Belépés
velemenyezd: Több mint négyezer középiskolás jelentkezett a PénzSztár versenyre

A verseny célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a pénzügyi műveltség fontosságára, játékos formában mérje fel a tudásukat és tovább bővítse az ismereteiket.
A közleményben Kerekes György István, a PénzSztár versenyközpont vezetője kifejtette, a négyfős középiskolás csapatokból 997 magyarországi, 61 erdélyi, 21 vajdasági és 16 felvidéki.
A legtöbb csapat, hetven
2018-10-10 17:29:13
velemenyezd: Romániai népszavazás - Növekedett valamelyest a részvételi kedv a referendum második napján

A központi választási bizottság (BEC) mintavételezésen alapuló becslése szerint vasárnap reggel tíz óráig (a szombaton leadott voksokat is beleértve) országszerte megközelítőleg 1 millió 325 ezer választópolgár járult az urnákhoz, vagyis a választói névjegyzékben szereplők 7,24 százaléka.
A magyar többségű megyék továbbra is sereghajtók: Kovászna megyéből 2,88 százalékos
2018-10-07 11:21:11
velemenyezd: Romániai népszavazás - Kisebb rendellenességek, alacsony részvétel jellemzik a voksolást

A központi választási bizottság (BEC) becslése szerint szombaton délután négy óráig országszerte kevesebb mint 700 ezer választópolgár, a választói névjegyzékben szereplők 3,78 százaléka adta le voksát.
A magyar többségű megyék továbbra is sereghajtók: Hargita megyében 1,5 százalékos, Kovászna megyéből pedig 1,62 százalékos volt részvétel a referendum első kilenc órájána
2018-10-06 16:51:17
velemenyezd: Romániai népszavazás - Alacsony részvételt mutatnak az első felmérések

A központi választási bizottság (BEC) becslése szerint szombaton az első három órában országszerte kevesebb mint 178 ezer választópolgár járult az urnákhoz, vagyis a választói névjegyzékben szereplők 0,97 százaléka.
Az erdélyi megyékben többnyire elmarad a részvétel az országos átlagtól. A magyar többségű megyék a sereghajtók: Hargita megyéből 0,34 százalékos, Kovászna m
2018-10-06 11:21:46
kohlinka: Kattila: Tavaszi történet

Kattila: Tavaszi történetTavasz van, amerre elhaladunk kizöldül a fű a lábunk alatt, szikrát szór a napsütés, ezernyi méhraj keresi a bimbózó virágokat, hogy a méhpempő szedésekor beporozzák, termékennyé tegyék az édesnedvű virágokat.

Nemrég még egyedül kószáltam céltalanul az utcákon, mindent szürkeség övezett, a hótakarók is feketév
2018-09-26 08:51:25
velemenyezd: Pénteken kezdődik a Debreceni Kézműves Fesztivál

Hubert Erzsébet etnográfus, a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a rendezvényen elsősorban a debreceni, a hajdú-bihari népi kézműves értékeket ismerhetik meg a látogatók, de széles kínálattal érkeznek fiatal fafaragók, fazekasok és hímzők Békés megyéből is.
Hozzátette: az értéksátorban kézműves mesterek alkotásaiból nyílik válogatá
2018-09-20 09:11:20
kohlinka: János jelenései Magyarország szentháromság végével
A bibliai könyvecskék, melyeket művészek állítottak össze, Szepes Mária szerint a legtöbb írója János nevű volt egy régi világ megtörtént helyszíneivel és általuk megöltekből szedték az információkat össze, melyek addig holt tengeri tekercsekben maradtak fenn. Az igazságalapja a Mária vallásnak a jungista dr. Melion többmillió éves aranysasként látható elmélete, állandó világapokal
2018-09-09 10:24:25
velemenyezd: Elfogták egy cigarettával kereskedő adócsaló bűnszervezet tagjait

A bűnözői csoportot egy férfi testvérpár működtette, őket egy hivatásos állományú rendőr is segítette, a szállításhoz szükséges kommunikációban a testvérpár egyik tagjának élettársa is részt vett.
A gyanúsítottak 2018 júliusától szállítottak adójegy nélküli cigarettát Nyíregyházáról, illetve Hajdú-Bihar megyéből Bács-Kiskun megyébe, és mivel nem fizették meg a jövedéki
2018-09-03 15:32:00
velemenyezd: Vihar - OKF: jellemzően a viharos szél okozott károkat

Hajdu Márton közlése szerint több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentést a fővárosból és Pest megyéből kapták.
Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés - mondta a szóvivő.
Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére vasárnapra is másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2018-09-02 10:29:11
kohlinka: 83 éve tartó utolsó magyar temetése Magyarországnak
A Volga mellől hozták megszületni Benkő Lajos néven az olaszliszkai központ gazdájaként az utolsó finn-ugor magyart közös mészárlás, tömeggyalázás, csonkítás, Lévai forgószél néven történő végrehajtása végett Borsod megye által.

Már nagyon régen művelhetik ezt, nem tudjuk az áldozatok neveit, akiket ugyanígy vérengzéssel mészároltak le állandó Sátánjuk főszereplésével Ke
2018-08-26 12:10:19
velemenyezd: Négy tusnádfürdői anyamedve és kilenc bocs áttelepítéséhez, valamint két hím medve kilövéséhez járult hozzá a m

A sajtosztály közölte: augusztus folyamán medvékre vonatkozóan 11 kérést regisztráltak Hargita megyéből, valamennyi Tusnádfürdőről érkezett szerdán. A helyi Szent Anna vadásztársaság és a helyi hatóságok hat hím medve, valamint öt anyamedve és 11 bocs kilövését vagy áthelyezését kérték.
A minisztérium négy anyamedve és kilenc bocs áthelyezését, valamint két hím kilövésé
2018-08-09 11:01:15
decotext: Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
Kedves, agyament, Ádám!

Soha sehol és senki nem mondta, hogy egy
helyi lakosnak kell befogadnia mekeültet!
Semi itthon sem a finneknél vagy a németknél!
No.-ban nem egy olyan konténer "város" van amit
az adott véros épitett és ÜRESEK!Belöled is csak a tömény irigység beszél, hogy X menekült
jobban él majd az EU-ban (munka nélkül
2018-08-08 07:58:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Debreceni Kézműves Fesztivál, Kerekes György István, Hubert Erzsébet, Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület, Szepes Mária, Hajdu Márton, Országos Meteorológiai Szolgálat, Benkő Lajos, Szent Anna, részvételi kedv, referendum második, első felmérések, cigarettával kereskedő, viharos szél, déli harangszót, verseny célja, fiatalok figyelmét, pénzügyi műveltség, közleményben Kerekes, négyfős középiskolás, legtöbb csapat, központi választási, szombaton leadott, választói névjegyzékben, magyar többségű, referendum első,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.