Belépés
cipello: Édes, karácsonyi finomságok...
GroupSZENTESTE PUDING FAHÉJAS
MEGGYÖNTETTEL
Kovács Ferenc
A Danubius Grand Hotel Margitsziget mesterszakács konyhafônökének ajánlásával

Elkészítés:
A felvert tejszínhabhoz hozzáadjuk a diót, aszalt szilvát, naran
2011-12-11 22:10:49
bubszi: Galuska, haluska, nokedli


Kimeríthetetlen tárháza az általános magyar konyhának, a népi szakácsmûvészetnek, illetőleg azok jeles képviselőinek. Igazából hálásak lehetünk a sok híres konyhafőnöknek, gazdasszonynak! Mennyivel szegényebb lenne étrendünk e kitûnő ételek nélkül. Le is írok néhányat közülük ízibe! Gondot csak az okoz, hogy melyikkel kezdjem? A legegysz
2010-10-28 05:07:17
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
SZENTESTE PUDING FAHÉJAS, Kovács Ferenc, Danubius Grand Hotel Margitsziget, felvert tejszínhabhoz, általános magyar, népi szakácsm&#251, kimeríthetetlen, gazdasszonynak, meggyöntettel, tejszínhabhoz, mesterszakács, margitsziget, ajánlásával, hozzáadjuk, szegényebb, finomságok, karácsonyi, elkészítés, konyhának, általános, szenteste, vészetnek, melyikkel, étrendünk, mennyivel, néhányat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.