Regisztráció  Belépés
kocskiendre: Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
akinek tetszik valami, másnak nem. Ez van. Nem lehet döntéseket hozni úgy hogy az mindenkinek tetszen. Képzeld el ha nem lennének törvények. Szabad lopni, ölni,stb.
Kérdésedre válaszolva: Tisztelem más tulajdonát. Lennének dolgok amit büntetés nélkül el tudnék lopni, de nem teszem. Nem az enyém!
Miért nem gyilkolok? Mert nem vagyok gyilkos. Amikor valakit megölnek, akk
2018-04-19 13:54:36
lambert: Házad több is lehet, de hazád csak egy
beolvasztó szándéka, de korunk új találmánya, a globalizáció is az identitás eltüntetésére törekszik. Ez a folyamat országok és népek saját identitásának eltűnésével járhat. Kérdésére válaszolva, identitásom dolgában valóban mélyen vallásos vagyok, és megmaradásunkért folytatott küzdelmünkben igen fontos szerepet tulajdonítok a magyar egyházaknak. Az én tudatomban mindig egy helye
2018-04-18 23:39:52
maroka: Ferenc pápa: Hallgassák meg Alfie Evans szüleinek ......
is nemet mondtak. Alfie-ért világszerte nagyon sokan mozdultak meg imával, petíciókkal, tüntetésekkel és a közösségi médiában való hírveréssel. A szülők Ferenc pápához fordultak. Erre válaszolva április 4-én, szerdán a Szentatya Twitter-üzenetben kérte, hogy hallgassák meg fájdalomkiáltásukat.
Ferenc pápa Charlie Gard esetében is felszólalt, azt kérve, hogy az orvosok kísérjé
2018-04-09 20:46:27
zgfumag: Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálati cég kémkedése
a menekülteken történő segítés emlegetésével.

Siewerték kíváncsiak voltak ekkor már, hogy mit akarnak tőlük a rejtélyes külföldiek, ezért egy ponton visszatérő kérdésére válaszolva azt hazudták nekik, hogy van egy adatbázisuk a menekültekről, holott ilyesmivel sosem rendelkeztek, de ez a későbbiekben még fontos lesz.

Egy hónappal később, februárban ismét ta
2018-04-05 20:10:20
maroka: 2018. április 3 hétfő - Mária Magdolna Hírül vitte a ...
hitre. A mai evangéliumi rész szereplője Mária Magdolna, aki Jézus sírjához megy húsvét hajnalán. A sír üres, a halott Krisztust nem találja ott, ezért sírni kezd. A két angyal kérdésére válaszolva nagyon őszintén elmondja, hogy mit gondol a történtekről, mi a lehetséges magyarázat arra, hogy az Úr holtteste nincs ott, ahová elhelyezték a temetés napján. Ezt mondja: ,,Mert el
2018-04-03 10:29:53
velemenyezd: Választás 2018 - Karácsony: Békés megye többet fog kapni kormányváltás esetén
teszi, ami szerinte a politika lényege: közel az emberekhez, az ő érdekeiket szolgálja. Ígéretei mögött tettek, politikai tudás és tisztesség van - fogalmazott.
A fórumon kérdésekre válaszolva Karácsony Gergely beszélt elképzeléseiről, hogy hogyan hívná vissza a Magyarországról elvándorolt fiatalokat és orvosokat, hogyan tenné rendbe az oktatást és az egészségügyet, és milye
2018-03-29 21:55:29
velemenyezd: Választás 2018 - MSZP: véget kell vetni a "fideszes bűnszervezet" működésének
hogy szerinte a "helyi fideszes nagyurak" szintén létrehozták a "maguk Mészáros Lőrinceit", akiken keresztül bonyolítják a közbeszerzéseket.
A szocialista képviselő kérdésekre válaszolva elmondta, a választási kampányban az MSZP hozta a legtöbb áldozatot, hiszen 48 helyen engedte át az indulás jogát.
Az MSZP sehol nem zárkózik el akár a legesélyesebb jelölt visszalépte
2018-03-24 13:12:05
velemenyezd: Választás 2018 - Fidesz: Vona Gábor váljon meg a Jobbik nemi erőszakkal fenyegető alelnökétől!
ilyen kijelentések. Novák Katalin emellett azt is kérte, hogy ne közösködjenek egy olyan párttal, amelynek második embere ilyen megnyilvánulásokra képes.
Novák Katalin kérdésekre válaszolva a "Simicska-média" Fidesz ellen indított lejárató kampányának újabb hazug elemeként értékelte a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár e
2018-03-23 15:21:35
velemenyezd: Franciaország félmillió eurós segélyt nyújt a Donyec-medencében élőknek
kétoldalú gazdasági együttműködés keretében több nagyszabású projektet terveznek megvalósítani Ukrajnában, így például nagyméretű napenergia-erőművek építését.
Újságírói kérdésre válaszolva a franca diplomácia vezetője nem zárta ki további szankciók bevezetésének lehetőségét Oroszországgal szemben, az Ukrajnától önkényesen elcsatolt Krím félszigeten megrendezett orosz elnökvá
2018-03-23 14:31:26
velemenyezd: Ankara Washingtonnal is tárgyal rakétavédelmi rendszer vásárlásáról

Újságírói kérdésre válaszolva hangsúlyozta: nem tud róla, hogy a washingtoni ajánlat az Oroszországtól beszerzendő Sz-400-as légvédelmi rendszerek alternatívája lenne.
Aksoy kifejtette, hogy Törökország légvédelmi szükségleteinek megoldása évtizedes igény. Ez idő alatt Ankara az Egyesült Államokkal és más NATO-szövetségesekkel is egyeztetett, de nem született megállapodá
2018-03-23 10:41:03
velemenyezd: Választás 2018 - Republikon-konferencia: korszak- és rendszerváltást ígértek az ellenzéki politikusok
nevezte a helyzetet. Arról beszélt, hogy amilyen ütemben válik mind ismertebbé a taktikai szavazás fogalma, akár 1-2 millió emberhez is eljuthat ennek a híre. Tóka Gábor egy kérdésre válaszolva kétharmad körüli kormánypárti mandátumarányt valószínűsített.
Virág Andrea, a Republikon Intézet elemzője ugyanakkor a legfrissebb kutatások alapján arról beszélt, hogy a Fidesz várhat
2018-03-22 18:42:26
velemenyezd: EU-csúcs - May: az orosz fenyegetés nem ismer határokat
mellett.
Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő aláhúzta: az egység a legerősebb politikai jelzés, amit most küldhet az Európai Unió.
Újságírói kérdésre válaszolva Dalia Grybauskaite litván elnök csütörtökön azt közölte, a Szkripal-ügy miatt országa is fontolgatja orosz diplomaták kiutasítását, ahogyan azt az Egyesült Királyság tette.
Leo Va
2018-03-22 17:02:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Alfie Evans, Bayer Zsolt, Mária Magdolna Hírül, Vona Gábor, Ankara Washingtonnal, Szentatya Twitter-üzenetben, Charlie Gard, Mária Magdolna, Karácsony Gergely, Mészáros Lőrinceit, Novák Katalin, Egyesült Államokkal, Tóka Gábor, Virág Andrea, Republikon Intézet, Federica Mogherini, Európai Unió, Dalia Grybauskaite, Egyesült Királyság, ellenzéki politikusok, orosz fenyegetés, mindenkinek tetszen, identitás eltüntetésére, folyamat országok, magyar egyházaknak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.