Regisztráció  Belépés
vorosrozsa66: Az egyre népszerűbb rozmaring
a pantoténsav, amely nélkülözhetetlen, hogy a hajunk és a bőrünk egészséges maradjon. Jó forrása az A-vitaminnak, amelynek kiemelkedő szerepet tulajdonítanak a rák elleni védelemben, legalábbis a legutóbbi kutatások szerint.

A rozmaringot a fejbőr korpásodása esetén is be lehet vetni. Csepegtessen samponjába néhány csepp rozmaring-illóolajat, majd mosson alaposan hajat.
2018-07-22 16:49:58
kalmanpiroska: Szex
"A szex önmagában csodálatos élmény (legalábbis házas barátaim ezt állítják), de ha kivesszük arról a helyről, ahová Isten tervezte, akkor bűnné válik."

-Joshua Harris -
2018-07-22 11:57:16
minitoys: Lidia 38 cm-es baba - Llorens


A Lidia 38 cm-es baba - Llorens leírása:Lidia egy igazi téli gyerkőc, legalábbis a kis ruhácskái alapján, amelyeknél a fehér szín és a kockás minta dominál. A csillaggal díszített kis pulcsi már-már karácsonyi hangulatot idéz, a bojtos sapi és zoknik pedig kell
2018-07-22 08:26:47
moonshadows: Anti-Föld kering a Nap mögött?
Megdöbbentő feltételezés és bizonyítékok birtokában a csillagászok!

Meglenne a rejtélyes X-bolygó, vagy a sokat keresett Nibiru?

Bizarr elmélet látott napvilágot, mely szerint a Nap mögött kering a Föld ikertestvére. Meglenne a rejtélyes X-bolygó, vagy a sokat keresett Nibiru?

Merész elképzelések születtek az elmúlt években arról, hogy vajon
2018-07-21 12:41:52
minitoys: Bburago: Porsche Cayenne fém autó fehér színben 1/24
leírása:Egy igazi fenevad ez az elsőre robusztusnak tűnő kocsi, mely nulláról százra mindössze 5,3 másodperc alatt gyorsul fel! A fehér színű Porsche kocsit most Te is elviheted egy körre, legalábbis annak részletgazdagon kialakított, eredeti licenc alapján készített kicsinyített változatát. Kívül és belül is precízen kidolgozott, nyitható elemei pedig még izgalmasabbá, élethűbbé
2018-07-21 00:54:44
minitoys: Bburago: Porsche Cayenne fém autó sárga színben 1/24
összesen 5,3 másodperc alatt gyorsul, mely igen szép eredmény egy ekkora járgánytól. A 2008-ban bemutatott autó 550 lóerős. A sárga színű Porsche kocsit most Te is elviheted egy körre, legalábbis annak részletgazdagon kialakított, eredeti licenc alapján készített kicsinyített változatát. A modell a szobád igazi dísze lesz, játék közben pedig kinyitható elemeivel lesz még izgalmasa
2018-07-21 00:50:17
jupiter21: A Vörös Oroszlán
Lasswitz-alapítvány versenyén is helyezést ért el. Fordításait több országban is olvashatják.

A könyv alaptémája egy elixír, maga a Prima Materia, amely a halandókat halhatatlanná, vagy legalábbis hosszú életűvé teszi, és a kiválasztottaknak megadja azt a képességet, hogy emlékezzenek előző életeikre, tetteikre.

A könyv első olvasatban egy izgalmas regény, am
2018-07-20 04:27:35
lambert: Zetényi-Csukás FerencA FEKETE VAJDA RITKÁN HALLOTT TÖRTÉNETE
szeretik.

A kun barátság örökké tart.

Őket kerestem a lápi világban, ahol csak az idevalók ismerik a járást, más emberfia vagy belefulladna a vízbe, vagy a lápi lidérc vinné el. Legalábbis sok-sok éve így mesélte a nagymamám. Rövid időn belül a kunok nyomára bukkantam, nem felejtettem el a nyomolvasást, amit gyermekként megtanultam.

Gecse és Cs
2018-07-19 21:06:50
tinka1951: ]Szabó Gyuri bácsi úgy irtja a parlagfüvet, hogy teát készít
parlagfűszezonra! Komoly ellenőrzésekre és bírságokra számíthatunk
Igyunk parlagfű-teát és fontoljuk meg Gyuri bácsi 10 tanácsát
Egészségvédő naptár a bükki füvesembertől
Legalábbis sok neves természetgyógyász és a híres bükki füvesember szerint. Szabó Gyuri bácsi jó szívvel javasolja a növényből készült tea fogyasztását, és előadásain mindig elmondja:

A
2018-07-18 17:19:06
dittiv9: Mennyi a végeredmény?
idéztél, aminek utánajártam, számtalanszor leírtam, hogyan kezelik a pedagógusok! Nem fogtad fel? Az, hogy két évvel ezelőtt jelent meg egy könyv, semmit nem jelent. Olyan szempontból legalábbis, hogy esetlegesen rosszul írtak le benne valamit. Javítható, meg is teszik. Konkrétan azt a választ kaptam, hogy együtthatókról van benne szó, azért írta így a szerzője. Nem is lenne vele
2018-07-18 07:53:51
eposz: Új helyesírás: lehull a lepel az MTA rejtegetett tudásáról
kérdezhetünk is - akár 1984, vagyis az előző kiadás óta gyülekező kérdőjeleket is kiegyenesíthetünk -, megjegyeznénk, hogy Öveges professzor forog a sírjában: a tudomány, legalábbis annak közhasználatú szegmensei ugyanis sosem szabad, hogy kevesek féltve őrzött titka legyen, amiről a világtörténelem egy-egy kitüntetett órájára fellebbenhet a fátyol.

Olyan he
2018-07-18 01:33:08
eposz: Rudolf Steiner - A harag missziója
alig tudta elkerülni Giordano Bruno
sorsát, mert ez a kijelentése az egyház szemében eretnekké tette. Ma már nem szokásos az
eretnekeket kivégezni, mint annak idején - legalábbis a föld nem minden tájékán -, de
helyette más módszer vált divatossá. Manapság fantasztának, álmodozónak, ha ugyan nem
még ennél is rosszabbnak tekintik azt, aki nem egyezik azokn
2018-07-18 00:12:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Porsche Cayenne, Vörös Oroszlán, Zetényi-Csukás FerencA FEKETE VAJDA RITKÁN HALLOTT TÖRTÉNETE, Szabó Gyuri, Rudolf Steiner, Prima Materia, Giordano Bruno, egyre népszerűbb, harag missziója, bőrünk egészséges, legutóbbi kutatások, fejbőr korpásodása, szex önmagában, igazi téli, fehér szín, kockás minta, csillaggal díszített, bojtos sapi, rejtélyes X-bolygó, sokat keresett, elmúlt években, igazi fenevad, elsőre robusztusnak, fehér színű, ekkora járgánytól, 2008-ban bemutatott,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.