Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Fidesz: azok fizessék a Czeglédy-ügyben a kártalanítást, akik a kárt okozták!
botrányban" a gyanú szerint mintegy 3 milliárd forintos költségvetési csalás történt. Ám ennél is súlyosabbnak nevezte, hogy azoknak a fiataloknak, akik életükben először dolgoztak, a munkával kapcsolatban az az első benyomásuk, hogy nem kapták meg a bérüket. Ezért szorgalmazta mielőbbi kártalanításukat.
Pócs János szerint azonban jogos elvárás, hogy ne az adófizetők állják a
2017-10-20 13:32:05
velemenyezd: Megnyílt az agrárgazdasági kamara gödöllői szolgáltatóközpontja
választások kapcsán a NAK-elnök mindenkit biztatott a részvételre, és mint fogalmazott, optimisták, hiszen egy reprezentatív felmérés szerint a tagság alapvetően elégedett az elvégzett munkával. Győrffy Balázs a Magosz alelnökeként arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemben tudták növelni a velük együttműködő társszervezetek számát, aminek következtében már 18-an vágnak neki szövet
2017-10-20 12:32:19
velemenyezd: Magyar labdarúgó-válogatott - Storck: a fejlődés már elindult
viszonylatban is kiválóak, a kitűzött célok eléréséhez azonban további komoly, professzionális munkára van szükség. Egyértelműen látható, hogy a fejlődés már elindult, további alázatos munkával pedig fenn is tartható - szögezte le.
"A sportág sok tehetséggel rendelkezik, látható ez a korosztályos csapatokon is. Továbbra is úgy vélem, hogy szoros együttműködéssel, alázatos mun
2017-10-17 20:27:24
velemenyezd: Berlusconi vezeti pártja kampányát, de megválaszthatatlan
indulhat a jövő tavaszi parlamenti választásokon, miután 2013-ban adócsalásért elítélték. Berlusconit kizárták az olasz parlamentből, büntetését egy milánói idősotthonban végzett szociális munkával töltötte le.
A Corriere della Sera napilapnak adott interjúban Silvio Berlusconi elmondta, hogy az Emberi Jogok Európai Bíróságához benyújtott fellebbezésének tárgyalása november
2017-10-17 15:56:05
velemenyezd: Szatmárnémetiben átadták a Hám János római katolikus iskola szakoktatási részlegét
mindig az elméleti oktatásban vállalt szerepet. Hozzátette ugyanakkor, hogy azt tapasztalják, nagy szükség van szakmunkásokra. Az intézmény diákjaihoz szólva kijelentette, hogy a kétkezi munkával "isten munkatársaivá" válnak.
Ádámkó István, a tanintézet igazgatója elmondta, a közélelmezés-turizmus osztályban 15 fiatal készülhet a szakács mesterségre, 15 pedig pincérnek tanulh
2017-10-13 14:32:53
velemenyezd: Élelmiszer-minőség - Orbán: az európai gazdaság kötőanyaga a bizalom

Az Egyenlő minőségű termékeket mindenkinek című rendezvényen a magyar miniszterelnök nyitóbeszédében azt mondta, a bizalom természete, hogy hosszú, kitartó, kemény munkával lehet megszerezni, ugyanakkor pillanatok alatt el lehet veszíteni.
Ez különösen igaz Közép-Európában, ahol a korábbi kommunista elnyomás érzékennyé tette az emberek szabadság- és igazságérzetét - hang
2017-10-13 12:12:08
lilagondolatok: Hillai László: Öregség
előbb,
Bűneit megbánni Isten ad még időt!

Hogyha még maradtál, feladatod lehet,
Ha majd azt elvégzed, addig tart életed!

Ha segítsz másokat, örömöd ez neked,
Munkával töltöd el utolsó évedet.

Tűröd a szenvedést, mert él benned a hit,
Hogy a sok szenvedés bűntől megszabadít!

Élettől fáradtan hagyod itt testedet,
É
2017-10-13 09:46:51
velemenyezd: Katalán népszavazás - Barcelonában az egységért tüntettek a spanyol nemzeti ünnepen
egymással. Egy bár teraszának berendezését, székeket és asztalokat hajigáltak egymáshoz. A katalán rendőrségnek kellett közbelépnie, két embert őrizetbe vettek.
A spanyol nemzeti ünnepet munkával bojkottálták több mint száz olyan katalán helyi önkormányzatnál, amely támogatja Katalónia függetlenné válását, mint például Manresa, Badalona vagy Gerona.
Van, ahol az ügyfélfo
2017-10-12 15:32:56
bedmarika47: Megható történet !
fiókvezetői pozíció. Ám még ezzel sem közelítettem meg a szüleim által elátkozott férjem üzleti sikereit.

Rövidesen egy másik városban is szervizt nyitott, ami ugyan kicsivel több munkával járt, de nagyságrendekkel több bevételt hozott. Furcsa volt kimondani és megélni, de Dávid tehetsége révén igazán gazdagok lettünk.Már a gyönyörű új házunk konyhájában álltam Dávid el
2017-10-12 12:29:04
velemenyezd: A 80-as évek hazai underground koncertplakátjai tárlaton és könyvben
felidézte - az underground kultúra felszabadító erőt hozott számára. A plakátok kezdetleges technikákkal, xerox módszerrel, ceruza, ecset, filctoll, letraset felhasználásával, egyszerű kézi munkával készültek, az elkészült darabokat éjszakánként illegálisan ragasztották ki a város frekventált pontjain.
"Vannak rokon vonások azzal, ami Nyugaton történt, sőt akár utánzások is,
2017-10-11 09:01:46
velemenyezd: Fidesz: Brüsszelben megkezdik a Magyarországot elítélő Soros-jelentés előkészítését

Puskás Imre hangsúlyozta: a jelentés egyetlen valós célja Magyarország elítélése, ami abból is látszik, hogy olyan politikusokat bíztak meg a munkával, akik "Soros tenyeréből esznek", közülük hárman is megtalálhatóak azon a listán, amely Soros megbízható szövetségeseit sorolja fel.
Ebben a helyzetben arra kérnek mindenkit: minél többen nyilvánítsanak véleményt a kormányz
2017-10-04 14:31:10
velemenyezd: Meghirdették az ifjúsági tehetségkutató versenyt
elnöke, a verseny társ-fővédnöke az innováció fogalmának változására hívta fel a figyelmet, elemezte az innováció indítékát, kockázatát, a kihívásokat, és rámutatott arra, hogy kitartó munkával eredményt lehet elérni.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési is Innovációs Hivatal pályázatokon támogatja a fiatal tehetségeket, kutatókat, kezdő vállalkozásokat - mondta Pálinkás József.
2017-10-04 13:31:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hillai László, Pócs János, Győrffy Balázs, Silvio Berlusconi, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Ádámkó István, Puskás Imre, Nemzeti Kutatási, Innovációs Hivatal, Pálinkás József, kárt okozták, agrárgazdasági kamara, európai gazdaság, egységért tüntettek, spanyol nemzeti, 80-as évek, ifjúsági tehetségkutató, gyanú szerint, munkával kapcsolatban, adófizetők állják, reprezentatív felmérés, tagság alapvetően, elvégzett munkával, velük együttműködő, kitűzött célok, korosztályos csapatokon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.