozzávalók:
50 dkg mexikói vegyeszöldség
2 dl tejföl
citromhéj
mustár
majonéz
cukor
só
csemege uborka
2-3 meghámozott alma
friss fejessaláta
5-6 db tojás
pirosarany
vékonyra vágott sonka
Elkészítés:
A mexikói zöldséget megf |
2013-11-08 21:50:30 |
|
|
|
|
majonézes saláta
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
|
2013-03-23 10:36:31 |
|
|
|
|
|
díszítjük piros paprikából kivágott |
2012-12-13 05:31:13 |
|
|
|
|
szerint díszítjük piros paprikából kivágott virágszirmokkal, petrezselyem levelekke
|
2012-12-12 16:33:01 |
|
|
|
|
|
díszítjük piros paprikából kivágott |
2011-10-17 05:19:19 |
|
|
|
|
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
2,5 dl zöldségleves |
2011-04-06 05:38:44 |
|
|
|
|
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
20 dkg sárgarépa (tisztítva mérve)
35 dkg krumpli (tisztítva mérve)
10 dkg alma (hámozva mérve)
citromlé,só,bors
6 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
2,5 dl zöldségleves / h |
2011-03-15 19:35:41 |
|
|
|
|
Pulykás-joghurtos franciasalátaHozzávalók:
60 dkg mirelit franciasaláta alap, 2 alma, 3 csemege uborka, 40 dkg pulykamellfilé, só, őrölt bors, 3 evőkanál olaj, 4 dl natúr joghurt, 1 evőkanál mustár, 1 csokor petrezselyem, 4 evőkanál olívaolaj, friss kakukkfű a díszítéshezElkészítés:
A mirelit franciasaláta-alapot forrásban lévő vízben 1 |
2009-08-09 14:23:35 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
mexikói zöldséget, franciasalátával, salátaleveleken, virágszirmokkal, pulykamellfilé, franciasaláta, vegyeszöldség, franciasalát, franciasalta, kaszinótojás, petrezselyem, zöldségleves, aaaaaaaaarw, franciasalá, fejessaláta, díszítéshez, meghámozott, fagyasztott, tulwwjrandi, dermesztve, paprikából, pirosarany, elkészítés, hozzávalók, zöldséget, zöldborsó, |
|
|
|