Belépés
kalmanpiroska: Isten fényessége
,,Az Isten lényében olyan mérhetetlen fényesség van, hogy mindaddig elvakítja szemünket, amíg Krisztusban nem ragyog fel előttünk."

-Kálvin János-
2018-10-16 10:17:38
kalmanpiroska: Isten méltósága
,,Isten méltósága mindaddig rejtve van, amíg magát mintegy a képmásába vésve meg nem mutatja."

-Kálvin János-
2018-10-16 10:15:00
kalmanpiroska: Az Atya dicsősége
,,Az Atya dicsősége mindaddig láthatatlan számunkra, amíg Krisztusban fel nem ragyog előttünk."

-Kálvin János-
2018-10-16 10:12:35
kalmanpiroska: Isten létezése
"Isten létezése mindaddig közömbös számunkra, míg érzelmi életünket függetleníteni tudjuk tőle."

- Timothy Keller -
2018-10-13 18:08:41
lilagondolatok: Idézetek
reggel felébredsz, és a hótakaró térdig ér, ne dühöngj, hanem lapátold el a havat. Ha az életben nehéz helyzetbe kerülsz, az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy megoldod.

5. Mindaddig, amíg áldozatként tekintesz magadra, az is maradsz.

6. A sors jó volt velem, ezért úgy érzem, tartozom azzal, hogy én is jó legyek.

7. Ha úgy éled az életedet, hogy áll
2018-10-10 11:40:49
velemenyezd: Az amerikai nép nevében kért bocsánatot Donald Trump Brett Kavanaugh főbírótól az esketési ceremónián
főbíró.

Rövid beszédében a meghallgatásra és a Kavanaugh ellen felhozott, szexuális zaklatásra vonatkozó vádakra utalva az elnök leszögezte: az Egyesült Államokban mindenki ártatlan mindaddig, amíg be nem bizonyosodik bűnössége. "Uram, az ön ártatlansága egy történelmi vizsgálat után bizonyítást nyert" - fordult Donald Trump az új főbíróhoz.
Az elnök nemcsak a bír
2018-10-09 07:04:36
kalmanpiroska: Az evangélium hirdetése
megnyerő és bátorító érvét. Ezzel nem azt akarjuk elhitetni velük, hogy jelen állapotuk nem is olyan nyomorúságos, sem a kényelmetlenség érzését és a félelmüket enyhíteni nem akarjuk mindaddig, amíg benne vannak, hanem ellenkezőleg arra késztetjük őket, hogy igyekezzenek megszabadulni nyomorúságos állapotukból. Ha nem ezt tennénk, csak lecsendesítenénk, és megkötöznénk, ahelyett,
2018-10-07 20:26:27
velemenyezd: Szakmai konferenciát rendeztek az NKA múltjáról és jelenéről Budapesten
amelyekre a magyar kultúrának szüksége van, de máshonnan nem finanszírozhatóak - hangsúlyozta, kiemelve, hogy ez igaz volt 25 évvel ezelőtt, és ma is.
A Nemzeti Kulturális Alapra mindaddig szükség van, ameddig Magyarország nem dolgozza le negyvenéves történelmi hátrányát a szovjet megszállást soha el nem szenvedő európai országokhoz képest - fogalmazott Fekete György.
2018-10-01 13:22:59
velemenyezd: Ismét sztrájkba léptek a rendőrök Szlovéniában

A szlovén rendőrök már sztrájkoltak idén februárban. Csatlakoztak ahhoz a sztrájkhullámhoz, amelyben a közszférában dolgozók a bérek erőteljes növelését követelték. A sztrájkok mindaddig tartottak, amíg le nem mondott Miro Cerar kormányfő. Sajtóhírek szerint távozásának egyik oka éppen a munkabeszüntetések és a szakszervezetek nyomásgyakorlása volt.
Radivoj Urosevic sza
2018-10-01 10:43:57
furaila: 1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRT-okra oszlott egy-párti elődből JOBB- és BALOLDALON kiválasztódó utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?""
Mindaddig így lesz, míg valaki elő nem áll az igazság NYILVÁNOS BEISMERÉSÉVEL. Annak beismerésével, hogy csődbe került az 1980-as évek végére az, amit szocializmusnak sulykoltak. Ebből a csődből csak
2018-09-27 18:47:11
kohlinka: H.Kohut Katalin: My Fair Lady (1964) - Filmajánló
szabadságban szárnyal, játszik a szavakkal, a ritmussal, a zenével, mert a bűntelenség jelenti az igazi szabadságot. Aki bűnöző, fogságban van elméletben, a bűn lehúzza a mélybe, ahol élnie kell mindaddig, míg vissza nem kapja mindazt, amit elkövetett. Ez a kulcsa a jövő bűnbocsánatának.

A filmet itt is megnézhetik:

http://port.hu/adatlap/fi
2018-09-26 16:35:12
kohlinka: H.Kohut Katalin: Bárkiről íródhatott mese
italokat, gyümölcsleveket. Kiabáltak Igazkára az aggok, hogy minek a víz, maguk mióta eszüket tudják, csak bort isznak, meg arról szól az életük, hogy érezzék magukat jól, szórakozzanak mindaddig, míg meg nem halnak, kitámadva Igazkát azért is, hogy számítógépen dolgozva, írva verseket, cikkeket, novellákat jelezte mindenkinek, mi történt vele.

Bárki a neten is kritizál
2018-09-26 16:16:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Donald Trump Brett Kavanaugh, Kohut Katalin, Fair Lady, Timothy Keller, Egyesült Államokban, Donald Trump, Nemzeti Kulturális Alapra, Fekete György, Miro Cerar, Radivoj Urosevic, NYILVÁNOS BEISMERÉSÉVEL, Kiabáltak Igazkára, esketési ceremónián, evangélium hirdetése, rendőrök Szlovéniában, rendszerváltozás forgatókönyve, képmásába vésve, hótakaró térdig, életben nehéz, egyetlen dolog, elnök leszögezte, történelmi vizsgálat, elnök nemcsak, kényelmetlenség érzését, félelmüket enyhíteni, magyar kultúrának,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.