Regisztráció  Belépés
cserhat3: Nyitott Könyv – Nyitott Szív Salgótarjánban
megnövekedett felelősségével...
Megismertük a Történelmi, Katonai Szent Lázár és Ispotályos Lovagrend tevékenységét, e nemzetközi szervezethez tartozással járó áldozatos, önzetlen munkával. Lovag Bornemisza Attila ma alkotó ereje tejében lévő, nyíltszívű, nagy munkabírású elnöke a Batsányi - Cserhát Művészkörnek.
Bartók Anikóval főként szép verseinek felolvasása révé
2017-12-12 14:44:24
velemenyezd: Pásztor István a Duna-díj idei kitüntetettje
boldogulni tud a szülőföldjén.
Pásztor István nagyrabecsülésének adott hangot a határon túliak számára "a közmédiát megkerülhetetlen hírforrássá és intellektuális táplálékká" tevő munkával kapcsolatban, jelezve, hogy ezek a közösségek megtalálták a helyüket ebben a struktúrában, és részei lehetnek a nemzet közös terének.
Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit
2017-12-12 13:10:21
menusgabor: Márai Sándor - Idézetek
embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felordítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Minth
2017-12-08 20:00:35
velemenyezd: Kihirdették a Diákhitel Központ képzőművészeti pályázatának győzteseit
és Fényes Gábor fotográfus értékelte.
A legjobbnak ítélt húsz alkotást december 13-ig t
2017-12-08 12:21:56
foxworkinspace: És az meg mi, hogy Miskolc egyetemének rektora, KÖTELEZŐ megjelenést ír elő a diákoknak, Simicskó beszédére!?
— 45-ös röhögtető!

EZ - idézem: ,,Mit is jelent a tudás alapú rasszizmus? Én különb vagyok, mert itt meg ott tanultam, míg a szomszéd Gizi nem! Én kevesebb MUNKÁVAL többet kell , hogy kapjak, mint egy alacsonyabb végzettségű ember....Mindegy melyünk munkája termel nagyobb értéket!" — idézet vége, kiemelés tőlem. Szóval, ez, SZOKVÁNYOS TÉNYFE
2017-12-06 22:29:13
dandej: A Vigasztaló
vétkeztem, belül ott van a szomorúság, az örömtelenség, az elveszett mennyország. Külsőleg is megvannak a következményei. Az ember sokféleképpen akar vigasztalódni. Szórakozással, utazással, munkával. Figyelmét megpróbálja elterelni hogy ne gondoljon arra, ami fáj és ami nyugtalanítja. Isten nem így vigasztal.

Az ő vigasztalása megoldás. Nem csillapító, hanem egy életr
2017-12-03 09:40:58
velemenyezd: Simicskó: a Nyugat-Balkán stabilitásában kiemelkedően fontos a katonai jelenlét

Simicskó István elmondta: Magyarország arra a törekszik, hogy Afganisztántól Irakon keresztül a válságövezetekben segítsék a stabil életviszonyok kialakítását. Ez hangsúlyosan fontos a nyugat-balkáni tértségben is.
A Magyar Honvédség mintegy ezer katonája szolgál külföldi missziókban; a legnagyobb létszámban, csaknem négyszáz katonával Koszovóban teljesítenek szolgálato
2017-12-01 17:44:25
sz719eszter: Tiffany Stiles - Kedves gyönyörű lelkek!
ritkán emlékszik az álmaidra, emlékezni fogsz ezekre!

Rengeteg munkát végzünk az asztrális síkon is ... egész idő alatt, függetlenül attól, hogy tisztában vagyunk-e ezzel a munkával. Számos idővonal keletkezik, egymást átfedő, összeomlik és konvergál ... végül egy teljesen újabbat. Amint ez megtörténik, rengeteg zavart hoz létre sokak számára. Arról van szó, hogy mi tör
2017-11-30 09:03:12
hatibacsi: És az meg mi, hogy Miskolc egyetemének rektora, KÖTELEZŐ megjelenést ír elő a diákoknak, Simicskó beszédére!?
összerendelés....Vagy éppen csoport-értéktelenség összerendelése. Mit is jelent a tudás alapú rasszizmus? Én különb vagyok, mert itt meg ott tanultam, míg a szomszéd Gizi nem! Én kevesebb munkával többet kell , hogy kapjak, mint egy alacsonyabb végzettségű ember....Mindegy melyünk munkája termel nagyobb értéket!

Én vagyok a bíró, és te nekem ne idézz törvényeket! Én me
2017-11-29 08:00:23
velemenyezd: Élelmiszer-manufaktúrát hoz létre egy fogyatékos embereket foglalkoztató szekszárdi alapítvány
Operatív Program forrásaiból.
A 2018 őszén befejeződő projekt keretében egy csaknem 200 négyzetméteres üzemet építenek, ahol csokoládét, aszalt gyümölcsöket állítanak elő részben kézi munkával, félautomata berendezéseken - mondta Mészáros Andrea, az alapítvány ügyvezetője az MTI-nek. A manufaktúra egyben látogatóközpont is lesz, üvegfalán keresztül az érdeklődők betekinthetne
2017-11-29 07:04:30
velemenyezd: Felfüggesztik a gázszolgáltatás kikapcsolását az ünnepi időszakban
óta biztosítják, idén pedig az áramszolgáltatásról is gondoskodnak. A rászorulókat emellett ajándékgyűjtéssel és ételosztással is támogatják, az adományok szétosztásában pedig önkéntes munkával vesznek részt a társaság alkalmazottai. A szolgáltató Feszty Árpád úti telephelyén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2010 óta jelképes összegért hajléktalanszállót üzemeltet - tették hozzá.
2017-11-28 14:23:04
velemenyezd: Krónika 3. rész (határozathozatalok)
alapvetően a hatályos eljárási kódex rendszerére épülve állapítják meg a szabályokat.
Újdonság, hogy a figyelmeztetés érdemi döntésben kiszabható szankcióvá válik, a bírság közérdekű munkával történő megváltásának lehetősége pedig megszűnik.
Szigorúbban büntetik a gyermekek elleni szexuális erőszakot
Az Országgyűlés módosította a büntető törvénykönyvet (Btk.), így j
2017-11-28 10:52:43
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nyitott Könyv, Nyitott Szív Salgótarjánban, Pásztor István, Márai Sándor, Diákhitel Központ, Tiffany Stiles, Katonai Szent Lázár, Ispotályos Lovagrend, Lovag Bornemisza Attila, Cserhát Művészkörnek, Bartók Anikóval, Dobos Menyhért, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit, Fényes Gábor, SZOKVÁNYOS TÉNYFE, Simicskó István, Afganisztántól Irakon, Magyar Honvédség, Operatív Program, Mészáros Andrea, Feszty Árpád, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, katonai jelenlét, fogyatékos embereket, gázszolgáltatás kikapcsolását, ünnepi időszakban,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.