|
|
|
|
hozzávalók 4 főre
Orosz céklasaláta
* 1 kisebb kígyóuborka
* 3-4 szem főtt krumpli
* 1 fej vöröshagyma
* 20 dkg zöldborsó, leforrázva
* 1 db sült cékla
* 1 pohár tejföl
* 2-3 tk mustár
* só
* b |
2010-11-04 15:36:26 |
|
|
|
|
* 5-6 db nagyobb cékla
* 1 kisebb friss torma
* 3 ek ecet
* 2 evőkanál cukor
* 1/4 kk só
* 1/2 kk őrölt kömény
elkészítés
1. A tormát és a céklákat hámozzuk meg.
2. Mindkettőt sajtreszelőn reszeljük |
2010-09-24 21:01:46 |
|
|
|
|
|
* 10 dkg majonéz
* 3 ek ecetes torma
* 2 dl joghurt
* só
* őrölt bors
elkészítés
1. A céklát alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük.
2. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk, majd |
2010-08-05 19:21:04 |
|
|
|
|
cékla
* 10 dkg majonéz
* 3 ek ecetes torma
* 2 dl joghurt
* só
* őrölt bors
elkészítés
1. A céklát alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük.
2. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és vékony csíkokra vá |
2010-08-05 15:50:58 |
|
|
|
|
|
* 1 kg cékla
* 10 dkg majonéz
* 3 ek ecetes torma
* 2 dl joghurt
* só
* őrölt bors
elkészítés
1. A céklát alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük.
2. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, |
2010-08-05 15:13:44 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
céklákat hámozzuk, céklát alaposan, megtisztítjuk, sajtreszelőn, céklasaláta, vöröshagyma, kígyóuborka, meghámozzuk, elkészítés, hozzávalók, leforrázva, mindkettőt, halfilével, majonézes, reszeljük, zöldborsó, alaposan, evőkanál, céklákat, egészben, hámozzuk, lehűtjük, csíkokra, nosalty, nagyobb, majonéz, |
|
|
|