Regisztráció  Belépés
velemenyezd: A civil szervezetek október 2-ig regisztrálhatnak a NAV-nál az 1 százalékokért

A közlemény szerint a regisztrációhoz a NAV honlapjáról már letölthető a 17EGYREG adatlap, melyet elektronikusan kell benyújtani az adóhivatalhoz. Az adatlaphoz mellékelni kell a szükséges nyilatkozatokat, okiratokat, illetve igazolást.

Az előzetes regisztráció a kedvezményezetté válás feltétele. A szervezet a regisztráció évét követő évben, azaz 2018-ban részesül
2017-09-12 15:55:24
moonshadows: Vadnyugati történetek (1)
Kisz Kokid. - Mi a rossebet tömtetek ebbe, hogy ilyen rohadt büdös? Szárított teveszart?
- Nem hinném. Ilyen állat errefelé nincs. Különben is, mi bajod vele? Ez színtiszta vörd. Regisztred báj Billy Kid. Sok bölény árán vettük.
- Ez akkor is büdös, és teli van finánc-buggal. - Köpött egy tenyérnyi zöld makrót a tűzbe Kisz Kokid. - De térjünk a tárgyra, mert kevés a gépi
2017-09-10 19:05:50
velemenyezd: Magyar-lett - Még kaphatók jegyek
programokkal várják, feltűnnek majd korábbi válogatott játékosok, és lesz szakmai felvezetés is. Tíz szurkoló számára pedig megnyílik az út, hogy a stadionban nézze meg a vb-selejtezőt.
"Aki regisztrál, részt vesz egy sorsoláson, és a tíz nyertes kísérőjével együtt átsétálhat a Groupama Arénába" - mondta.
Hangsúlyozta, a legfontosabb, hogy jó hangulat, sportszerű szurkol
2017-08-31 09:21:46
sarkadykati: Ezt gyorsan kiteszem
2017-08-18 17:38:05
bfabio: Újabb önkény vagy újabb szelekció?
mit csinälnak az eddig feltöltös kàrtyàt hasznàlo külföldiek ? Nekem is van 5 éve feltöltös telefonom ...el akartam dobni, mivel külföldi àllampolgàr ilyet nem regisztràlhat , aztàn tegnap felhivott a szolgältato, bàrmilyen magyar àllampolgàr nevére regiszträlhatok, csak adjam meg adatait ...végülis megadtam a baràtnöm adatait
2017-07-01 10:05:25
decotext: Újabb önkény vagy újabb szelekció?
nincs sehol számla, vagy hivási lista, stb.)

Továbbra sem értem, hogy ha egy külföldinek (itthon) egy ilyen telefonja van azzal mit kezd a magyra hatóság? Hogy hogy "rendben" ha regisztrál? És? Mit regisztrál? Aztán ha a külföldi ezután egyszerüen kicseréli a telefonját akárhol az EU-ban? Ja, és minden alkalommal regisztrálnom kell majd az ilyen töltös telefonomat?
2017-06-20 07:04:23
decotext: Újabb önkény vagy újabb szelekció?
Az új törvény értelmében a kártyás (feltöltős) telefonokat is regisztrália kell a tulajdonosnak! Ez lehet, hogy a raoming megszünése miatt volt így előkészítve? Mi lesz az itt levő, itt élő, de külföldi feltöltős telefonos tulajokkal, ha a raoming kaszirozás nincs, hogyan regisztrálnak majd és hova?

https://www.google.de/?gws_rd=ssl#q=K%C3%A1rty%C3%A1s+telefonok+regisztr
2017-06-19 18:17:44
velemenyezd: Meseolvasás és illusztrációkészítés a Hegyen-Völgyön Mesefesztiválon
mogyorós pelékről. Aki rajzolni sze
2017-05-18 07:05:55
velemenyezd: Hetente kétszer, átlagosan 4,3 kilométert futnak a magyarok
kiemelte, a válaszadók 54 százaléka viszi a mobiltelefonját, 16 százalékuk okosóráját vagy futóóráját a futásra, főleg azért, hogy mérje a megtett távot, de több mint felük egyéb adatot is regisztrál vele.
A felmérés szerint a válaszadók többségének (58 százalék) elsődleges motivációja, hogy fitt maradjon, 43 százalékuk kikapcsolódni szeretne, míg minden harmadik futónak a fo
2017-04-28 13:26:20
elegemvanebbol: Az önismerettől az áhított állás megszerzéséig
interneten is találhat akár olyan weboldalakat, ahol ingyenes képzések, tanfolyamok vannak, ahol akár otthoni körülmények között is tanulhat és akár állást is találhat. Tehát elég lesz, ha regisztrál, és máris hallgathat hanganyagokat, végrehajthat különböző feladatokat és jobban megismerheti azt a szférát, ami érdekli.
- Szabaduljon ki otthonról: járjon el új helyekre, múz
2017-03-31 11:58:32
velemenyezd: Újra csúcsdöntés lehet az ötödik Országfutáson

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a rendezvényen bárki ingyenesen részt vehet, ha regisztrál az orszagfutas.hu oldalon, és ezen a napon bárhol, bármikor teljesít legalább 5 kilométert futva, gyalogolva vagy túrázva. Az eseményhez - melynek védnöke Monspart Sarolta tájfutó világbajnok - olyan hírességek is csatlakoznak, mint Csipes Tamara és Csipes Ferenc olimpiai b
2017-03-16 10:31:30
kicsoda57: Farmerama 2016.12.
Üdv Farmerek!

A legegyszerűbb válasz erre a kérdésre: megnézed a postafiókodban a regisztrációkor kapott levelet és annak dátuma mindent elárul.

Amennyiben már nincs meg ez a levél, akkor a regisztrációkor futó event segíthet belőni a dátumot. Talán emlékszel rá, melyik event futott éppen, amikor létrehoztad a farmodat.
Az event ismertetőkben megkeresed é
2016-12-28 21:58:19
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hegyen-Völgyön Mesefesztiválon, Kisz Kokid, Billy Kid, Groupama Arénába, Monspart Sarolta, Csipes Tamara, Csipes Ferenc, civil szervezetek, áhított állás, ötödik Országfutáson, közlemény szerint, 17EGYREG adatlap, adatlaphoz mellékelni, szükséges nyilatkozatokat, előzetes regisztráció, kedvezményezetté válás, regisztráció évét, rossebet tömtetek, tenyérnyi zöld, tűzbe Kisz, stadionban nézze, eddig feltöltös, megtett távot, felmérés szerint, válaszadók többségének, szervezők csütörtöki,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.