Regisztráció  Belépés
pikasso: Akkor én most kilépek ?
hagyni ezeket de akkor azt fogják hinni hogy győztek vagy hogy igazuk van.Lehet hogy a stresszmentes élet alap pillére hogy ne tedd ki magad ilyen atrocitásnak.Ha külhonban próbálsz szerencsét ha rendeződnek a soraid jelentkezz a még jó érzésűek várnak!Tényleg ha itt ugyan úgy mint a kormányban nem lenne ellenzék akkor egymással is azon vitáznának hogy bezzeg nyoc éve a mostani sz
2018-01-21 22:14:08
schuro: Az izlandi mágia és a boszorkányság múzeuma
tárgyak mégiscsak a a Strandagaldur medvék, amelyek hordható ruházatot jelentettek. A legfélelmetesebb az, hogy ezeket a leggingeket egy felnőtt férfiak bőréből készítették. Állítólag ez szerencsét hozott a viselőjére, hiszen ezeket specifikus varázslatokkal vonták körbe.

2018-01-21 08:43:00
agnesst: Czakóné Ágika
csendes,
hisz ártatlan, mint a bárány,
tapasztaljuk köztük járván.

Kívánok most szépet és jót,
Ágnes nevűekhez méltót,
szép családot, boldogságot,
szerencsét s nagy gazdagságot!2018-01-20 16:31:28
jjanosne: Harmóniakártyám
pontyféle. Bőséget, pénzt, ahogy anyanyelvünk is fogalmaz: a "halpénzt" jelenti. A mesében a kifogott aranyhalnak varázshatalma van, teljesíti a jó ember 3 kívánságát, a megérdemelt szerencsét is jelenti. Ez a lap olyan, mintha aranyhalat fogtál volna - fogalmazd meg 3 legfontosabb kívánságodat, s küldj legalább 3 ismerősödnek Harmóniakártyát. A babona beválik!

Szerelmi
2018-01-20 13:49:26
schuro: A La Paz-i boszorkánypiac
lakosok inkább a szárított lámaembrióra, a sullura szavaznak, ami szerencsehozó talizmánnak számít, ezért az árusoknál kötegekben lógnak. Szinte minden ház padlója alá temetnek egyet, hogy szerencsét hozzon a majdani lakóknak.


A szárított tatu is keresett porték
2018-01-18 21:53:36
nonoyoyo: Mi az a kriptovaluta bányászat?
mozgatják ezt a piacot, de maga az ötlet nekem szimpatikus és még egy olyan "titokra" is rájöttem, amiben semmi újdonság nincs. Ha valaki hirtelen és meggondolatlanul akar meggazdagodni, szerencsétől függően bukhat nagyot vagy nyerhet gazdagon. Én a régi takarékbélyeges megoldást választottam: lassan, de biztosabban, emellett informálódok tanulok és ezeket alkalmazom is.
Így
2018-01-17 11:04:04
agica2004: Harmonia.......
önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresők
2018-01-16 14:51:20
tinka1951: 3 csillagjegy, aki a legszerencsésebb
találni, amelyekből könnyedén sikert kovácsolhatsz magadnak. Mindezek ellenére érdemes elfogadnod és megértened, hogy még a te szerencsédnek is megvannak a maga határai, korlátai, a jó szerencsét soha ne vedd természetesnek. Érezz hálát mindenért, amit az élet tálcán kínál neked. Figyelj mindenkor bámulatos megérzéseidre, és tudni fogod, milyen irányba haladj, hogy rád mosolyogjon
2018-01-15 13:09:48
chillik: Tompa Mihály - A titkos beteg.

Tompa Mihály - A titkos beteg.

Büszkén lépett az ifju a világba,
Mely nem töltvén be a nagy álmakat:
Más nép között keresni jobb szerencsét,
Sarut köt és vándorbotot ragad;
Frigyet sért és szent kapcsot pártütőn bont,
Könnyelmüen elhagyva a szülő hont.

2018-01-15 05:18:00
decotext: Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
Csak úgy megemlíteném, hogy az amerikai földrész s főleg
az USA éa Caada európai kivándorlókkal telt meg! Akkor az
1/3-a Európának gazdasági meneküld volt s kiment szerencsét
próbálni s akkor nem csak 3-4 millió ment ki innen hanem
sok száz millió......

s a kivándolás nem állt meg:
https://www.portfolio.hu/img/upload/res/orig/imfemigr1-20160720.p
2018-01-13 20:09:29
velemenyezd: Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bácskai alvás nélkül nyerte első egyéni érmét
esetekben - mondta a döntőről a váltóval Eb-ezüst- és -bronzérmes, illetve világbajnoki második Bácskai. - Ettől függetlenül nem érzem teljesen magaménak a bronzérmet, sose szerettem a szerencsét, de az elmúlt időben nem igazán volt benne részem, szóval mondhatjuk, hogy kijárt nekem."
Bácskai úgy lett harmadik, hogy miután visszaesett a hatodik helyre, ketten kicsúsztak előtt
2018-01-13 19:23:05
ametiszt54: 2018. évi történelmi évfordulók 01. 01.
vagy amit cselekszik, az egész évben ismétlődni fog. Aki újévkor korán reggel megmosakodott a kútnál, az egész évben friss volt. Aki pedig hajnalban elsőként húzott vizet a kútból, az szerencsét hozó ,,aranyvizet" merített, amiből a családtagokat is megitatták. Nagyon fontos volt a jó cselekedet az év első napján. Ugyanakkor sokféle tiltás is létezett.

Előírá
2018-01-13 13:43:19
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Czakóné Ágika, Tompa Mihály, izlandi mágia, boszorkányság múzeuma, titkos beteg, déli harangszót, stresszmentes élet, soraid jelentkezz, felnőtt férfiak, kifogott aranyhalnak, megérdemelt szerencsét, babona beválik, szárított lámaembrióra, sullura szavaznak, árusoknál kötegekben, majdani lakóknak, szárított tatu, ötlet nekem, régi takarékbélyeges, papot Istennel, kutya férfi, saját dolga, maga határai, élet tálcán, nagy álmakat, szülő hont,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.