Belépés
velemenyezd: MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
döntéseiket a főpolgármester-jelöléssel kapcsolatban.
Közölte, az ellenzék akkor járt el helyesen, ha Tarlós Istvánnal szemben egyetlen ellenzéki jelöltet állít. Elmondta: a háttérben már zajlanak az erről szóló egyeztetések. A történelmi felelősséget a politikai szervezetek többsége érzi, aki ebből kimarad, az nyilvánvalóan a Fidesz szándékait fogja segíteni, ez pedig a vál
2018-10-10 14:26:11
velemenyezd: ITM-államtitkár: Magyarország elkötelezett a román-magyar gázszállítási folyosó fejlesztésében
energiabiztonságért felelős utazó nagykövet is részt vett.
Kaderják Péter szerint a tervezett román-magyar gázvezeték-fejlesztési projekt magyarországi munkálatai a megfelelő ütemben és rendben zajlanak. Csanádpalotán az engedélyek birtokában már kivitelezési fázisban van a két 4,5 megawattos (MW) kompresszor gépegység áttelepítésével létrejövő új kompresszorállomás létesíté
2018-10-08 17:30:17
velemenyezd: CAFe Budapest - Ma kezdődik a Budapest Ritmo világzenei fesztivál
Romengo, a Kanizsa Csillagai, a Khamoro, a Ternipe, a Romano Drom, Miczura Mónika közreműködésével, a Várkonyi Csibészek felvezetésével.
A fesztivál ideje alatt szakmai események is zajlanak. A Budapest Ritmo Konferencián pénteken jelen lesznek a világzenei színtér fontos szereplői (fesztiválszervezők, kiadók, újságírók), európai zenei szervezetek (European Music Council, a E
2018-10-05 07:04:34
maroka: Imádság csodát tesz az egészségre
tudjuk, hogy az ima hatással van az emberi agyra, én a háttérben zajló neurofizikai összefüggéseket akartam megérteni. Tudatos állapotban az agyban leginkább gyors bioelektromos folyamatok zajlanak, amit alvás közben is történik. A gyors szemmozgásos alvás, a REM fázis, ezen kívül van még egy fázis is a lassú hullámú alvás, amit gyors szemmozgás nélküli alvásnak is neveznek. Ahogy
2018-10-03 13:51:01
kalmanpiroska: A láthatatlan közösség
kell tennie, akárcsak engem (sőt a Zsidókhoz írt levél íróját is, minket, és a Bárány minden követőjét), teljesen megváltoztatja a képet és új szívet ad nekem. Nagy és titokzatos dolgok zajlanak. Nem vagyunk egyedül. Imádságaim talán egyetlen, ámde nélkülözhetetlen hangot jelentenek egy szimfóniában, mert én hiszek a szentek közösségében. Szükségünk van egymásra. Egyetlen ember im
2018-10-02 19:25:14
velemenyezd: Nobel-díj - Dank Magdolna: az immunológiai megközelítés forradalmasítja az onkológiai ellátást
veserák, a fej- és nyakdaganatok, valamint a húgyhólyagrák, amelyek nagyon jól reagálnak az immunonkológiai gyógyszerekre, ezeket nevezik immunogén daganatoknak. Ezeken túlmenően jelenleg is zajlanak a más daganatokat érintő kutatások - tette hozzá Dank Magdolna, aki szerint a cél az, hogy a jövőben rutinná váljon az immunonkológiai kezelés.
Az eddigi eredmények szerint az im
2018-10-01 19:54:18
velemenyezd: Irodalom, kiállítás az őszi könyvtári napok salgótarjáni programsorozatában
programsorozat sajtótájékoztatóján hétfőn elmondta, hogy a rendezvények Salgótarjánban a Balassi Bálint Könyvtárban, a Beszterce-lakótelepi, a zagyvarónai és a Forgách-telepi fiókkönyvtárban zajlanak, de Nógrád megye több mint 90 könyvtára is csatlakozott az országos programhoz.
A Balassiban hétfőn kiállításmegnyitóval emlékeznek Iványi Ödönre, az intézmény egykori igazgatójá
2018-10-01 11:42:02
velemenyezd: Kettős állampolgársági vita - Menczer: a magyar külügyminisztert nem lehet megfélemlíteni

Menczer Tamás úgy fogalmazott, Ukrajnában kormányzati, állami háttérrel zajlanak a magyarság elleni támadások, amire bizonyíték, hogy Szijjártó Péter azt követően került fel egy Ukrajna ellenségeit felsoroló ukrán szélsőséges honlap listájára, hogy kritizálta Petro Porosenko ukrán elnököt.
A magyar külügyminisztert azonban nem lehet megfélemlíteni, a kárpátaljai magyaro
2018-09-30 13:51:26
foldinefehereva: Zajlanak a harcok
ORSZÁGSZERTE ZAJLANAK A FIDESZES BELHARCOK
Rövid időn belül két olyan hír is megjelent a sajtóban, ami fideszes belharcokról szól. Egerben és Barcson is egymásnak feszülnek a kormánypártiak, utóbbi helyen az egyik fideszes kirúgta volna a másikat, de a többi ezt titkos szavazáson megakadályozta.

Egerben magasabb szintekig jutott el az ellentét, egyenesen Nyitrai Zso
2018-09-28 21:51:42
velemenyezd: Hídmosás miatt négy helyen lesz éjszakai forgalomkorlátozás a jövő héten

A tájékoztatás szerint a munkálatok hétfőtől péntekig 23.30 és 04.30 között zajlanak. Szerdán a Lánchíd és a városligeti Millenniumi híd, csütörtökön a Szabadság híd és hétfőtől péntekig a Váralagút tisztítása történik majd.
2018-09-28 14:49:23
velemenyezd: Szijjártó: ha Ukrajna konzult utasít ki, arányos választ ad Magyarország
hajtottak végre Magyarország egyik ukrajnai konzulátusán, egy NATO-tagállam képviseletén, magyar fennhatóságú területen.
Magyarország külképviseletein kizárólag olyan tevékenységek zajlanak, amelyek teljes mértékben összeegyeztethetőek a nemzetközi és a magyar joggal - szögezte le a tárcavezető.
A kettős állampolgárság bevett Európában, és ha egy állam valóban az Európai
2018-09-23 14:02:01
velemenyezd: Bemutatták a világjátékokra utazó speciális olimpiai csapatot
évfordulójáról.
Lengyel Lajos, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a kosárlabdázókkal és a streetballosokkal nagyon jó a kapcsolatuk, és mivel szombaton a Hősök terén zajlanak a Magyar Kosárlabdázás Napjának eseményei, felvették a kapcsolatot a kosárlabda-szövetséggel.
"Azzal kerestük meg a kosarasokat, hogy ha reggeltől övék a Hősök ter
2018-09-22 19:11:51
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
CAFe Budapest, Budapest Ritmo, Dank Magdolna, Tarlós Istvánnal, Kaderják Péter, Kanizsa Csillagai, Romano Drom, Miczura Mónika, Várkonyi Csibészek, Budapest Ritmo Konferencián, European Music Council, Balassi Bálint Könyvtárban, Iványi Ödönre, Menczer Tamás, Szijjártó Péter, Petro Porosenko, ORSZÁGSZERTE ZAJLANAK FIDESZES BELHARCOK, Nyitrai Zso, Lengyel Lajos, Magyar Speciális Olimpia Szövetség, Magyar Kosárlabdázás Napjának, román-magyar gázszállítási, láthatatlan közösség, immunológiai megközelítés, onkológiai ellátást, őszi könyvtári,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.