|
|
|
|
GroupSZENTESTE PUDING FAHÉJAS
MEGGYÖNTETTEL
Kovács Ferenc
A Danubius Grand Hotel Margitsziget mesterszakács konyhafônökének ajánlásával
Elkészítés:
A felvert tejszínhabhoz hozzáadjuk a diót, aszalt szilvát, naran |
2011-12-11 22:10:49 |
|
|
|
|
Kimeríthetetlen tárháza az általános magyar konyhának, a népi szakácsmûvészetnek, illetőleg azok jeles képviselőinek. Igazából hálásak lehetünk a sok híres konyhafőnöknek, gazdasszonynak! Mennyivel szegényebb lenne étrendünk e kitûnő ételek nélkül. Le is írok néhányat közülük ízibe! Gondot csak az okoz, hogy melyikkel kezdjem? A legegysz |
2010-10-28 05:07:17 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
SZENTESTE PUDING FAHÉJAS, Kovács Ferenc, Danubius Grand Hotel Margitsziget, felvert tejszínhabhoz, általános magyar, népi szakácsmû, kimeríthetetlen, gazdasszonynak, meggyöntettel, tejszínhabhoz, mesterszakács, margitsziget, ajánlásával, hozzáadjuk, szegényebb, finomságok, karácsonyi, elkészítés, konyhának, általános, szenteste, vészetnek, melyikkel, étrendünk, mennyivel, néhányat, |
|
|
|