Regisztráció  Belépés
zgfumag: " Ha a Fideszre szavazunk, még kapunk kétezer forintot is..
a Flóri is, hogy bizony mi isszuk meg a levét. Azok olyan aranyos emberek. Azt mondták, ha a Fideszre szavazunk, még kapunk kétezer forintot is. Idejönnek reggel valakik, elvisznek a szavazásra, utána kapjuk pénzt. És így is lett! Az olyan jó, ha valaki betartja amit ígért! A Gyurcsány az sosem tartotta be. Igen, volt egy is gulyás, meg zene, egy kis bor, bár a szomszéd gyerek az
2018-04-17 21:24:03
zgfumag: Több mint 700 olyan szavazókör van, ahol feltűnően sok az ér
azaz nem a Fidesz-KNDP listájára, illetve egyéni jelöltjére leadott szavazatokat érintik: azaz a kormánypártnak kedveznek.
Az országos pártlistás szavazólap levélben történő szavazásra készült mintáját mutatja Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője (Budapest, 2018. március 19)Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
A listás szavazatok eltűnése

A
2018-04-10 20:58:33
menusgabor: Nincs Cím
lélekszámú településeken a hagyományos fideszes bázis kibővült újabb szavazókkal, akiket feltehetően az ,,ország megvédésének" a célja és a migránsoktól való félelem vett rá a szavazásra.

3. Az adatok azonban azt is mutatják, hogy 2018-ban két Magyarország létezik. Részben a már korábban is tapasztalt város-vidék törésvonal miatt, de még inkább a politikai pr
2018-04-09 22:00:42
koszegimarika: Választás előtti éjszaka Nem színházba, nem kiállításra
Választás előtti éjszaka

Nem színházba,
nem kiállításra,
nem előadásra,
szavazásra készítem fel
ruháimat s lelkemet.
Lilaszoknyát veszek majd fel
megfontolom, mit teszek...

Lefekvés előtt egy kicsit elmélkedem:
azt, hogy elmegyek, eldöntöttem,
szívem hazaszeretettel töltöm fel,
de kire voksolok az még eldöntetle
2018-04-08 16:57:38
menusgabor: Ébresztő, hazafiak!
azon leszek, hogy népszavazással újra Alkotmányunk legyen."

A Jobbik EU imádó üdvöskéje, a vásárhelyi győző Márky-Zay Péter ajánlata pedig még több balliberális jelöltre való szavazásra buzdít:

Ez már maga a megvalósult koordináció, minden ezzel ellenkező fogadkozás ellenére. Hányszor tagadták ezt Vonáék és most mégis ? Mi jöhet és mi jön még ?

Mi
2018-04-06 18:30:44
zgfumag: A balos szavazóknak már közel fele átszavazna az esélyes job
időben ugrásszerűen megnőtt.

A Závecz Research az Index megrendelésére februárban és márciusban is felmérést készített arról, hogy mennyire hajlandók az ellenzékiek a taktikai szavazásra. Kiderült, hogy egyre inkább.

A Jobbik esélyes jelöltjeire a többi ellenzéki párt szimpatizánsainak 43%-a lenne hajlandó egyéniben voksolni.

Ez egy hónappal kor
2018-04-05 20:16:16
zgfumag: Olvasói levél: Országomat egy hűtőmágnesért
játszó

kislányomnak.3 óra körül jöttünk haza, akkor már be volt dobva a postaládánkba a férjem nevére szóló boríték. Vezérünk buzdítja őt szavazásra, megnevezve, kire kéri a szavazatot.
Én nem kaptam. Mi ez a megkülönböztetés?Mert a párod vagy fidessssss es vagy volt valami fidessssss gyülè
2018-04-04 20:14:47
lambert: Gabay Dorka:AZ EU ÉS A MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK
nagy a baj. Arra kérek minden jobbikost, hogy alaposan gondolkozzon el: milyen érdeke fűződhet Heller Ágnesnek és a többi balliberális, 2006-ot tagadónak ahhoz, hogy a Jobbikra történő szavazásra buzdítsa elvtársait. Az én gyanúm a következő: Gyurcsány, illetve a balliberális erők a Jobbik hátán próbálnak visszakapaszkodni a hatalomba.

- Mára egyért
2018-04-03 19:38:00
zgfumag: Márki-Zay kihirdette a legesélyesebb ellenzéki jelöltet mind
listáit" - mondta a hódmezővásárhelyi polgármester. ,,Listán mindenki szavazzon a szívéhez legközelebb álló, bejutásra esélyes pártra, viszont az egyéni jelölteknél mindenkit taktikai szavazásra buzdítunk." Márki-Zay ezért arra kérte a baloldali szavazókat, hogy szükség esetén szavazzanak a Jobbik jelöltjére, és fordítva.

Az eddigieken felül elindult e
2018-04-03 18:52:49
zgfumag: Bayer Zsolt annyira kiborult az uszító propagandát elítélő l
Zsolt a történtekből levonta a következtetést, hogy ezután bátran lehet kampányolni a kormány mellett a templomokban. Ugyanakkor nagyon megviselte, hogy az esperes még a Comedy Central szavazásra biztató videóira is utalt a prédikációjában. Arra gyanakodnak, hogy Bödőcsék a nem túl okos Emőkével és tahó Gáborral a Fidesz szavazóin gúnyolódtak.

Mivel Bayert már hosszú é
2018-04-03 18:43:18
zgfumag: A Soros-alapítványtól a Soros-tervig
telefonon országosan még biztattak szavazási részvételre, de következménye nem lett. Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben; az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jó napot. (Orbán Viktor)

2007

Mi az ajtót a Nyugatna
2018-03-30 22:05:15
zgfumag: mit kell tudni a taktikai szavazásra buzdító oldalakról?
2018. március 27. kedd

Esélyes jelöltek - mit kell tudni a taktikai szavazásra buzdító oldalakról?Ha a világ valóban olyan egyszerű lenne, ahogyan azt a kormánypártok hazudják a szavazóiknak, akkor egyetlen ellenzéki jelölt lenne mind a 106 egyéni választókerületben. A valóságban ez még az esetleges további visszalépések esetén sem les
2018-03-28 21:56:07
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nincs Cím, Gabay Dorka, MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK, Bayer Zsolt, Pálffy Ilona, Nemzeti Választási Iroda, Máthé Zoltán, Jobbik EU, Márky-Zay Péter, Závecz Research, Heller Ágnesnek, Comedy Central, Mivel Bayert, Országos Választási Bizottság, Orbán Viktor, balos szavazóknak, legesélyesebb ellenzéki, uszító propagandát, taktikai szavazásra, sosem tartotta, szomszéd gyerek, kormánypártnak kedveznek, országos pártlistás, listás szavazatok, hagyományos fideszes, migránsoktól való,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.