Belépés
dandej: Hogyan visz tovább Isten kegyelme?
"Írásommal az a célom, hogy bátorítsalak titeket, és biztosítsalak arról, hogy amit megtapasztaltok az valóban Isten kegyelmének része. Álljatok szilárdan ebben a kegyelemben!" (1Péter 5:12 - NLT fordítás)

Életünk maratonjában sok csapdával kerülünk szembe. De függetlenül attól, hogy min mégy keresztül számolhatsz Isten megtartó kegyelmével.

A
2018-10-11 12:00:24
menusgabor: Bódás János
Atyám, nevelsz.

S ha majd az életem kialszik,
nem zár örökre sírhalom,
Tenálad vár az üdv, az élet,
mert magad vagy az Irgalom.Elé megyek

A hó csendben lebben,
nagy lepke-pelyhekben
s mindent belep...
Fehér lett a sivár,
élettelen határ,
erdő, berek.

Meddig a szem elér,
2018-10-10 21:30:04
velemenyezd: A 100 Folk Celsius Heilig Gáborral folytatja tovább

Az élet megy tovább, és szerintünk Józsi sem szeretné, ha minden elveszne, aminek felépítésében oly nagy része volt. Most egy régi jó barát, Heilig Gábor csatlakozott újra hozzánk, hogy együtt próbáljuk a hiányt elviselhetővé tenni. Ezentúl a koncertjeinkkel rá is emlékezünk - közölte Littvay Imre zenekarvezető, alapító tag kedden az MTI-vel.
Heilig Gábor 1987 és 1996 kö
2018-10-02 12:01:36
eva6: Szeptember 29. a kávé világnapja
kínáljuk. Mindennapi életünk szerves részévé vált a kávé.
Más népek ugyancsak nagy becsben tartják. Az araboknál pl. évszázados kultusza van főzésének és ivásának, ami szinte szertartásként megy végbe. A Korán ugyanis tiltja az igaz hívőknek a borivást, de tiltott és a muzulmánoknál hiányzó bort jól helyettesíti a kávé, amit az "iszlám borának" is neveznek.

Kávé Le
2018-09-29 18:52:06
velemenyezd: Kiss J. László: Folytatódik Angela Merkel hatalmának lassú eróziója
országosan pedig, de különösen a keletnémet tartományokban az AfD a CDU mögött a második helyen áll, és jelentősen erősödnek a Zöldek is. A pártpolitikai rendszer olyan mértékű átalakulása megy végbe, ami kérdésessé teszi, hogy a jelenlegi nagykoalíció képes lesz-e hatékony politikát folytatni.
A szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy Németországban rendkívül jelentős be
2018-09-26 18:08:46
kohlinka: H.Kohut Katalin: A májuskosár
a lányokhoz, aszerint választottak színt maguknak, milyen szándékkal közeledtek feléjük. A fehér színűt kapó leány jelezte az ablakba tételekor a kosárnak, hogy még abban az évben férjhez megy, a rózsaszín azt, hogy a következőben. A többi szín képviselője komoly udvarlóval rendelkezett..

A virág már régóta jelentette a népeknél a temetői növényeket, amióta az apokalip
2018-09-26 16:07:59
velemenyezd: Regionális munkacsoport létrehozását kezdeményezte Brassó megye prefektusa a medveügy rendezésére
vezető, vadásztársulati képviselő és vadvédelmi szakember vett részt azzal a céllal, hogy megvitassák a megnövekedett medveállomány által gerjesztett problémákat.
Tamás Sándor, a Kovászna megyei önkormányzat elnöke felszólalásában kijelentette: nem a medveállomány megtizedelése a cél, hanem az egyensúly helyreállítása az ember és a medve együttélésében. Hozzátette: a medve h
2018-09-26 10:32:42
velemenyezd: Fidesz: Brüsszel megnyitni, nem pedig lezárni akarja a határokat a migráció előtt
határőrizet jogát a tagállamoktól, mert az Európai Unió nem megállítani, hanem elősegíteni, megszervezni és tartósan működtetni akarja a bevándorlást az európai kontinensre.
Mindez szembe megy a magyarok akaratával és érdekeivel, ezért nem fogjuk hagyni. Mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a veszélyes tervektől - szögezte le.
A kommunikációs igazgatót ké
2018-09-24 13:13:28
velemenyezd: LMP: minden gyermek után nyújtson egyenlő oktatási támogatást az állam
előkészítetlennek, átgondolatlannak ítélve azt, és radikális átalakítást szorgalmazott.
Szabó Szabolcs szerint a pedagóguspályát is vonzóvá kell tenni, 15 éven belül ugyanis több mint 60 ezer tanár megy nyugdíjba.
A politikus kérdést kapott Szél Bernadett korábbi LMP-társelnök nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint a párt "politikai öngyilkosságot" követ el. Szabó
2018-09-19 13:11:39
velemenyezd: Nyolc új bemutatóval készül új évadára a kecskeméti Ciróka Bábszínház
László rendezésében láthatja majd az iskolás közönség. A dupla bemutatót szeptember 29-én tartják.
A szintén óvodásoknak készülő Babaróka című előadás főhőse a hároméves kis róka először megy kölyökőrzőbe, ahol nem lehet vele a Mamaróka. Az előadást Ellinger Edina rendezi.
Jankovics Péter rendezi az Eddmegleves című előadást, amelynek kislány főhőse nagyon szeretne már
2018-09-13 17:52:19
velemenyezd: Kövér: az embereknek elegük van az unió elitjének őket eláruló politikájából
legyártott filmekhez hasonlította, és azt mondta: az első és a második vita még izgalmas volt, úgy tűnt, mintha lenne tétje, de ez a negyedik már akkor unalmat kelt, amikor "még a promóció megy a televíziókban".
Kövér László szerint senki nem gondolja komolyan, hogy a hetes cikk szerinti eljárás eljutni Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséhez.

Ugyanakkor
2018-09-07 22:54:30
lambert: 1658. szeptember 6: A Tatárdomb legendája
Rákóczi feltehetően nem lehetett valami elégedett ezzel a döntéssel, hiszem már vagy egy évtizede viselte a fejedelmi címet. Sürgősen tett is róla, hogy ,,helyreálljon a rend". Ha nem megy szépszerével, megy erőszakkal alapon, fegyveresen szerezte vissza a trónt. Erre a törökök is léptek egyet. Az ,,engedetlen" erdélyi fejedelmet meg kell büntetni! Emiatt zúd
2018-09-06 22:23:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bódás János, Folk Celsius Heilig Gáborral, Kiss, Folytatódik Angela Merkel, Kohut Katalin, Ciróka Bábszínház, Heilig Gábor, Littvay Imre, Kávé Le, Tamás Sándor, Európai Unió, Szabó Szabolcs, Szél Bernadett, Ellinger Edina, Jankovics Péter, Kövér László, kávé világnapja, medveügy rendezésére, migráció előtt, kecskeméti Ciróka, embereknek elegük, unió elitjének, valóban Isten, életem kialszik, szem elér, élet megy,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.