Belépés
velemenyezd: Több mint négyezer középiskolás jelentkezett a PénzSztár versenyre
PénzSztár versenyközpont vezetője kifejtette, a négyfős középiskolás csapatokból 997 magyarországi, 61 erdélyi, 21 vajdasági és 16 felvidéki.
A legtöbb csapat, hetven Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből jelentkezett, Csongrádból 69, Bács-Kiskun megyéből 60 csapat regisztrált. A csütörtöki internetes selejtezővel induló verseny döntője december 13-án lesz, a Magyar Nemzeti Múzeum dí
2018-10-10 17:29:13
velemenyezd: Romániai népszavazás - Növekedett valamelyest a részvételi kedv a referendum második napján
megközelítőleg 1 millió 325 ezer választópolgár járult az urnákhoz, vagyis a választói névjegyzékben szereplők 7,24 százaléka.
A magyar többségű megyék továbbra is sereghajtók: Kovászna megyéből 2,88 százalékos, Hargita megyéből pedig 2,96 százalékos részvételt jelentettek vasárnap helyi idő szerint délelőtt 10 órakor.
A legmagasabb részvételt, 11,3 százalékot a dél-romá
2018-10-07 11:21:11
velemenyezd: Romániai népszavazás - Kisebb rendellenességek, alacsony részvétel jellemzik a voksolást
ezer választópolgár, a választói névjegyzékben szereplők 3,78 százaléka adta le voksát.
A magyar többségű megyék továbbra is sereghajtók: Hargita megyében 1,5 százalékos, Kovászna megyéből pedig 1,62 százalékos volt részvétel a referendum első kilenc órájának elteltével.
A legmagasabb részvételi adatot - 5,53 százalékot - a Partiumban, Bihar megyében jegyezték fel. Az át
2018-10-06 16:51:17
velemenyezd: Romániai népszavazás - Alacsony részvételt mutatnak az első felmérések
vagyis a választói névjegyzékben szereplők 0,97 százaléka.
Az erdélyi megyékben többnyire elmarad a részvétel az országos átlagtól. A magyar többségű megyék a sereghajtók: Hargita megyéből 0,34 százalékos, Kovászna megyéből pedig 0,47 százalékos részvételt jelentettek helyi idő szerint délelőtt 10 órakor.
Alacsony szavazási hajlandóságot mutatnak a felmérések másik két,
2018-10-06 11:21:46
kohlinka: Kattila: Tavaszi történet
tisztességet adtam neki és családjának, én Kattila úszom a gyönyörűségben, tanítom beszélni, énekelni átcserélt hangszálakkal, várok arra, hogy mikor lesz ismét törvény és mikor mehetünk el a megyéből régi szépségét bemutatni mindenkinek. Ez az új Ragyogás könyve és a Titok, melynek T-betűje meghozta a törvényét a világnak.

Tavasz van, minden tavasszal eljön a születésn
2018-09-26 08:51:25
velemenyezd: Pénteken kezdődik a Debreceni Kézműves Fesztivál
hogy a rendezvényen elsősorban a debreceni, a hajdú-bihari népi kézműves értékeket ismerhetik meg a látogatók, de széles kínálattal érkeznek fiatal fafaragók, fazekasok és hímzők Békés megyéből is.
Hozzátette: az értéksátorban kézműves mesterek alkotásaiból nyílik válogatás, a kamaratárlaton bemutatják többek között a debreceni szűrt, a debreceni gubát, a furtai és a komádi h
2018-09-20 09:11:20
kohlinka: János jelenései Magyarország szentháromság végével
tér születésem óta fokozatosan, ahogyan tette ezt Erdélyben.

Cigány halálnépet nemesítenek születésem óta az összes reformátusával a haláloknak, áldozásommal vitték ki őket a megyéből, koldultatáson tartva, megtámadva azért, mert kihasználták a férjeiket. Benne volt sajnos az elméletében Nagy Anna halottjuknak, mint kommunista koruk végének, hogy feltámadásra készülő ál
2018-09-09 10:24:25
velemenyezd: Elfogták egy cigarettával kereskedő adócsaló bűnszervezet tagjait
szükséges kommunikációban a testvérpár egyik tagjának élettársa is részt vett.
A gyanúsítottak 2018 júliusától szállítottak adójegy nélküli cigarettát Nyíregyházáról, illetve Hajdú-Bihar megyéből Bács-Kiskun megyébe, és mivel nem fizették meg a jövedéki adót, ötmillió kárt okoztak a költségvetésnek.
A kecskeméti nyomozó ügyészek a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljel
2018-09-03 15:32:00
velemenyezd: Vihar - OKF: jellemzően a viharos szél okozott károkat

Hajdu Márton közlése szerint több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentést a fővárosból és Pest megyéből kapták.
Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés - mondta a szóvivő.
Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére vasárnapra is másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2018-09-02 10:29:11
kohlinka: 83 éve tartó utolsó magyar temetése Magyarországnak
A Volga mellől hozták megszületni Benkő Lajos néven az olaszliszkai központ gazdájaként az utolsó finn-ugor magyart közös mészárlás, tömeggyalázás, csonkítás, Lévai forgószél néven történő végrehajtása végett Borsod megye által.

Már nagyon régen művelhetik ezt, nem tudjuk az áldozatok neveit, akiket ugyanígy vérengzéssel mészároltak le állandó Sátánjuk főszereplésével Ke
2018-08-26 12:10:19
velemenyezd: Négy tusnádfürdői anyamedve és kilenc bocs áttelepítéséhez, valamint két hím medve kilövéséhez járult hozzá a m

A sajtosztály közölte: augusztus folyamán medvékre vonatkozóan 11 kérést regisztráltak Hargita megyéből, valamennyi Tusnádfürdőről érkezett szerdán. A helyi Szent Anna vadásztársaság és a helyi hatóságok hat hím medve, valamint öt anyamedve és 11 bocs kilövését vagy áthelyezését kérték.
A minisztérium négy anyamedve és kilenc bocs áthelyezését, valamint két hím kilövésé
2018-08-09 11:01:15
decotext: Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
Kedves, agyament, Ádám!

Soha sehol és senki nem mondta, hogy egy
helyi lakosnak kell befogadnia mekeültet!
Semi itthon sem a finneknél vagy a németknél!
No.-ban nem egy olyan konténer "város" van amit
az adott véros épitett és ÜRESEK!Belöled is csak a tömény irigység beszél, hogy X menekült
jobban él majd az EU-ban (munka nélkül
2018-08-08 07:58:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Debreceni Kézműves Fesztivál, Magyar Nemzeti Múzeum, Nagy Anna, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Hajdu Márton, Országos Meteorológiai Szolgálat, Benkő Lajos, Szent Anna, részvételi kedv, referendum második, első felmérések, cigarettával kereskedő, viharos szél, déli harangszót, négyfős középiskolás, legtöbb csapat, csütörtöki internetes, választói névjegyzékben, magyar többségű, legmagasabb részvételt, referendum első, legmagasabb részvételi, erdélyi megyékben, országos átlagtól, felmérések másik, megyéből régi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.