Belépés
velemenyezd: Rétvári: több mint négymilliárd forint jut idén gyerekek táboroztatására
szívbeteg, étkezési zavarral élő, koraszülött, lelki sérült, hallás-, illetve égési sérült, továbbá más betegséggel élő vagy azokból gyógyuló gyerekek. Önkéntes segítők teszik emlékezetessé a táborozás napjait, amelyet 24 órás orvosi és ápolói felügyelet mellett töltenek a gyerekek.
"Minden ilyen turnus töltekezés a fiataloknak, ami erőt ad a betegségekkel való küzdelemben" -
2018-09-11 10:52:16
velemenyezd: Novák: 26 milliárdból megújulnak az Erzsébet-táborok

Novák Katalin azt mondta, hogy jövőre indulnak a munkálatok. A rekonstrukció 2020 nyarára fejeződhet be, de végig zökkenőmentesen folyik majd a táborozás.
Az idei nyári Erzsébet-táborok augusztus 31-én lezárultak - közölte az államtitkár, hangsúlyozva, hogy sikeresen, biztonságban, nagyobb fennakadások nélkül zajlottak az események.
Az államtitkár szavai szerint az
2018-09-07 14:13:53
velemenyezd: Erdészeti egyesület: idén is sikeresek voltak az erdei vándortáborok
koordinált programban a felsős és középiskolás gyerekekből álló csoportok tagjai egy-egy hét alatt 50-80 kilométert gyalogolva fedezték fel a hazai erdőket. Az iskolás csoportok a 65 napos táborozási időszak alatt összesen mintegy 150 ezer kilométernyi utat jártak be a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és a Pilis természeti és kulturális értékeit bemutató útvonalakon. Minden t
2018-08-29 19:04:18
velemenyezd: Erzsébet-táboros kárpátaljai gyerekeket köszöntöttek az Országházban
legszebb helyein.
Az államtitkár azt kívánta a fiataloknak, hogy örömmel gondoljanak az itt töltött időre és térjenek vissza.
Bódis József a közmédiának nyilatkozva azt mondta: a táborozás olyan közösségformáló erő, amely egy életet meghatározhat.
A közreadott sajtóanyag szerint a kárpátaljai magyar gyermekek utolsó turnusában 218 gyermek és 28 kísérő pedagógus vaká
2018-08-24 14:41:11
minitoys: Barbie: erdei táborozás baba - 29 cm, többféle


A Barbie: erdei táborozás baba - 29 cm, többféle leírása:Megérkezett a világhírű Barbie Baba termékcsalád legfrissebb kollekciója. Több féle változatban kapható, bármely változatban szállíthatjuk, az ár 1 babára és kiegészítőre vonatkozik.
2018-08-21 15:13:25
maroka: Bulit szervezhetünk, de az igazi örömöt Jézus adja
Acamps Nyári Fesztivál a Balatonnál
2018. augusztus 13. hétfő 17:57
Táborozást, zenét és élményeket sok fesztivál kínál szerte Európában. De egy teljesen új életet? Az Acamps Nyári Fesztivál, amelyet augusztus 8. és 12. között első alkalommal szervezett meg nemzetközi szinten a brazil alapítású Shalom Katolikus Közösség Révfülöpön, nem kevesebbet ígért ennél. Bővebben [li
2018-08-13 23:33:13
velemenyezd: Tíz százalékkal bővülhet idén a nyári játékpiac
nyári játékok közül a labda is jobban eladható - ismertette.
A Regio friss kutatása szerint a nyári gyermekfelügyelet megoldása 10 magyar családból 4-nek okoz nehézséget. A nyári táborozást minden 2. család választja, amire 1 hétre a többség maximum a 20-40 ezer forintot költ.
A Formatex adatai szerint a játék-kereskedelemben 15-20 százalékkal nő az értékesítés a foci vb
2018-06-22 07:05:02
velemenyezd: Bővült a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat
részeként hamarosan megépül a Kesztölc és Esztergom közötti kerékpárút.
A kormánybiztos hozzátette, a vízi- és kerékpáros vándortáborok állami támogatásának köszönhetően újjáéledt ez a táborozási forma. A Palócföldtől a Dunakanyarig vezető egyik útvonal végpontját is Kesztölcön alakították ki.
Völner Pál (Fidesz-KDNP), a térség országgyűlési képviselője elmondta, az új k
2018-06-08 11:25:56
velemenyezd: Ombudsman: nem védik eléggé a gyermekeket a táboroztatás jogszabályai
trambulint ellenőrizte, de akkor a védőfelszerelés már megvolt.
Az ombudsman jelentéséből kiderül: az egészségügyi hatósági ellenőrzés során nem vizsgálták, hogy a táboroztató a táborozás teljes időtartama alatt biztosította-e kiképzett elsősegélynyújtó jelenlétét, és arra sem tértek ki, hogy a táborban volt-e elkülönített betegszoba. A hatóság azt pedig nem észlelte, hogy a
2018-06-04 16:10:40
minitoys: Bogárka hálózsák
Éppen ezért szükséged van egy hálózsákra, ami most ráadásul egy édes kis bogárka mintájával készült. Élénk színeivel és aranyos arcocskájával legyen szó sátrazásról a szabadban, vagy egy táborozás, biztosan bátran és nyugodtan fog elaludni a gyermek a hálózsákban. Kialakításának köszönhetően könnyedén bele lehet bújni, és cipzárral ki is húzhatod. A hálózsák egy bogárka mintás tás
2018-05-09 22:10:03
minitoys: Barbie: erdei táborozás baba - 29 cm, többféle


A Barbie: erdei táborozás baba - 29 cm, többféle leírása:Megérkezett a világhírű Barbie Baba termékcsalád legfrissebb kollekciója. Több féle változatban kapható, bármely változatban szállíthatjuk, az ár 1 babára és kiegészítőre vonatkozik.
2018-03-31 10:43:41
velemenyezd: Soltész Miklós: A legkisebb településen élők ugyanolyan fontosak számunkra, mint a nagyvárosok lakói
Székelyudvarhely és Csíkszereda között. Hozzátette: a táborhely, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye ifjúsági pasztorációs céljait szolgálja majd. A támogatásból megvásárolják a táborozásra kiválasztott területet, megoldják annak víz és villanyellátását, és felépítik rá a szükséges épületeket, födött közösségi tereket.
Soltész Miklós ugyanakkor azt is bejelentette
2018-03-18 19:02:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pilis Bike, Soltész Miklós, Novák Katalin, Bódis József, Barbie Baba, Acamps Nyári Fesztivál, Shalom Katolikus Közösség Révfülöpön, Völner Pál, Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye, erdei vándortáborok, igazi örömöt, nyári játékpiac, táboroztatás jogszabályai, legkisebb településen, nagyvárosok lakói, táborozás napjait, betegségekkel való, rekonstrukció 2020, idei nyári, államtitkár szavai, hazai erdőket, iskolás csoportok, közmédiának nyilatkozva, táborozás olyan, életet meghatározhat, közreadott sajtóanyag,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.